Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Kızlar bildiğiniz üzere ben de bulantı mağdurlarındanım :) 9. haftama girdim bulantılarım ciddi anlamda azaldı ama çok dikkat ettiğim birşey var canım birşeye sıkıldığında ve sabahları erken kalktığımda mutlaka çıkarıyorum. Sanki sabahın belli saati bulantı saati onu atlatıp uyumuşsam bulantı diye birşey kalmıyo. Buarada 48,50 ile başladım şimdi 46 kiloyum benm gibi kilo kaybı olan var mı

bende öle diyodum nub teorisini ezberledim bakcam anlıcam diyodum ama açıverdi bacaklarını paşam kız olunca saklıyomuş diyolar
ben varım canım daha yeni yeni topluyorum kendimi 3-4 kg falan verdim daha da kendi kiloma ulaşmadım malesef 4. aya kadar geçmiyo bulantılar bende hep sabahları çıkartıyodum zaman geçtikçe gün içinde olmaya başladı şşimdi de kesildi çok şkür
çok fazla aç kalmamaya bak aç kalınca artıyo bulantılar

kızlar benım sol kalcam agrıyo sızınkıde agrıyo mu

Ama güzelim geldiğinin saate baksana kimi bulacan bu saatte erken gel biraz o saatte oooo kaçıncı uykudayım )

hehehe evet haklısın :) bak erken geldim şimdiii

kıyamam sana canım benim az kaldı sık dişini, hayırlısıyla keyfini çıkaracağımız günler de gelecek

gaz da olabilir sanki canımmm

kızlar bugun karlı istanbul sabahına uyandık :) maNZARA Süper ama cok soğuk hava....

gelen geçen bana satasıyor evde cnm cok sıkılıyor... nereye kacsam bilemedim de
kim sana sataşıyorsa sen de onlara sataşşş :)

Bencede orası kim kime dumduma oldu bir sürü yeni kişi gelmiş... Yakında göbişlerimizden sığamıyacağız
heheheh
diğer topik neresi ben niye bilmiyorum kızlarrrr

bugün 2. ultrasona girdim ve bebişim kolunu bacağını oynatıyordu inanılmaz bir duygu, hele kalp atışlarını dinlemek
çokkk duygulandım kızlarrrr

tatlim ben 2,5 3 haftalik hamileymisim kan testi yaptirdigimda degerlerim 10.49 cikmisti ve suan 10. haftamizin icindeyiz ama daha erken bence adetinin gecikmesini bekle ki yanlis bi sonuc alma.

çok sabırsızlaştık :)) üzerinden 14 gün geçti ilişkiden 10 gün sonra kanda belli olrmuş :) yarn için bile sabredemiorm ki

çok sabırsızlaştık :)) üzerinden 14 gün geçti ilişkiden 10 gün sonra kanda belli olrmuş :) yarn için bile sabredemiorm ki

bu arada canım hayrlı uğurlu olsn bebişin sağlıklı gelsin inş. hayrlısı ile kucagına al :) ilk belirtilerini merak ettim şmdi bende sol kasğımda batma var halsizlik ve uyku hali göğüslerimin uçlarında kahverengilik var ve etrafnda sivilce gbi küçük çok minik topcuklar var ??? normal mi? bide aşırı yeme isteği.. sol kasığımdada sertlk ve şişlik :)))

bu mide bulantisindan olecegim sanirim :-(

ne sen sor ne ben söyliyim o bulantıları ha gayrettttt

Bencede orası kim kime dumduma oldu bir sürü yeni kişi gelmiş... Yakında göbişlerimizden sığamıyacağız

göbüşlüler topluluğuuu :) evet kalabalık ama bizim topicde çok sessizz yaaa :S

canım bendede 1,5 kg kadar bi kilo kaybı var,çıkartıyoruz ya ondan büyük ihtimalle, merak etme o kiloları fazlasıyla alacağımız günler çok yakında :))))

Maşallah kuzuma fıngır fıngır desene... Allah banada görmeyi nasip etsin...
Diğer topik "temmuz anneleri" canım

kızlar bn kendimi iyi hissetmiyorum hiç
ilk zamanlarda mide bulantım yoktu 3. ayda basladı ... herşey kokuyor bana

bu bebişler cok mu yaramaz ne

Bende kendimi bir enerjik hissediyordum kaç gündür temizlik yapayım arkadaşlarımı yemeğe çağırayım derdindeyim sanırım yine kendi kendine nazar ettim hem kasıklarımda ağrı hemde bir halsızlik çöktü ki sormayın... Öğleden sonra 2 den 5 e kadar uyumuşum eşimin telefonuna uyandım ;(

kızlarrrrrr regl olmama daha 10 gün var ben dün ecz. gebelik testi aldım ve negatif çktı (( bida kan tahlilide yptrmadım moralm bozuldu ama kendmi hamile gbi hissediorm hssetmek istemesemde mtlaka bi iki belrti çkıo mide yanması ekşimesi gbi yada sol kasğmda batma fln gbi bel ağrısı yorgunluk göğüslerde kahvrnglk hepsi varrr
psikolojk değil yani

canım bazen aldığın testler yanıltabiliyor insanı hemde daha adetin geçmemiş hormon seviyelerin idrarında cıkacak şekilde yükselmemiştir keşke bir kan tahlili yaptırsaydın daha net bir sonuç alırdın. hemen ümitlenme hemende ümitsizliğe kapılma. Yüce rabbimiz hayırlı zamanda nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…