- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.441
kızlar bn kendimi iyi hissetmiyorum hiç
ilk zamanlarda mide bulantım yoktu 3. ayda basladı ... herşey kokuyor bana
bu bebişler cok mu yaramaz ne
Bende kendimi bir enerjik hissediyordum kaç gündür temizlik yapayım arkadaşlarımı yemeğe çağırayım derdindeyim sanırım yine kendi kendine nazar ettimhem kasıklarımda ağrı hemde bir halsızlik çöktü ki sormayın... Öğleden sonra 2 den 5 e kadar uyumuşum eşimin telefonuna uyandım ;(
kızlarrrrrr regl olmama daha 10 gün var ben dün ecz. gebelik testi aldım ve negatif çktı(( bida kan tahlilide yptrmadım moralm bozuldu ama kendmi hamile gbi hissediorm hssetmek istemesemde mtlaka bi iki belrti çkıo mide yanması ekşimesi gbi yada sol kasğmda batma fln gbi bel ağrısı yorgunluk göğüslerde kahvrnglk hepsi varrr
psikolojk değil yani
bence değil canım...ben mide bulantılarım yüzünden 7 kilo verdim 1 ayda...tabi bu da normal değil...Merhaba cici anneler sizlere birşey soracağım ben 10 haftalık hamileyim sanırım 2 kılo almışım aranızda kılo alan varmı bıde kaç kılo aldınız.Acaba ben çokmu aldım bilmiyorum
bence değil canım...ben mide bulantılarım yüzünden 7 kilo verdim 1 ayda...tabi bu da normal değil...
Merhaba cici anneler sizlere birşey soracağım ben 10 haftalık hamileyim sanırım 2 kılo almışım aranızda kılo alan varmı bıde kaç kılo aldınız.Acaba ben çokmu aldım bilmiyorum
Canım bende kilo verenlerdenim o yüzden de çok merak ediyorum nasıl alabildin kilo yani bulantın yokmu yemek yiyebiliyor musun ? Ya da kendini bir yeme programınamı alıştırdın?
Canım bende kilo verenlerdenim o yüzden de çok merak ediyorum nasıl alabildin kilo yani bulantın yokmu yemek yiyebiliyor musun ? Ya da kendini bir yeme programınamı alıştırdın?
evet yaa azalır diyorlar ya dalga geçiyorlarmış gibi geliyor...çok fena mide bulantılarım ya, azalır diyorlardı ama artıyor sanki sürekli. yediğimi çıkarmaktan boğazım tahriş oldu artık.dolmuşta otobüste nerde olsa çıkarıyorum
doğursam bile,hiç geçmycek gibi geliyor artık
Merhaba cici anneler sizlere birşey soracağım ben 10 haftalık hamileyim sanırım 2 kılo almışım aranızda kılo alan varmı bıde kaç kılo aldınız.Acaba ben çokmu aldım bilmiyorum
Canim bende aşağı yukarı bir kilo almışım... Daha çok aldığımı düşünüyorum ama herseferinde yartıya çıktığımda şaşırıyorum bazen 75 bazen 76 oluyorum... Bulantım kusmam yok
merhab hanimlar burasi niye sessiz boyle :)
bende 50 kiloyla basladim suan 51 im bakalim kac kilo alacagiz
bende kilo aldım :S 49 dum hamile kaldığımda 52 oldum :S bende mide bulantısı hiç olmadı çok şükür
Arada bir geldi gitti tiksinti de öyle
maşallah ne görsek yemek istiyoruz teyzeleri :)
kızlarrr tabi sağlıklı olsunlar herşeyden önemlisi ama ne hissediyorsunuz? kız mı erkek mi?
ben başından beri kız hissediyorum,
etrafımdaki herkes de kız diyor.
bakalım doğru mu tahmin ediyoruz
buralar sessiz çünkü herkes diğer topikte, ben sevemedim orayı. takip edilmiyor, 10 dakika içinde 3-4 yeni sayfa geliyor. ben de bakmıyorum artık. burayı canlandıralım yahu :)
bizde de herkes erkek diyor..artik öyle hissettiklerinden mi yoksa öyle istediklerinden mi bilmiyorum.ama ben çin takvimine bakmıştım ilk zaman orada da erkek çıkmıştı..sağlıklı olsun da başka birşey istemiyorum..ama cinsiyeti biran önce belli olsun da cicilerini almaya başlayalim şimdilik sadece bakınmakla yetiniyorum..
Kızlar bugün kontrolüm vardı 10+5 im bebişimi gördüm nasıl duygusal birşey anlatamam sürekli hareket ediyo kolu bacağı hiç durmadı muhteşem muhteşem muhteşem bişi.. 4,28 cm miş kilo bvermiş olmama rağmen bebek güzel gelişmiş dedi doktor çok mutluyum. O kadar hareketliydi ki sanırsam oğluşum geliyor :))
kızlarrr tabi sağlıklı olsunlar herşeyden önemlisi ama ne hissediyorsunuz? kız mı erkek mi?
ben başından beri kız hissediyorum, etrafımdaki herkes de kız diyor.
bakalım doğru mu tahmin ediyoruz
bebişler yaramazlar evet, içerde yaramazlık yapıyorlar biz de kendimizi yorgun ve kötü hissediyoruz :) canım çalışıyor muydun sen, biraz dinlen evde mideni bastıracak şeyler ye çok mu yordun kendini son günlerde?
bencede tatlım cok yaramazlık yapıyorlar. ben hamileliğimde dinlenme verdiğinden dolayı iş hayatına ara verdim cnm evdeyim dinleniyorum bol bol ama yinede yapoacağını yapıyorr bebişler...
allahım şikayet etmiyorum.. ben içimdeki mucizeyle cok mutluyumm... inşş bütün sıkıntılarımızı bebeklerimizi kucağımıza <ldığımız an unutacağız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?