- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.401
kızlar bugün çok fenayım sabahtan beri şu saate kadar çıkar çıkar cnm çıktı..ben ömrüm boyunca böyle kustuğumu bilmem
biraz iğrençlik oldu kusura bakmayın kızlar ama napıyım,ağladım resmen çıkarırken(( öhöhöhöh
seni o kadar iyi anlıyorumkidün gece mide bulantıarıyla uyandım kaç defa kustum sabaha kadar resmen mahvoldum ve sinirden oturup ağladım elimden birşey gelmiyorr dua etmekten başka Allahım bize dayanma gücü versin ne diyim.. isyan ettirmesin ama dayanmak çok zor.. rapor almaktan okuldan soğudum iyice..
nasılsınız kızlar minikkelebekten sonra pek giremiyorum buraya o nasıl haberiniz var mı?
bu arada hiç vicdan yapmayın bende ilk defa bugün kahvaltı yapabildim yavaş yavaş geçiyo
bide oğluşum olcakmış inş. rabbim o günleri de gösterir
nasılsınız kızlar minikkelebekten sonra pek giremiyorum buraya o nasıl haberiniz var mı?
bu arada hiç vicdan yapmayın bende ilk defa bugün kahvaltı yapabildim yavaş yavaş geçiyo
bide oğluşum olcakmış inş. rabbim o günleri de gösterir
kızlar bugün çok fenayım sabahtan beri şu saate kadar çıkar çıkar cnm çıktı..ben ömrüm boyunca böyle kustuğumu bilmem
biraz iğrençlik oldu kusura bakmayın kızlar ama napıyım,ağladım resmen çıkarırken(( öhöhöhöh
allahım allahım ya ben bi hata yaptım eğer hamileysem geçen gün bi tane doğum kntrol ilacı içtim bebeğime bişey olurmu eğer hamileysem ? bi kere içtim zaten sonra midem bulandı içtikten 15 dk sonra kustum...ilk kez içtim daha önce hiç içmemiştim yardm ltfen !!
bebeğinin cinsiyetini hangi hafta öğrendin. benimde kontrolüm 15. haftada. gitsem doktor söylermiki. bazı doktorlar benim doktorum dahil 16. haftadan önce söylemiyorlar.
İlacın prospektüsünde yazar canım yanlış hatırlamıyorsam 2 saat içersinde kusarsanız ya da ishal olursanız tekrar alınız diye yazar,üstelik sen 15 dk sonra kusmuşsun.. Sanmıyorum ama inşallah bir sorun oluşmaz..
sağol canım bilgilerin için teşekkür ederim... hayrlı olsun bu aradarabbim sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin...
canım kafanı şişiriorum kusura bakma ama bişey sorucam bugun test yaptım ne pozitif ne negatif bomboştu .. neden acaba?
tek çizgisi bile çıkmadıysa test arızalıdır. tekrar yap. ama tek çizgi çıktıysa ve negatifse 2-3 gün sonra yinele. belki ikinci çizgiyi bir dahakine görürsün..
aynen süper canım bende senin gibiydim çok fazla vicadan yapmıyodum çünkü biliyodum ki 3 aya kadar benden beslenmiyo şimdi şimdi dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğincevalla biraz bencilce olacak ama kendi midemi düşünekten vidan felan yapaak halim kalmıyor bebeği hiç dşünmeye fırsatım yok şu aralar kendi derdimdyim. bi de niye vcdan yapiyimki bu bulantıları veren Rabbim değil mi, bi şekilde besler bebği de,bebeği beslemek benim işim dğeil şuan Allahın işi, Allahın işine de karışılmazmantık nası ama süper demi
doktorun prensipliyse sölemez canım bana 14. haftada sölerim dedi ama ben 12+4 te gittim çok emin bir şekilde erkek dedi seninki de belli olmuştur artık gösterirse ögrenebilrsin biraz sıkıştır doktorubebeğinin cinsiyetini hangi hafta öğrendin. benimde kontrolüm 15. haftada. gitsem doktor söylermiki. bazı doktorlar benim doktorum dahil 16. haftadan önce söylemiyorlar.
doktorun prensipliyse sölemez canım bana 14. haftada sölerim dedi ama ben 12+4 te gittim çok emin bir şekilde erkek dedi seninki de belli olmuştur artık gösterirse ögrenebilrsin biraz sıkıştır doktoru
doktorum söylemesede dört gözle bacak arasına bakıcam. kendim tahmin edicem. hani şu cinsel organı bel hizasına dikse erkek paralelse kız diyorlarya o mesele. nette kız erkek bebek ultrasonlarına bakıp doktora yapıyorum. şak diye anlamak için.
Burası niye bukadar sessizleşti herkes diğer taraftamı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?