- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.421
bende öle diyodum nub teorisini ezberledim bakcam anlıcam diyodum ama açıverdi bacaklarını paşam kız olunca saklıyomuş diyolardoktorum söylemesede dört gözle bacak arasına bakıcam. kendim tahmin edicem. hani şu cinsel organı bel hizasına dikse erkek paralelse kız diyorlarya o mesele. nette kız erkek bebek ultrasonlarına bakıp doktora yapıyorum. şak diye anlamak için.
ben varım canım daha yeni yeni topluyorum kendimi 3-4 kg falan verdim daha da kendi kiloma ulaşmadım malesef 4. aya kadar geçmiyo bulantılar bende hep sabahları çıkartıyodum zaman geçtikçe gün içinde olmaya başladı şşimdi de kesildi çok şkürKızlar bildiğiniz üzere ben de bulantı mağdurlarındanım :) 9. haftama girdim bulantılarım ciddi anlamda azaldı ama çok dikkat ettiğim birşey var canım birşeye sıkıldığında ve sabahları erken kalktığımda mutlaka çıkarıyorum. Sanki sabahın belli saati bulantı saati onu atlatıp uyumuşsam bulantı diye birşey kalmıyo. Buarada 48,50 ile başladım şimdi 46 kiloyum benm gibi kilo kaybı olan var mı
bende öle diyodum nub teorisini ezberledim bakcam anlıcam diyodum ama açıverdi bacaklarını paşam kız olunca saklıyomuş diyolar
ben varım canım daha yeni yeni topluyorum kendimi 3-4 kg falan verdim daha da kendi kiloma ulaşmadım malesef 4. Aya kadar geçmiyo bulantılar bende hep sabahları çıkartıyodum zaman geçtikçe gün içinde olmaya başladı şşimdi de kesildi çok şkür
çok fazla aç kalmamaya bak aç kalınca artıyo bulantılar
kızlar benım sol kalcam agrıyo sızınkıde agrıyo mu
kızlar benım sol kalcam agrıyo sızınkıde agrıyo mu
Ama güzelim geldiğinin saate baksana kimi bulacan bu saatte erken gel biraz o saatte oooo kaçıncı uykudayım)
kıyamam sana canım benim az kaldı sık dişini, hayırlısıyla keyfini çıkaracağımız günler de gelecekkızlar bugün çok fenayım sabahtan beri şu saate kadar çıkar çıkar cnm çıktı..ben ömrüm boyunca böyle kustuğumu bilmem
biraz iğrençlik oldu kusura bakmayın kızlar ama napıyım,ağladım resmen çıkarırken(( öhöhöhöh
gaz da olabilir sanki canımmmkızlar bebişleriniz ve siz nasılsınız bakim. ben 2-3 gündür karnımın içi sertmiş gibi hissediyorum. sanki bağırsaklarım yukarı çıkmış gibi dışardan bakınca karnımın üstü şiş gibi. otururken rahatsız oluyorum. benim gibi olan varmı. diğer hamileliklerimde karnım attan büyürken sanki şimdi bebek karnımın üstünde büyüyor gibi geliyor. bazen karın ağrısı oluyor. bu normalmi sizce. dışarıdan bakan bana 5 aylık hamileyim zanneder. ama alt karnım daha büyümedi büyüme göbeğimin üstünde oluyor. bebeğin cinsiyetiyle alakalı olabilirmi acaba.
kim sana sataşıyorsa sen de onlara sataşşş :)kızlar bugun karlı istanbul sabahına uyandık :) maNZARA Süper ama cok soğuk hava....
gelen geçen bana satasıyor evde cnm cok sıkılıyor... nereye kacsam bilemedim de
Bencede orası kim kime dumduma oldu bir sürü yeni kişi gelmiş... Yakında göbişlerimizden sığamıyacağız
aslında bizim bu topiğimiz daha az kalabalık, daha takipedilebilirdi ama :) nerde bu milletttt
kzlar döllenme 12 aralıkta gerçekleştiyse bunu kan tahlili ile yarın öğrenebilirmiyim?
tatlim ben 2,5 3 haftalik hamileymisim kan testi yaptirdigimda degerlerim 10.49 cikmisti ve suan 10. haftamizin icindeyiz ama daha erken bence adetinin gecikmesini bekle ki yanlis bi sonuc alma.
çok sabırsızlaştık :)) üzerinden 14 gün geçti ilişkiden 10 gün sonra kanda belli olrmuş :) yarn için bile sabredemiorm ki
bu mide bulantisindan olecegim sanirim :-(
Bencede orası kim kime dumduma oldu bir sürü yeni kişi gelmiş... Yakında göbişlerimizden sığamıyacağız
Kızlar bildiğiniz üzere ben de bulantı mağdurlarındanım :) 9. haftama girdim bulantılarım ciddi anlamda azaldı ama çok dikkat ettiğim birşey var canım birşeye sıkıldığında ve sabahları erken kalktığımda mutlaka çıkarıyorum. Sanki sabahın belli saati bulantı saati onu atlatıp uyumuşsam bulantı diye birşey kalmıyo. Buarada 48,50 ile başladım şimdi 46 kiloyum benm gibi kilo kaybı olan var mı
heheheh
diğer topik neresi ben niye bilmiyorum kızlarrrr
bugün 2. ultrasona girdim ve bebişim kolunu bacağını oynatıyordu inanılmaz bir duygu, hele kalp atışlarını dinlemek
çokkk duygulandım kızlarrrr
evet canım tam fıngır fıngır :)Maşallah kuzuma fıngır fıngır desene... Allah banada görmeyi nasip etsin...
Diğer topik "temmuz anneleri" canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?