- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
- Konu Sahibi Pinuspinea
-
birini k.valideye birini valideye vercem baksınlar
düşermem tutuyom kuzu kendi atlamazsa tabi
yaptın olajak allahın izniyle
kız o kadar çay içme giti bütün demirler
kızlar ben de ekimde byütmeye başladım göbüşü, temmuza kadar sürecek
hayırlı olsun :) hoşgeldin
hoşbulduuk:)
benim eşim antremanlıydı adet tarihimin geçmesinden. zaten hastanede birlikteydik, dolayısıyla süpriz yapma imkanım olmadı. benimki de öptü sarıldı, ayakları yerden kesildi..
ben asıl karnım büyüyünce merak ediyorum onu..nasıl sevecek acaba
şu an için göğüslerimin birazcık büyüdüğünü hissediyorum, dokunduğumda dolgunlaştıklarını ve sızladığını hissediyorum..
tuvalete çıkma çoğaldı şu günlerde..
bir de geceleri üşüyorum..
bir hafta öncesine kadar ateş basıyodu, yatakta dört dönüyodum, son zamanlarda ateş basması kesildi, üşüme geldi. ama hala yatakta dönüyorum..
ayın 20sinde doktora gidicez, kalp atışları için..
düşünmemişin belliki yavrum düşünen insanın etcee şey diil o psikopat yaaaelalem uzaydan paraşütle atlıyo sen semt pazarına düşüyon aman yarebbi hehehe öyle bi sigara maceram olmuştu evet ama ne düşündüm bilmiyom
evet gördüm o teyzeleri bizde öle olcazreklamda görmüştüm 2 yaşlı kadın yapıyodu reklam bi bez varmış altına kaçıranlar içinbak kıvırcık ben de doyurucu şeyler yemeye çalışıyorum içimden gelmiyo kahvaltı bile yapamıyorum açlıktan ölcek gibi de değilim ama böyle acayip şeyler çekiyo canım ben niye böyleyim anlamadım sanırım uzaylı doğurcam :111:
hoşgeldin ekimannesi allah tamamına erdirsin canımmerhaba anne adayları ve anne aday adayları,eylülde evlendim ve hamileyim,bu başlık altında sizinle doğurmaya geldim:)
hayırlı olsun canım hoşgeldin darısı hepimizin pıtpıtlara olsun inşallahKizlar bende Hamileyimmmm bugunn 5 haft a 5 gunoldummm.cumartesi dr a gittik kesezini Gordum 2 hafta sonrada kale atislari I in guides allahim inshallah duyarim.allah dileyen isteyennn herkesesss Nasir etsin.
çok geçmiş olsun canımMaalesef dün gece kanamam başladı,dr.a gittim,düşük..İkinci bebeğimdi, kızım 9 yaşında,6 senedir istiyorduk.Hayırlısı,sonuçta hamile kalabildiğimi görmüş oldum 6 seneden sonra..Rabbim sizin bebeklerinizi hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin,isteyen herkese versin Rabbim..
hoşgeldi sefageldikasım ayına bir anne adayı daha geldi :)
he doğru dedin ama genelde kocaya ediliyo diolar yaptı kenara çekildi bekliyo diyenormal dogumda da küfür garantisi yok bence kuzucum o an ki refleksleri düşünsene biri ordan bastırıyo biri ordan yokluyo falanr
baksınlar dimi kuzum işlerinin adı ne demihahaha baksınlar tabisi işleri nee...
