Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

slm kızlar benim göbüşüm çok azıcık çıktı gibi.ama dışarıdan bakan asla anlamaz.karnı çok büyüğen arkadaşlar var mı??

Ay benimki bayağı çıktı ama benimki bebek değil göbek bence:) çünkü iştahım cok açık ve sindirim daha yavas olunca hazımsızlık ve gaz cok oluyo. Hep şiş duruyo karnım.

kızlar günde kaç kez aynaya baktığımı tahmin edemezsiniz..ay göbeğim çıkmış mı ki diye bakıp duruyorumm..geceleri daha şiş oluyo..sabah bir uyanıyorum hiç bişey yok..

kızlar günde kaç kez aynaya baktığımı tahmin edemezsiniz..ay göbeğim çıkmış mı ki diye bakıp duruyorumm..geceleri daha şiş oluyo..sabah bir uyanıyorum hiç bişey yok..

Eşimde senin gibi ne zaman göbüsün çıkacak hissedecem diyo sık sık bakıyo çıkmış mi diye ama daha 1ayimiz var göbüsün çıkmasına biraz daha sabır

Bugün görüş günüydü bizim kızlar miniğim zipliyodu ama babisini görünce naz yaptı zıplamadı doktor teyze bayağı uğraştı babamız da görsün diye sonra bayağı bi yaptı neyseki eşim öyle kaptırdı ki kendini bi ara hoppalaa dediğini duydum minik zıplarken çıkınca söyledim hic farkında değilim demez mi bayağı güldük
benim sabah kalınca hemen kahvaltı yapmak istemiyo canım size de öyle oluyo mu

aynen canım benimde sabahları hiçbirşey çekmiyor cnm,ama akşam 5-6 dan sonra bişeyler oluyo yatana kadar bişeyler yiyorum :)
ayıptır söylemesi dün gece 10-11 arası sütaç yaptım, ve günlerdir hiç tatlı yemememe rağmen dün akşam çekti işte :))))

Iyi aksamlar hanimlar nasilsiniz iyimisiniz?

Benimde karnim hafif sis ama bebekten degil ondan eminim:) wcye cikamadigimdan dolayi karnim sis, metabolizma zayif olunca bagirsak ne yapsin:))

Benimde karnim hafif sis ama bebekten degil ondan eminim:) wcye cikamadigimdan dolayi karnim sis, metabolizma zayif olunca bagirsak ne yapsin:))

Ben ona kendimce çözüm buldum bugün doktorumda onayladı sabahları kalktıgımda hemen kahvaltı yapamıyorum canım istemiyo bol inek sütüyle kahvaltılık mısır gevreği yiyiyorum hemde bağırsakları harika çalıştıriyo benim hiç sorunum olmadı şimdiye kadar tavsiye ederim

Oooh afiyet olsun yarasın kuzuna boşver ye canının istediğini bugünlerin tadını çıkarmak lazım

maşallah cnmm bnde kalktığım anda kahvaltı edemiyorummm:44::44::44:

cnm cım ilk 3 ay oluyormus iştahsızlık yesekte çıkarıyoruz zaten... 4. aydan sonra düzelir diyor lar...

ohh afiyet olsun kuzuma .. bebişe kemik olsun sütler

maşallah cnmm bnde kalktığım anda kahvaltı edemiyorummm:44::44::44:

Bende öyleyim işte vicdan azabı çekiyodum hemen kahvaltı yapamıyorum bebeğim aç mi kaliyo diye ama doktorumda onaylayınca içim rahatladı bol sütlü mısır gevreğini dene derim hem bağırsakların içinde faydasını görürsün inş.

kalsiyumlu şeyleri ihmal etmememiz gerek canım,onun dışında şimdilik bebişin birşeyi eksik kalmaz merak etme :)

slm kızlar benim göbüşüm çok azıcık çıktı gibi.ama dışarıdan bakan asla anlamaz.karnı çok büyüğen arkadaşlar var mı??
Ay benimki bayağı çıktı ama benimki bebek değil göbek bence:) çünkü iştahım cok açık ve sindirim daha yavas olunca hazımsızlık ve gaz cok oluyo. Hep şiş duruyo karnım.
ya sanki benimde azıcık çıktı gibi :) acaba göbüşmüüüü bebişmi :)

azıcık bebiş azıcık gaz :)

ben de şimdi baktım hafifcik çok miinikcik çıkmış sanki :)

oyyy ne güzel maşallah canım
benim de canım pek birşey istemiyor

bak sütlaç iyi fikir afiyet olsun canım :)

haksızlık etme o az da olsa bebiş :)

süper fikir ben de deneyeceğim sağol canım :)

ya kızlar bu arada ben ne zaman burada olmasam siz döktürüyorsunuz, yetişemedim vallahi

Ama güzelim geldiğinin saate baksana kimi bulacan bu saatte erken gel biraz o saatte oooo kaçıncı uykudayım )

kızlar bugün çok fenayım sabahtan beri şu saate kadar çıkar çıkar cnm çıktı..ben ömrüm boyunca böyle kustuğumu bilmem
biraz iğrençlik oldu kusura bakmayın kızlar ama napıyım,ağladım resmen çıkarırken (( öhöhöhöh

kızlar bebişleriniz ve siz nasılsınız bakim. ben 2-3 gündür karnımın içi sertmiş gibi hissediyorum. sanki bağırsaklarım yukarı çıkmış gibi dışardan bakınca karnımın üstü şiş gibi. otururken rahatsız oluyorum. benim gibi olan varmı. diğer hamileliklerimde karnım attan büyürken sanki şimdi bebek karnımın üstünde büyüyor gibi geliyor. bazen karın ağrısı oluyor. bu normalmi sizce. dışarıdan bakan bana 5 aylık hamileyim zanneder. ama alt karnım daha büyümedi büyüme göbeğimin üstünde oluyor. bebeğin cinsiyetiyle alakalı olabilirmi acaba.

canım mide bulantısı yaşıyorsan sabah aç karnına tuzlu kraker vb. şeyler ye. bende böyle bişey olmadı ama iyi geldiğini duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…