Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

ben de mi battaniye örsem acaba??ama yaza doğum yapcaz :):)seneye örerim artık :)ben valla o gün gittim biberon ve de vücut kremi aldım :)kıyafet alamadım bunları aldım.

olsun kız ör walla temmuzda doğum yapcaz ama,gezmelere anca ekim kasımda çıkarız pusetin üstüne atarız battaniyelerimizide :)))

canım çok sevindim bir daha böyle yok yere huzursuz etme kendini, kocacığına da söyle seni üzmesin. gerçi bugün benimki de beni üzdü o ayrı
gözün aydın canım benim

saol tatlım bnde çok sevindim.... . biz hamilelik hormonundan mı olsa gerek herşeye alınıyormuyuz yoksa onlar mı bizi üzüyor anlamadımm.... ama bnde akıllandımm herşeye canımızı sıkmayalım tatlım... sende sıkma canını boşver de geççç en iyisi sanırım bu

heps, gelip geçicekk güzel güzelll. hepimiz alahın izniyle bebeğimize kavusunca herşeyi unutacagız....

Cok tesekkur ederim cnm ugrasiyorum bakalim bugun dr a gidiyorum ne cikcak cok merak ediyorum antibiyotik bitti umarim sorunum da bitmistir kizlar ve bebegime bisi olmamistir dua edin bana lutfen

bn bunları bilmiyordum elifim ya ir de sabaha karşı cok sıkışıyorum ama uyku tatlı geliyor uyumaya devam ediyorummm... allah muafaza gelince hemen gidip yapayım bari bazende su içmeyi unutuyorummm :18::18::18::18::18::18::18:

Kızlar ben de doktora gittim bebeğin kalp atışını dinletti harikaydi.....her şey yolunda dedi cok şükür. Ben de zaman çabuk geçsin de bişeyler alayım istiyorum artık giyim mağazalarında gözüm bebek cocuk reyonuna kayıyor :)

bilmiyorum valla canım hormonlar mı yoksa her zamanki halim mi hehehe
takmamak gerek valla üzüldüğümüzle kalıyoruz, hem şimdi prenses zamanımız el üstünde tutsunlar bizi çok şey mi istiyoruz yani di mi ama sonra gerçek prens ya da prenses gelince pabucumuz dama atılacak hehe

haklısın cnmm insanın canı gidiyorr. pembe mi mavimi dye bnde cok istiyorumm..... 9 ay uzun bir süre belli olduktan sonra hep beraber öreriz :)
evet evet örelim, battaniyeler yelekler :)

kızlarrr bnde kan testi sonuçlarımı aldım çok şükr herşey normalmiş... bi problem yokmuş....
hayırlı olsun canım benim ben hala yaptıramadım bu pazartesi inş.

oyy oyy süğer olmuş, maşallah

Kızlar naber napıyosunuz hiç sesiniz çıkmıyo,yoksa hepimiz bulantılarla mı uğraşıyoruz ???
neler yiyoruz neler yapıyoruz bebişimiz için anlatın biraz ...
ben sabahları çok kötü oluyorum pek birşey yiyemiyorum,bu sefer sanki bebişime vitamin gitmiyo diye çok panik oluyorum
sonuçta tüm organlar ilk 3 ayda oluşuyor,canım bişey çekse yicem ama çekmiyoooo
bu seferde aklıma gelince ayy şu faydalı şundan yyiyim diyorum,bu seferde üzülüyorum
neettcez bizz yaa :))))

slm kızlar benim göbüşüm çok azıcık çıktı gibi.ama dışarıdan bakan asla anlamaz.karnı çok büyüğen arkadaşlar var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…