Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

merhabalar...
az önce doktordan geldim meleğim 7+4 günlükmüş kalp atışlarını duydum çok şükür rabbime...
allah isteyen herkese yaşatsın...

ayy o rus takviminede baktım walla,ondada kız çıktııı :) ayy ne biliyim yaa heryerde kız çıkıyo bakalım ne olacak sonuç :)

merhabalar...
az önce doktordan geldim meleğim 7+4 günlükmüş kalp atışlarını duydum çok şükür rabbime...
allah isteyen herkese yaşatsın...

hadi bakalım hayırlısı hoşgeldin aramıza :)

Kızlar 1 haftadır ağır bir grip yaşıyorum ;( hala geçmedi heryerim hertarafım ağrıyor ;( kasıklarıma kramp giriyor sanki birazdan doktora gidicez bakalım ne olacak ;(

Kızlar 1 haftadır ağır bir grip yaşıyorum ;( hala geçmedi heryerim hertarafım ağrıyor ;( kasıklarıma kramp giriyor sanki birazdan doktora gidicez bakalım ne olacak ;(
geçmiş olsun cnmmm dikkat et kendine bende 1 kez geçiriştim ağır grppp cok kötü oluyor.

erkek cıktı cnmm :) bkalımm hyrlısı allahtann inş...

dikkat et kendine bnmde kasıklarıma cok kramp giriyor galıba üşütüyorum ondan..
rabbim şifanı versın iyi haberlerini beklıyoruz...

geçmiş olsun cnm, aman dikkat et vitaminli şeyler ye,biranönce allah şifanı versin

kızlar bnm imzanın açıklamaında cinsiyeti belli oldu artık diyoo :) acaba oldumu ki

kontrolün ne zaman,inşallah gözükür yaa
ilk cinsiyeti belli olan sen olcan o zman hadi hayırlısı :)

benim çin takviminde erkek çıkıyor rus takviminde kız çıkıyor..hangisine inanayım...:)haftaya salı kontrolüm var 11. haftam bitmiş olacak cinsiyetini söylemez doktorum dimi...

Kızlar ben bugün ikili test yaptırdım.Allaha çok şükür herşey normal çıktı.Bi kan sonucu kaldı.Onu da pazartesi alıcam Allah izin verirse.Şu çin takvimine gelecek olursak ben
im kız çıkmıştı orada.Bir arkadaşıma baktım.Onun da kız çıktı.Ama arkadaşım cinsiyetine baktırdığında kız demiş doktor.Benim de bugün daha 12+4 günlük olmasına rağmen doktor cinsiyetini söyledi.Oğluşum olacakmışş.Doktor kendinden çok emindi.Kesin mi dedim kesin dedi.Yani o takvim olayı hikaye bence.

Pardon arkadaşımın takvimde erkek çıktı,kız dedi doktor.
Benim de işte takvimde kız çıktı,erkek dendi.

Kızlar grip olmuştum ya dün gece öksürük krizine girmiştim öksürdükçe kasıklarıma ağrı giriyordu bugun eşime gidip bir bakalım hemde rutin kontorller demiştim... Bebeğim 10+4 olması gerekirken 9 haftalık cikti daha doğrusu gelişimi durmuş kalp atışları yok dedi... İnanmadık sabah gazetede iki kadındoğumcu haberi okumuştuk başka 2 doktora gittik onlarda kalp atışı yok dediler ve yarın sabah alıcaklar... Kendinize dikkat edin grip deyip geçmeyin ;(

canım vitaminlerini aksatma. bir kağıda ya da takvime falan her gün işaretle. ben öyle yapıyorum. yoksa ben de unuturum.
şu an bıkkınlık ve yorgunluk hissetmemiz normal ama merak etme
bebiş iyi besleniyordur için rahat olsun. şu an aldığımız vitaminlerin çoğu kendimiz için daha çok bi tek folik asit bebeğe yarıyor.

kızlar ben direk folik asit almıyorum mide bulantısı için ilaç alıyorum onda var ,b 12 plus alıyorum ondada var sanırım yeterli gördü doktorumuz 7 ocakta kontrolümüz var bakalım neler olacak cinsiyetini söylerler diye düşünüyorum hayallerimde ikisinede yer var kızada oğlanada :) çok klişe ama gerçekten en doğrusu dediğim tek kelime SAĞLIKLI DOĞSUNDA :)))

.

ayy hadi hayırlısı bakalım çok sevindim walla,bende erkek istiyorum ama takvimde kız çıkıyodu :) eli ayağı düzgün sağlıklısı olsunda biran önce alalım kucağımıza bebişlerimizii :))

cnm çok geçmiş olsun,çok üzüldüm hayırlısı olsun inş.

benimde kontrolüm 7ocakta 11+3 olucaz ogün,bende cinsiyetini gösterirmi diye heyecanla bekliyorum :) inşallah görürüzzz yaaaaa

Son düzenleme:

canım cinsiyeti öğrenmişsin ikli testte temiz çıkmış ne güzel ben de yarın ikili test için gideceğim... Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inş.. herkese...

ya çok şaşırdm ve üzüldüm yani 10 haftadan sonra risk azalıyor diyorlar nası durmuş kalbi canım gripten dolayı mı yani bu kadar büyümüşken durması... gerçekten çok üzüldüm...

Hayirli cumalar arkadaslar

Bugun hastaneye gittik, 11haftalik olmusuz aslinda 10+4 uz.

Biz cok hareketliyiz kollar dursa bacaklar durmuyo , sanirim erkek olucak kizlar biraz daha gec canlanirmis. 4,3 cm buyuduk. Ikili testide yapmicaz. Bugun tam bir insan seklindeydi kafasi kocaman eller ayaklar hep belliydi :)

maşallahh ne güzel,iyi gelişiyo demekki bebişş
bende artık hareketli halini görmek istiyorum,pazartesi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…