Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

kız o kadar çay içme giti bütün demirler

aynen öyleymiş canım artık içersem sabah birde açık içicem miğdemin bulanmasını bekliyorum bırakırım belki sigarayıda bu gün bi tv programında dinledimde bebeğe giden oksijeni kirletiyomuş ilerde ay hemen bırakıcam çok zor ama yapcam

kelebeğimm hayırlı olsun topi,k yeni gördüm ben bi kaç gündür tam giremiyordum
öncelikle herkes sağlıkla bebişini kucağına alır inşallah
sorulara cevap verelim hemen
hamişliği idrar kitiyle öğrendim batın ertesi günü sırada ki soru
eşim zavallım 1 hafta sonra öğrendi memleketteydim ancak geldim bi tane bebek tulumu aldım sevgili babacığım ile başlayan tahlil sonuçlarımı da koydum pak. içine sarıldık ağladık karnımı öpüp durdu kuzum benim ya çok heyecanlandı bi kaç saat kendine gelemedii
biz kız hissediyoruzzzzz hayırlısıyla bakalım
öğrendiğimden beri siyah çayı azalttım çok severeim(sigara kullanmıyorum siyah çay denince akla geliyo hemen) tatlı hiiiiiiiç canım istemiyo tuzu azalttım sıvı tüketimim arttı özellikle meyve sularını ben evde yapıyorum hazır içmiyorum meyve severdim zaten yine yemeye çalışıyorum fındık ceviz badem vs tüketiyorum
benim alerjik rinitim ve bel fıtığım var bunların takibini kendi açımdan önemsiyorum
doktor yaptıklarımın yanlış olamdığını söyledi bi de çiğ yada az pişmiş etlerden uzak dur sebze meyveleri dezenfekte edip öyle tüket dedi şimdilik bu kadar

hayırlı olsun :) hoşgeldin

hoşbulduuk:)

benim eşim antremanlıydı adet tarihimin geçmesinden. zaten hastanede birlikteydik, dolayısıyla süpriz yapma imkanım olmadı. benimki de öptü sarıldı, ayakları yerden kesildi..
ben asıl karnım büyüyünce merak ediyorum onu..nasıl sevecek acaba

şu an için göğüslerimin birazcık büyüdüğünü hissediyorum, dokunduğumda dolgunlaştıklarını ve sızladığını hissediyorum..
tuvalete çıkma çoğaldı şu günlerde..
bir de geceleri üşüyorum..
bir hafta öncesine kadar ateş basıyodu, yatakta dört dönüyodum, son zamanlarda ateş basması kesildi, üşüme geldi. ama hala yatakta dönüyorum..
ayın 20sinde doktora gidicez, kalp atışları için..

bu üşüme neyse artık bende geceleri üşüyorum gündüz yanıyorum

Napüyonuz kıslaaar :124:
Göğüslerim şişmiş ve ağrıyo bu hızla büyürlerse doğuma kadar kafamla aynı beden olcaklar

elalem uzaydan paraşütle atlıyo sen semt pazarına düşüyon aman yarebbi hehehe öyle bi sigara maceram olmuştu evet ama ne düşündüm bilmiyom
düşünmemişin belliki yavrum düşünen insanın etcee şey diil o psikopat yaaa
semt pazarına düşerim tabi güzeliim uzaya gidersem göktaşımı yiyecem aç kalırım
ama semt pazarında neler var oooo ağzıma layık çiğ ıspanak falan
evet gördüm o teyzeleri bizde öle olcaz
çocukken orkid nedir diye anlamak için senelerimi verdim
neyseki bunu çabuk anladım
merhaba anne adayları ve anne aday adayları,eylülde evlendim ve hamileyim,bu başlık altında sizinle doğurmaya geldim:)
hoşgeldin ekimannesi allah tamamına erdirsin canım
ne güzel erkenden başlamışın çalışmaya cicim aylarına minik meyve geliyo desene
Kizlar bende Hamileyimmmm bugunn 5 haft a 5 gunoldummm.cumartesi dr a gittik kesezini Gordum 2 hafta sonrada kale atislari I in guides allahim inshallah duyarim.allah dileyen isteyennn herkesesss Nasir etsin.
hayırlı olsun canım hoşgeldin darısı hepimizin pıtpıtlara olsun inşallah
çok geçmiş olsun canım
benim de bebeğim ağustosta düştü maalesef
allah sana eşine sağlık versin bi yavrun varmış ona uzun ömür versin
ikinci hayırlı zamanda gelir inşallah
kasım ayına bir anne adayı daha geldi :)
hoşgeldi sefageldi allah tamamına erdirsin canım

