Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

kızlarrr tabi sağlıklı olsunlar herşeyden önemlisi ama ne hissediyorsunuz? kız mı erkek mi?
ben başından beri kız hissediyorum, etrafımdaki herkes de kız diyor.
bakalım doğru mu tahmin ediyoruz

elbette cnm sağlıklı hayırlı bir evlat olsun ama ...

içimden kız olmasını istiyorum ama erkek hissediyorummm......

Temmuz anneleri yeni yılınız kutlu,mutlu,umutlu bebişli olsun :)
Tüm sevdiklerinizle nice mutlu günler inşallah ....

kızlar dün nette bir haber okudum memur annelerin doğum izni süresinin 24 haftaya çıkarılması tasarısı meclise sunulmuş ocakta mecliste görüşülecekmiş çok umutlandım inşallah olur yaa

umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz :))) kızlar arada benim gibi vitaminlerini unutan var mı ? sürekli mide bulantısı tüm şevkimi etkiliyor hiç birşey yapmak gelmiyor içimden ne sağlıklı beslenebiliyorum ne vücuduma yağ kullanıyorum, ilaçlarımı unutuyorum bazen yemeği unutuyorum bi bıkkınlıktır gidiyor bide bu aralar bebişin sağlığını merak ediyorum hissedememek ne kötü ya uff

merhaba arkadaşlar
cumartesi günü doktora gittim bana hiç bir vitamin hapı vermedi..özellikle sordum gerek yok dedi..daha önce fobliol kullanıyodum onun yerine folic asit plus verdi sen buna devam et dedi..13 hafta içindeyimm

çin takviminden nasıl bakılıyor tatlım? ah o ciciler içimi götürüyor benim, özellikle pembiş pembiş olunca. pembe favori rengim, bir de minik minik şeyleri pembe görünce içim gidiyor

benimki de aynı öyleydi sper bir duygu değil mi? canım benim maşallah

evet bbu sayfa daha eğlenceli bizbize takılıyoruz işte, canlansın herkess
bu çin takvimini bana da öğretin lütfeeen :)
az kalmış 7 ocak'a süper! benim sonraki ultrason için daha çoook vakit var. burda öyle her gidişimde bakmıyorlar

ya bende kız hissediyorum galibaaa :)

gelsin minik prensesler o zaman! :)

oyyy süper olmuş, stressiz huzurlu bir hamilelik geçirirsin.
kesinlikle o minnoşları kucağımıza aldığımızda herşey bambaşka olacak

elbette cnm sağlıklı hayırlı bir evlat olsun ama ...

içimden kız olmasını istiyorum ama erkek hissediyorummm......

etraftakiler ne hissediyor? valla bana o kadar çok kız diyen oldu ki ben artık doktor bebişiniz kız demiş kadar emin gibiyim hahaha

evet cnm bende sevmiyorum orayıı okuyamıyorum sıkılıyorumm... burası daha güzell...
orada hiç yazmayalım o halde hiçbirimiz, protesto edelim

oyy bu çok güzelmiş, canım senin de hamişliğinin son haftalarıymış hayırlısıyla kucağına al bebişini inşallah

Temmuz anneleri yeni yılınız kutlu,mutlu,umutlu bebişli olsun :)
Tüm sevdiklerinizle nice mutlu günler inşallah ....

evet tüm temmuz annişleri ve herkesin yeni yılı kutlu olsun. sağlıkla alalım minnoşlarımızı kucağımıza

kızlar dün nette bir haber okudum memur annelerin doğum izni süresinin 24 haftaya çıkarılması tasarısı meclise sunulmuş ocakta mecliste görüşülecekmiş çok umutlandım inşallah olur yaa

hadi hayırlısı,inşallah olur canım

2013 sizler sağlıklı bir ömür ve sağlıklı bir bebek getirmesi dileğiyle....

inşallah hepimize canım!

canım vitaminlerini aksatma. bir kağıda ya da takvime falan her gün işaretle. ben öyle yapıyorum. yoksa ben de unuturum.
şu an bıkkınlık ve yorgunluk hissetmemiz normal ama merak etme
bebiş iyi besleniyordur için rahat olsun. şu an aldığımız vitaminlerin çoğu kendimiz için daha çok bi tek folik asit bebeğe yarıyor.

canım kan testlerin yapılıp değerlerine bakılmış mıydı? belki değerlerin çok iyidir ve doktor gerek görmemiştir.

kızlar alıntı rekoru kırdım sanırım ama mutlu oldum burayı hareketli görmekten.
sizin, ailenizin ve bebişlerinizin yeni yılı kutlu olsun. bu yıl hepimiz harika şeyler yaşayalım!

bende folic asitimi unutuyorum bazen ama aklıma geldiğinde çok geç kaldıysam 3nü birden içiyorum ama birlikte içincede midem şişiyo rahatsızlık veriyo ahh bu bebişlerrr neler çekiyoruz :))
iki gündür mide bulantıarım azaldı bende korkuyorum walla sağlıklımı bebişim diye,7ocak muayne günümü sabırsızlıkla bekliyorum :))) iyi haberler almak ümidiylee amin ...

folicplus asitin içinde hem vitaminler var hemde yediğimiz yemeklerdeki vitaminlerin vücuda kolay emilim sağlanıp geçmesini sağlayan asitler var :)
ben hiç folibol kullanmadım mesela,ilk aydan beri folicplus kullanıyorum başka hiçbişey kullanmadım :)

Hastaneden çıkamadım serum üstüne serum.. Her şeyden nefret ettim.. Kusmaktan boğazım tahriş oldu resmen kan kusuyorum
Sabır cümlemize..

Arkadaşlar bazılarımız çin takvimine göre cinsiyet nasıl hesaplanıyor diye sormuştunuz;şöyle kısa bi bilgi vereyim size ;
ocak ve şubat ayında doğanlar şuanki yaşlarına (yani hamile kaldıkları yaşa) +2 ekliyor,marttan sonra doğanlar +1 ekliyor;
ve aşağıdaki tablodanda hangi ayda hamile kaldığımızı bulup karşılığında ki cinsiyete bakıyoruz :)) bakalım doğru çıkıcakmı ????

çok sağol canım çok merak ediyordum, kız çıktı bende

Canlar birde rus takvimi var onuda araştırın bende ikiside kız cıktı... Eşimin ailesi erkek diyor cevremdeki herkes kız gerçi kız diyenlerin hepsi eşimin yüzünden diyorlar eşim kuz olursa annenin evine gidersin diye takılıyor bana birde bütün arkadaşlarının erkek oldu dört gözle bizimkini bekliyorlar isteyeceklermiş kız olursa
Yalnız bu çin takviminde benimkisi çok arada kalıyo sat 22 ekim 4-5 kasım gibi hamilelik gözüküyor ama belki erken oldu onu tam bilemiyorum ki

Benim kız çıkıyor inşallah doğrudur(hayırlısıysa)

Bendede kiz cikiyor cin takviminde :)) allahim ilk baska saglikli sonrada kiz evlat nasip etsin diyelim.

Cuma gunude benim kontrolum var bakalim ne kadar buyumusuz. Bu arada gobusler ciktimi hafiften? Benim var gobusum azicik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…