- 3 Kasım 2012
- 132
- 0
- 46
- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.381
Kızlar lütfen oy kullanırmısınızzzz?
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...puler-anne-adaylari-grubu-3.html#post27852687
slm kızlar benim göbüşüm çok azıcık çıktı gibi.ama dışarıdan bakan asla anlamaz.karnı çok büyüğen arkadaşlar var mı??
slm kızlar benim göbüşüm çok azıcık çıktı gibi.ama dışarıdan bakan asla anlamaz.karnı çok büyüğen arkadaşlar var mı??
kızlar günde kaç kez aynaya baktığımı tahmin edemezsiniz..ay göbeğim çıkmış mı ki diye bakıp duruyorumm..geceleri daha şiş oluyo..sabah bir uyanıyorum hiç bişey yok..
Bugün görüş günüydü bizim kızlar miniğim zipliyodu ama babisini görünce naz yaptı zıplamadı doktor teyze bayağı uğraştı babamız da görsün diye sonra bayağı bi yaptı neyseki eşim öyle kaptırdı ki kendini bi ara hoppalaa dediğini duydum minik zıplarken çıkınca söyledim hic farkında değilim demez mi bayağı güldük
benim sabah kalınca hemen kahvaltı yapmak istemiyo canım size de öyle oluyo mu
Iyi aksamlar hanimlar nasilsiniz iyimisiniz?
Benimde karnim hafif sis ama bebekten degil ondan eminim:) wcye cikamadigimdan dolayi karnim sis, metabolizma zayif olunca bagirsak ne yapsin:))
aynen canım benimde sabahları hiçbirşey çekmiyor cnm,ama akşam 5-6 dan sonra bişeyler oluyo yatana kadar bişeyler yiyorum :)
ayıptır söylemesi dün gece 10-11 arası sütaç yaptım, ve günlerdir hiç tatlı yemememe rağmen dün akşam çekti işte :))))
Bugün görüş günüydü bizim kızlar miniğim zipliyodu ama babisini görünce naz yaptı zıplamadı doktor teyze bayağı uğraştı babamız da görsün diye sonra bayağı bi yaptı neyseki eşim öyle kaptırdı ki kendini bi ara hoppalaa dediğini duydum minik zıplarken çıkınca söyledim hic farkında değilim demez mi bayağı güldük
Kızlar naber napıyosunuz hiç sesiniz çıkmıyo,yoksa hepimiz bulantılarla mı uğraşıyoruz ???
neler yiyoruz neler yapıyoruz bebişimiz için anlatın biraz ...
ben sabahları çok kötü oluyorum pek birşey yiyemiyorum,bu sefer sanki bebişime vitamin gitmiyo diye çok panik oluyorum
sonuçta tüm organlar ilk 3 ayda oluşuyor,canım bişey çekse yicem ama çekmiyoooo
bu seferde aklıma gelince ayy şu faydalı şundan yyiyim diyorum,bu seferde üzülüyorum
neettcez bizz yaa :))))
aynen canım benimde sabahları hiçbirşey çekmiyor cnm,ama akşam 5-6 dan sonra bişeyler oluyo yatana kadar bişeyler yiyorum :)
ayıptır söylemesi dün gece 10-11 arası sütaç yaptım, ve günlerdir hiç tatlı yemememe rağmen dün akşam çekti işte :))))
maşallah cnmmbnde kalktığım anda kahvaltı edemiyorummm:44::44::44:
Kızlar naber napıyosunuz hiç sesiniz çıkmıyo,yoksa hepimiz bulantılarla mı uğraşıyoruz ???
neler yiyoruz neler yapıyoruz bebişimiz için anlatın biraz ...
ben sabahları çok kötü oluyorum pek birşey yiyemiyorum,bu sefer sanki bebişime vitamin gitmiyo diye çok panik oluyorum
sonuçta tüm organlar ilk 3 ayda oluşuyor,canım bişey çekse yicem ama çekmiyoooo
bu seferde aklıma gelince ayy şu faydalı şundan yyiyim diyorum,bu seferde üzülüyorum
neettcez bizz yaa :))))
Ay benimki bayağı çıktı ama benimki bebek değil göbek bence:) çünkü iştahım cok açık ve sindirim daha yavas olunca hazımsızlık ve gaz cok oluyo. Hep şiş duruyo karnım.
ya sanki benimde azıcık çıktı gibi :) acaba göbüşmüüüü bebişmi :)
kızlar günde kaç kez aynaya baktığımı tahmin edemezsiniz..ay göbeğim çıkmış mı ki diye bakıp duruyorumm..geceleri daha şiş oluyo..sabah bir uyanıyorum hiç bişey yok..
bak sütlaç iyi fikir afiyet olsun canım :)aynen canım benimde sabahları hiçbirşey çekmiyor cnm,ama akşam 5-6 dan sonra bişeyler oluyo yatana kadar bişeyler yiyorum :)
haksızlık etme o az da olsa bebiş :)Iyi aksamlar hanimlar nasilsiniz iyimisiniz?
Benimde karnim hafif sis ama bebekten degil ondan eminim:) wcye cikamadigimdan dolayi karnim sis, metabolizma zayif olunca bagirsak ne yapsin:))
süper fikir ben de deneyeceğim sağol canım :)Ben ona kendimce çözüm buldum bugün doktorumda onayladı sabahları kalktıgımda hemen kahvaltı yapamıyorum canım istemiyo bol inek sütüyle kahvaltılık mısır gevreği yiyiyorum hemde bağırsakları harika çalıştıriyo benim hiç sorunum olmadı şimdiye kadar tavsiye ederim
Ama güzelim geldiğinin saate baksana kimi bulacan bu saatte erken gel biraz o saatte oooo kaçıncı uykudayımkalsiyumlu şeyleri ihmal etmememiz gerek canım,onun dışında şimdilik bebişin birşeyi eksik kalmaz merak etme :)azıcık bebiş azıcık gaz :) jaben de şimdi baktım hafifcik çok miinikcik çıkmış sanki :)oyyy ne güzel maşallah canımbenim de canım pek birşey istemiyorbak sütlaç iyi fikir afiyet olsun canım :)haksızlık etme o az da olsa bebiş :)süper fikir ben de deneyeceğim sağol canım :)ya kızlar bu arada ben ne zaman burada olmasam siz döktürüyorsunuz, yetişemedim vallahi
kızlar bugün çok fenayım sabahtan beri şu saate kadar çıkar çıkar cnm çıktı..ben ömrüm boyunca böyle kustuğumu bilmem
biraz iğrençlik oldu kusura bakmayın kızlar ama napıyım,ağladım resmen çıkarırken(( öhöhöhöh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?