normal dogumda da küfür garantisi yok bence kuzucum o an ki refleksleri düşünsene biri ordan bastırıyo biri ordan yokluyo falan r
he doğru dedin ama genelde kocaya ediliyo diolar yaptı kenara çekildi bekliyo diye
hahaha baksınlar tabisi işleri nee...
amann sıkı tutt biişeycik olmasın minigimee
baksınlar dimi kuzum işlerinin adı ne demi
sırf onlar sıkılmasın diye doğurucam kendim için bişey istiyosam nolim
sağol canım hoşgeldin topiciğime
nası sabrettin yavrum 1 hafta kız ben dayanamazdım telefon açardım uzak da olsa
ben de kız hissediyorum bu defa
geçen defa erkek hisediyodum,kayınvalidem fal baktırmış kız torun gelcek demişler bilmiyorum artık
sen keseyi gördün mü canım bizim batlar aynı ya merak ettim,biz bu cumartesi yine gitçez kese göründü ama minicikti
kızlar ben de ekimde byütmeye başladım göbüşü, temmuza kadar sürecek
sen de temmuz annesisin he canım hayırlı olsun
oooo çok sevcek çook karnının büyümesini bırak canım kalp atışını duyunca bile çok değişik şeyler hissetçek
erkekler hamileyim diyince işin boyutunu pek anlammıyolar aslında sadece baba olma fikri hoş geliyo
ama o kalbin içinde attığını duyunca bambaşka bi adam olcak görürsün canım
düşük yaptığım bebeğimde öyle olmuştu
eşim kaç gün evde pıtpıt yapıyo pıtpıt diyerek dolaşmıştı

hahaha dünde ben başladım çiğ ıspanak yemeye şimdi sigaram bitti bugünden itibaren bırakıyorum kızlar bana biraz gaz verin şans dileyin bu işi kıvırıcam heheheheh yapacam ağlasam bile içmiycem

hahaha dünde ben başladım çiğ ıspanak yemeye şimdi sigaram bitti bugünden itibaren bırakıyorum kızlar bana biraz gaz verin şans dileyin bu işi kıvırıcam heheheheh yapacam ağlasam bile içmiycem

Hadi yavrum yaparsın asican görüm seni
Bırakçan başka yolu yok canım bebeğine zararlı bundan iyi gaz yok yani
bebek gazı

bu üşüme neyse artık bende geceleri üşüyorum gündüz yanıyorum

yok, ben gündüz de yanmıyorum yaa

bana da öyle geliyor, şimdi durumun ciddiyetinin farkında değil tam
seviyo ediyo ama, ileriki zamanlarda eminim ki daha çok sevecek

yaaaa lütfen içmeee

tamam ya içmiyom öfkeli anne kalabalığı üstümden geçicek yoksa ama kızlar sizi gerçekten tebrik ediyorum şurda bakıyorumda benimde sigara alışkanlığım var diyen birtane karı çıkmadı bu beni çok sevindiriyo aranıza anne adayı olarak katıldım yeşil aycı çıkacam bravo kızlar size

ben ıspanakları soğanla kavurup buzluğa attım valla. çiğ ıspanak yiyemiyorum ben nedense:44:
bol bol balık stokladım bide

ahahaha senin yüzünden ben erken doğum yapacam bak ya
yavaşşşşşşşşş

senden başka içen yok bak hadi sen de bırak şu zıkkımı yeşil ayıcı kardeşşş
kaşar yiyomusun ye ki bebeğin kilo alsın zayıflamış böle çukadar bişiy kalmış
senin zaten bana kaşar sözün var
kızlar kaşar peyniri bebeğe kilo aldırıyomuş ama ne zaman yicez o konuda fikrim yok
şimdiden başlayalım mı napalım :111:

ben ıspanakları soğanla kavurup buzluğa attım valla. çiğ ıspanak yiyemiyorum ben nedense:44:

kız niye balık stokluyosun kıtlıkmı var taze taze yesene donduruyosun tabi mutlaka bayatlamıyodur ama balık eve geldımmı hemen yenecek arkadaş

biraz önce düştü :) kızlar ana sayfada gebelikte diyet hakkında bi yazı haırlamışlar şimdi onu okuyodum tam 12 haftadan sonra bebeğiniz tat alıyor sizinle aynı tabaktan yiyor diye okuyunca bi anda gözlerimden yaş geldi bende duygulana biliyomuşum testim pozitif çıkınca bile ağlamamıştım

kız niye balık stokluyosun kıtlıkmı var taze taze yesene donduruyosun tabi mutlaka bayatlamıyodur ama balık eve geldımmı hemen yenecek arkadaş

ay yok canım, ben balığın kokusuna dayanamıyorum..donu çözüldükten sonra bile zor idare ediyorum inan ki..

kızlar bu arada o kaşar peyniri bize de kilo aldırmasın :18: ben kilo almaktan çok korkan biriyim, çok zor veriyorum çünkü.. ben normal düzenimde besleniyorum, sadece meyveyi,bazı sebzeleri, eti ve peyniri 2 porsiyon yaptım şimdilik.. son 3 aya kadar öyle sen iki canlısın hadi hepsini ye diyenlerle aynı fikirde olacağımı sanmıyorum

oo akıllı hatun seni gidii
ben de çiğ ıspanak hiç yemedim
semiz otu da çok faydalıymış brokoli de
ben de brokoli çorbası çok yapıyorum balık eşim sevmiyo neyseki işyerinde bazen çıkıyo da yiyorum
balığı çok seviyorum denizden asican çıksa yerim

ay deme kız
bende test sonucumda ağlamamıştım..dahahiç ağlamadım bakalım benim ne zaman olacak ilk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…