- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.481
Canlar birde rus takvimi var onuda araştırın bende ikiside kız cıktı... Eşimin ailesi erkek diyor cevremdeki herkes kız gerçi kız diyenlerin hepsi eşimin yüzünden diyorlareşim kuz olursa annenin evine gidersin diye takılıyor bana birde bütün arkadaşlarının erkek oldu dört gözle bizimkini bekliyorlar isteyeceklermiş kız olursa
Yalnız bu çin takviminde benimkisi çok arada kalıyosat 22 ekim 4-5 kasım gibi hamilelik gözüküyor ama belki erken oldu onu tam bilemiyorum ki
merhabalar...
az önce doktordan geldim meleğim 7+4 günlükmüş kalp atışlarını duydum çok şükür rabbime...
allah isteyen herkese yaşatsın...
geçmiş olsun cnmmm dikkat et kendine bende 1 kez geçiriştim ağır grpppKızlar 1 haftadır ağır bir grip yaşıyorum ;( hala geçmedi heryerim hertarafım ağrıyor ;( kasıklarıma kramp giriyor sanki birazdan doktora gidicez bakalım ne olacak ;(
Arkadaşlar bazılarımız çin takvimine göre cinsiyet nasıl hesaplanıyor diye sormuştunuz;şöyle kısa bi bilgi vereyim size ;
ocak ve şubat ayında doğanlar şuanki yaşlarına (yani hamile kaldıkları yaşa) +2 ekliyor,marttan sonra doğanlar +1 ekliyor;
ve aşağıdaki tablodanda hangi ayda hamile kaldığımızı bulup karşılığında ki cinsiyete bakıyoruz :)) bakalım doğru çıkıcakmı ????
Eki Görüntüle 593363
Kızlar 1 haftadır ağır bir grip yaşıyorum ;( hala geçmedi heryerim hertarafım ağrıyor ;( kasıklarıma kramp giriyor sanki birazdan doktora gidicez bakalım ne olacak ;(
Kızlar 1 haftadır ağır bir grip yaşıyorum ;( hala geçmedi heryerim hertarafım ağrıyor ;( kasıklarıma kramp giriyor sanki birazdan doktora gidicez bakalım ne olacak ;(
kızlar bnm imzanın açıklamaında cinsiyeti belli oldu artık diyoo :) acaba oldumu ki
Pardon arkadaşımın takvimde erkek çıktı,kız dedi doktor.
Benim de işte takvimde kız çıktı,erkek dendi.
Kızlar grip olmuştum ya dün gece öksürük krizine girmiştim öksürdükçe kasıklarıma ağrı giriyordu bugun eşime gidip bir bakalım hemde rutin kontorller demiştim... Bebeğim 10+4 olması gerekirken 9 haftalık cikti daha doğrusu gelişimi durmuş kalp atışları yok dedi... İnanmadık sabah gazetede iki kadındoğumcu haberi okumuştuk başka 2 doktora gittik onlarda kalp atışı yok dediler ve yarın sabah alıcaklar... Kendinize dikkat edin grip deyip geçmeyin ;([/QUO
ne denir bilemedim dilerim ki hayırlısı böyledir
Kızlar ben bugün ikili test yaptırdım.Allaha çok şükür herşey normal çıktı.Bi kan sonucu kaldı.Onu da pazartesi alıcam Allah izin verirse.Şu çin takvimine gelecek olursak ben
im kız çıkmıştı orada.Bir arkadaşıma baktım.Onun da kız çıktı.Ama arkadaşım cinsiyetine baktırdığında kız demiş doktor.Benim de bugün daha 12+4 günlük olmasına rağmen doktor cinsiyetini söyledi.Oğluşum olacakmışş.Doktor kendinden çok emindi.Kesin mi dedim kesin dedi.Yani o takvim olayı hikaye bence.
Kızlar grip olmuştum ya dün gece öksürük krizine girmiştim öksürdükçe kasıklarıma ağrı giriyordu bugun eşime gidip bir bakalım hemde rutin kontorller demiştim... Bebeğim 10+4 olması gerekirken 9 haftalık cikti daha doğrusu gelişimi durmuş kalp atışları yok dedi... İnanmadık sabah gazetede iki kadındoğumcu haberi okumuştuk başka 2 doktora gittik onlarda kalp atışı yok dediler ve yarın sabah alıcaklar... Kendinize dikkat edin grip deyip geçmeyin ;(
canım vitaminlerini aksatma. bir kağıda ya da takvime falan her gün işaretle. ben öyle yapıyorum. yoksa ben de unuturum.
şu an bıkkınlık ve yorgunluk hissetmemiz normal ama merak etme
bebiş iyi besleniyordur için rahat olsun. şu an aldığımız vitaminlerin çoğu kendimiz için daha çok bi tek folik asit bebeğe yarıyor.
kızlar ben direk folik asit almıyorum mide bulantısı için ilaç alıyorum onda var ,b 12 plus alıyorum ondada var sanırım yeterli gördü doktorumuz 7 ocakta kontrolümüz var bakalım neler olacak cinsiyetini söylerler diye düşünüyorum hayallerimde ikisinede yer var kızada oğlanada :) çok klişe ama gerçekten en doğrusu dediğim tek kelime SAĞLIKLI DOĞSUNDA :)))
.
Kızlar ben bugün ikili test yaptırdım.Allaha çok şükür herşey normal çıktı.Bi kan sonucu kaldı.Onu da pazartesi alıcam Allah izin verirse.Şu çin takvimine gelecek olursak ben
im kız çıkmıştı orada.Bir arkadaşıma baktım.Onun da kız çıktı.Ama arkadaşım cinsiyetine baktırdığında kız demiş doktor.Benim de bugün daha 12+4 günlük olmasına rağmen doktor cinsiyetini söyledi.Oğluşum olacakmışş.Doktor kendinden çok emindi.Kesin mi dedim kesin dedi.Yani o takvim olayı hikaye bence.
Kızlar grip olmuştum ya dün gece öksürük krizine girmiştim öksürdükçe kasıklarıma ağrı giriyordu bugun eşime gidip bir bakalım hemde rutin kontorller demiştim... Bebeğim 10+4 olması gerekirken 9 haftalık cikti daha doğrusu gelişimi durmuş kalp atışları yok dedi... İnanmadık sabah gazetede iki kadındoğumcu haberi okumuştuk başka 2 doktora gittik onlarda kalp atışı yok dediler ve yarın sabah alıcaklar... Kendinize dikkat edin grip deyip geçmeyin ;(
Hayirli cumalar arkadaslar
Bugun hastaneye gittik, 11haftalik olmusuz aslinda 10+4 uz.
Biz cok hareketliyiz kollar dursa bacaklar durmuyo , sanirim erkek olucak kizlar biraz daha gec canlanirmis. 4,3 cm buyuduk. Ikili testide yapmicaz. Bugun tam bir insan seklindeydi kafasi kocaman eller ayaklar hep belliydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?