amann sıkı tutt biişeycik olmasın minigimee
sağol canım hoşgeldin topiciğimekelebeğimm hayırlı olsun topi,k yeni gördüm ben bi kaç gündür tam giremiyordum
öncelikle herkes sağlıkla bebişini kucağına alır inşallah
sorulara cevap verelim hemen
hamişliği idrar kitiyle öğrendim batın ertesi günü sırada ki soru
eşim zavallım 1 hafta sonra öğrendi memleketteydim ancak geldim bi tane bebek tulumu aldım sevgili babacığım ile başlayan tahlil sonuçlarımı da koydum pak. içine sarıldık ağladık karnımı öpüp durdu kuzum benim ya çok heyecanlandı bi kaç saat kendine gelemedii
biz kız hissediyoruzzzzz hayırlısıyla bakalım
öğrendiğimden beri siyah çayı azalttım çok severeim(sigara kullanmıyorum siyah çay denince akla geliyo hemen) tatlı hiiiiiiiç canım istemiyo tuzu azalttım sıvı tüketimim arttı özellikle meyve sularını ben evde yapıyorum hazır içmiyorum meyve severdim zaten yine yemeye çalışıyorum fındık ceviz badem vs tüketiyorum
benim alerjik rinitim ve bel fıtığım var bunların takibini kendi açımdan önemsiyorum
doktor yaptıklarımın yanlış olamdığını söyledi bi de çiğ yada az pişmiş etlerden uzak dur sebze meyveleri dezenfekte edip öyle tüket dedi şimdilik bu kadar
sen de temmuz annesisin he canım hayırlı olsunkızlar ben de ekimde byütmeye başladım göbüşü, temmuza kadar sürecek
oooo çok sevcek çook karnının büyümesini bırak canım kalp atışını duyunca bile çok değişik şeyler hissetçekhoşbulduuk:)
benim eşim antremanlıydı adet tarihimin geçmesinden. zaten hastanede birlikteydik, dolayısıyla süpriz yapma imkanım olmadı. benimki de öptü sarıldı, ayakları yerden kesildi..
ben asıl karnım büyüyünce merak ediyorum onu..nasıl sevecek acaba
şu an için göğüslerimin birazcık büyüdüğünü hissediyorum, dokunduğumda dolgunlaştıklarını ve sızladığını hissediyorum..
tuvalete çıkma çoğaldı şu günlerde..
bir de geceleri üşüyorum..
bir hafta öncesine kadar ateş basıyodu, yatakta dört dönüyodum, son zamanlarda ateş basması kesildi, üşüme geldi. ama hala yatakta dönüyorum..
ayın 20sinde doktora gidicez, kalp atışları için:
hahaha dünde ben başladım çiğ ıspanak yemeyeşimdi sigaram bitti bugünden itibaren bırakıyorum kızlar bana biraz gaz verin şans dileyin bu işi kıvırıcam heheheheh yapacam ağlasam bile içmiycem
Hadi yavrum yaparsın asican görüm seni
Bırakçan başka yolu yok canım bebeğine zararlı bundan iyi gaz yok yani
bebek gazı
bu üşüme neyse artık bende geceleri üşüyorum gündüz yanıyorum
sen de temmuz annesisin he canım hayırlı olsun
oooo çok sevcek çook karnının büyümesini bırak canım kalp atışını duyunca bile çok değişik şeyler hissetçek
erkekler hamileyim diyince işin boyutunu pek anlammıyolar aslında sadece baba olma fikri hoş geliyo
ama o kalbin içinde attığını duyunca bambaşka bi adam olcak görürsün canım
düşük yaptığım bebeğimde öyle olmuştu
eşim kaç gün evde pıtpıt yapıyo pıtpıt diyerek dolaşmıştı
hahaha dünde ben başladım çiğ ıspanak yemeyeşimdi sigaram bitti bugünden itibaren bırakıyorum kızlar bana biraz gaz verin şans dileyin bu işi kıvırıcam heheheheh yapacam ağlasam bile içmiycem
yavaşşşşşşşşşahahaha senin yüzünden ben erken doğum yapacam bak ya
tamam ya içmiyom öfkeli anne kalabalığı üstümden geçicek yoksa ama kızlar sizi gerçekten tebrik ediyorum şurda bakıyorumda benimde sigara alışkanlığım var diyen birtane karı çıkmadıbu beni çok sevindiriyo aranıza anne adayı olarak katıldım yeşil aycı çıkacam bravo kızlar size
ben ıspanakları soğanla kavurup buzluğa attım valla. çiğ ıspanak yiyemiyorum ben nedense:44:
bol bol balık stokladım bide
kız niye balık stokluyosun kıtlıkmı var taze taze yesene donduruyosun tabi mutlaka bayatlamıyodur ama balık eve geldımmı hemen yenecek arkadaş
ben ıspanakları soğanla kavurup buzluğa attım valla. çiğ ıspanak yiyemiyorum ben nedense:44:
bol bol balık stokladım bide
biraz önce düştü :) kızlar ana sayfada gebelikte diyet hakkında bi yazı haırlamışlar şimdi onu okuyodum tam 12 haftadan sonra bebeğiniz tat alıyor sizinle aynı tabaktan yiyor diye okuyunca bi anda gözlerimden yaş geldi bende duygulana biliyomuşumtestim pozitif çıkınca bile ağlamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?