- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.361
inş cnmm dualarınızı eksik etmeyin çok korkuyorum..
inş hepimiz bebişlerimize sağ salim kavuşuruzz annecikler
ben de mi battaniye örsem acaba??ama yaza doğum yapcaz :):)seneye örerim artık :)ben valla o gün gittim biberon ve de vücut kremi aldım :)kıyafet alamadım bunları aldım.
olsun kız ör walla temmuzda doğum yapcaz ama,gezmelere anca ekim kasımda çıkarız pusetin üstüne atarız battaniyelerimizide :)))
canım çok sevindim bir daha böyle yok yere huzursuz etme kendini, kocacığına da söyle seni üzmesin. gerçi bugün benimki de beni üzdü o ayrı
gözün aydın canım benim
bize de beyaz hırka ve çeşitli tulumlardan hediye geldi ama ben penbişler ya da mavişlerden de almak istiyorum.
Valla ben dayanamadım aldım bile ama ufak tefek şayler bi emzik ile birde mama önlüğü aldım gerçi mama önlüğünü hamile kalmadan önce tedavi sürecinde almıştım :) :) bende bulantılar tamamen kesildi artık çok şükür bazen sabahları oluyor onuda hemen bişeyler atıştırarak bastırıyorum hala yağlı yemek yiyemiyorum :) oda ayrı
Canım inşallah birşey yoktur. üzme kendini annen ne de olsa daha tecrübeli bu konuda.. daha iyisindir diye umuyorum...
Cok tesekkur ederim cnm ugrasiyorum bakalim bugun dr a gidiyorum ne cikcak cok merak ediyorum antibiyotik bitti umarim sorunum da bitmistir kizlar ve bebegime bisi olmamistirdua edin bana lutfen
kızlarrr bnde kan testi sonuçlarımı aldım çok şükr herşey normalmiş... bi problem yokmuş....
iyiyim tatlım çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duydumm cok daha rahatladımm belimin ağrısıda geçtiii... cok şkrr
Maşallah maşallah size :)
saol tatlım bnde çok sevindim.... . biz hamilelik hormonundan mı olsa gerek herşeye alınıyormuyuz yoksa onlar mı bizi üzüyor anlamadımm.... ama bnde akıllandımm herşeye canımızı sıkmayalım tatlım... sende sıkma canını boşver de geççç en iyisi sanırım bu
evet evet örelim, battaniyeler yelekler :)haklısın cnmm insanın canı gidiyorr. pembe mi mavimi dye bnde cok istiyorumm..... 9 ay uzun birsüre belli olduktan sonra hep beraber öreriz :)
hayırlı olsun canım benim ben hala yaptıramadım bu pazartesi inş.kızlarrr bnde kan testi sonuçlarımı aldım çok şükr herşey normalmiş... bi problem yokmuş....
oyy oyy süğer olmuş, maşallahKızlar ben de doktora gittim bebeğin kalp atışını dinletti harikaydi.....her şey yolunda dedi cok şükür. Ben de zaman çabuk geçsin de bişeyler alayım istiyorum artık giyim mağazalarında gözüm bebek cocuk reyonuna kayıyor :)
bilmiyorum valla canım hormonlar mı yoksa her zamanki halim mi hehehe
takmamak gerek valla üzüldüğümüzle kalıyoruz, hem şimdi prenses zamanımız el üstünde tutsunlar bizi çok şey mi istiyoruz yani di mi amasonra gerçek prens ya da prenses gelince pabucumuz dama atılacak hehe
EVET BİZ ŞİMDİLİK GECİCİ PRENSESİZZ COK GÜZEL OLUYOR AMA HERKES BİZİ DÜŞÜNÜYOR BNİM COK HOŞUMA GİDİYOR. EN İYİSİ KAFAYA TAKMAMAK Natuurlijk CİM BOŞ VER SALLA GİTSİN...
bilmiyorum valla canım hormonlar mı yoksa her zamanki halim mi hehehe
takmamak gerek valla üzüldüğümüzle kalıyoruz, hem şimdi prenses zamanımız el üstünde tutsunlar bizi çok şey mi istiyoruz yani di mi amasonra gerçek prens ya da prenses gelince pabucumuz dama atılacak hehe
EVET BİZ ŞİMDİLİK GECİCİ PRENSESİZZ COK GÜZEL OLUYOR AMA HERKES BİZİ DÜŞÜNÜYOR BNİM COK HOŞUMA GİDİYOR. EN İYİSİ KAFAYA TAKMAMAK Natuurlijk CİM BOŞ VER SALLA GİTSİN...
evet herkes bizi düşünüyor tadını çıkartalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?