- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.461
kızlarrr tabi sağlıklı olsunlar herşeyden önemlisi ama ne hissediyorsunuz? kız mı erkek mi?
ben başından beri kız hissediyorum, etrafımdaki herkes de kız diyor.
bakalım doğru mu tahmin ediyoruz
evet cnm ya orayı takip etmek biraz zor oluyor,bu sayfadakiii hamişler hareketleninnnnn artıkk :)))
evet cnm bende sevmiyorum orayıı okuyamıyorum sıkılıyorumm... burası daha güzell...
evet cnm ya orayı takip etmek biraz zor oluyor,bu sayfadakiii hamişler hareketleninnnnn artıkk :)))
evet cnm bende sevmiyorum orayıı okuyamıyorum sıkılıyorumm... burası daha güzell...
Bende kız bebek istiyorum ama Rabbim büyük Sağlıklı eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde olsun herşeyden önemlisi
Allahım hepimizin gönlüne göre versin .
amin
bizde de herkes erkek diyor..artik öyle hissettiklerinden mi yoksa öyle istediklerinden mi bilmiyorum.ama ben çin takvimine bakmıştım ilk zaman orada da erkek çıkmıştı..sağlıklı olsun da başka birşey istemiyorum..ama cinsiyeti biran önce belli olsun da cicilerini almaya başlayalim şimdilik sadece bakınmakla yetiniyorum..
Kızlar bugün kontrolüm vardı 10+5 im bebişimi gördüm nasıl duygusal birşey anlatamam sürekli hareket ediyo kolu bacağı hiç durmadı muhteşem muhteşem muhteşem bişi.. 4,28 cm miş kilo bvermiş olmama rağmen bebek güzel gelişmiş dedi doktor çok mutluyum. O kadar hareketliydi ki sanırsam oğluşum geliyor :))
bende kız hissediyorum ama birazcık erkek istiyorum galiba :) çin takvimindede kız çıkıyooo,acaba doğrumu o takvimmm yaaa :)
ama ne olursa olsun cinsiyeti branönce onu kucağıma alıp koklamak istiyorumm :)
ayy maşallah,hadi darısı başımıza:) benimde kontrolüm 7 ocaktaa göriyim artık bebişimiii yaaa,o mutluluğu tadıyım bendee :)
ya bende kız hissediyorum galibaaa :)
bencede tatlım cok yaramazlık yapıyorlar. ben hamileliğimde dinlenme verdiğinden dolayı iş hayatına ara verdim cnm evdeyim dinleniyorum bol bol ama yinede yapoacağını yapıyorr bebişler...
allahım şikayet etmiyorum.. ben içimdeki mucizeyle cok mutluyumm... inşş bütün sıkıntılarımızı bebeklerimizi kucağımıza <ldığımız an unutacağız :)
elbette cnm sağlıklı hayırlı bir evlat olsun ama ...
içimden kız olmasını istiyorum ama erkek hissediyorummm......
orada hiç yazmayalım o halde hiçbirimiz, protesto edelimevet cnm bende sevmiyorum orayıı okuyamıyorum sıkılıyorumm... burası daha güzell...
Temmuz anneleri yeni yılınız kutlu,mutlu,umutlu bebişli olsun :)
Tüm sevdiklerinizle nice mutlu günler inşallah ....
kızlar dün nette bir haber okudum memur annelerin doğum izni süresinin 24 haftaya çıkarılması tasarısı meclise sunulmuş ocakta mecliste görüşülecekmiş çok umutlandım inşallah olur yaa
2013 sizler sağlıklı bir ömür ve sağlıklı bir bebek getirmesi dileğiyle....
umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz :))) kızlar arada benim gibi vitaminlerini unutan var mı ? sürekli mide bulantısı tüm şevkimi etkiliyor hiç birşey yapmak gelmiyor içimdenne sağlıklı beslenebiliyorum ne vücuduma yağ kullanıyorum, ilaçlarımı unutuyorum bazen yemeği unutuyorum bi bıkkınlıktır gidiyor bide bu aralar bebişin sağlığını merak ediyorum hissedememek ne kötü ya uff
merhaba arkadaşlar
cumartesi günü doktora gittim bana hiç bir vitamin hapı vermedi..özellikle sordum gerek yok dedi..daha önce fobliol kullanıyodum onun yerine folic asit plus verdi sen buna devam et dedi..13 hafta içindeyimm
umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz :))) kızlar arada benim gibi vitaminlerini unutan var mı ? sürekli mide bulantısı tüm şevkimi etkiliyor hiç birşey yapmak gelmiyor içimdenne sağlıklı beslenebiliyorum ne vücuduma yağ kullanıyorum, ilaçlarımı unutuyorum bazen yemeği unutuyorum bi bıkkınlıktır gidiyor bide bu aralar bebişin sağlığını merak ediyorum hissedememek ne kötü ya uff
merhaba arkadaşlar
cumartesi günü doktora gittim bana hiç bir vitamin hapı vermedi..özellikle sordum gerek yok dedi..daha önce fobliol kullanıyodum onun yerine folic asit plus verdi sen buna devam et dedi..13 hafta içindeyimm
çok fena mide bulantılarım ya, azalır diyorlardı ama artıyor sanki sürekli. yediğimi çıkarmaktan boğazım tahriş oldu artık.dolmuşta otobüste nerde olsa çıkarıyorum
doğursam bile,hiç geçmycek gibi geliyor artık
Arkadaşlar bazılarımız çin takvimine göre cinsiyet nasıl hesaplanıyor diye sormuştunuz;şöyle kısa bi bilgi vereyim size ;
ocak ve şubat ayında doğanlar şuanki yaşlarına (yani hamile kaldıkları yaşa) +2 ekliyor,marttan sonra doğanlar +1 ekliyor;
ve aşağıdaki tablodanda hangi ayda hamile kaldığımızı bulup karşılığında ki cinsiyete bakıyoruz :)) bakalım doğru çıkıcakmı ????
Eki Görüntüle 593363
çok sağol canım çok merak ediyordum, kız çıktı bende
Hastaneden çıkamadım serum üstüne serum.. Her şeyden nefret ettim.. Kusmaktan boğazım tahriş oldu resmen kan kusuyorum
Sabır cümlemize..
bendede kız çıktı :)
Arkadaşlar bazılarımız çin takvimine göre cinsiyet nasıl hesaplanıyor diye sormuştunuz;şöyle kısa bi bilgi vereyim size ;
ocak ve şubat ayında doğanlar şuanki yaşlarına (yani hamile kaldıkları yaşa) +2 ekliyor,marttan sonra doğanlar +1 ekliyor;
ve aşağıdaki tablodanda hangi ayda hamile kaldığımızı bulup karşılığında ki cinsiyete bakıyoruz :)) bakalım doğru çıkıcakmı ????
Eki Görüntüle 593363
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?