- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.501
maşallahh ne güzel,iyi gelişiyo demekki bebişş
bende artık hareketli halini görmek istiyorum,pazartesi inşallah
Cok sukur canim insallah sende gorursun, cok degisik bi duygu 20 gun once daha hic bir seye benzemiyordu noktadan ibaretti simdi iste tamamen insan gibi :) bu arada seninle ayni gun dogum yapcaz :) bende 28-07-2013 ama alttaki takvimde 29u yaziyor
Valla cnm benim bebis bu gune kadar hic uzmedi beni, bulantim olmadi 1kere bile kusmadim cok sukur hamd olsun bu gune kadar sorunsuz mutlu mutlu hamilelgimden bisey anlamadan geldim :) insallahda boyle devam eder, sadece son haftadir basim agriyor bu ara sende varmi bas agrisi? Bu arada cinsiyetini cok merak ediyorum yaaa
ohh ne güzel maşallah diyelimde nazar değmesin sana,,ben çok fenayım yaa halsizlik bulantı bende anlatılmaz yaşanır seviyesinde,
baş ağrısıda şu durumda oluyor,eğer bulantıdan bişey yiyemediysem açlıktan oluyor onun dışında çok yok..
cinsiyet olayıda acayiiip derecede heyecanlıyım,acaba p.tesi gösterirmi diyorum ama daha erkenmi nee :)
sana bi tahminde bulundumu doktor :)))
rus takviminde de çin takviminde de kız :)Bendede kiz cikiyor cin takviminde :)) allahim ilk baska saglikli sonrada kiz evlat nasip etsin diyelim.
Cuma gunude benim kontrolum var bakalim ne kadar buyumusuz. Bu arada gobusler ciktimi hafiften? Benim var gobusum azicik
olmuştur canım ama doktorlar emin olmadan söylemek istemiyorlar genelde. bu haftalardaki tahminlerde yanılma payı varkızlar bnm imzanın açıklamaında cinsiyeti belli oldu artık diyoo :) acaba oldumu ki
Kızlar ben bugün ikili test yaptırdım.Allaha çok şükür herşey normal çıktı.Bi kan sonucu kaldı.Onu da pazartesi alıcam Allah izin verirse.Şu çin takvimine gelecek olursak ben
im kız çıkmıştı orada.Bir arkadaşıma baktım.Onun da kız çıktı.Ama arkadaşım cinsiyetine baktırdığında kız demiş doktor.Benim de bugün daha 12+4 günlük olmasına rağmen doktor cinsiyetini söyledi.Oğluşum olacakmışş.Doktor kendinden çok emindi.Kesin mi dedim kesin dedi.Yani o takvim olayı hikaye bence.
kizlar daha gebeligimin 3 ayini doldurmadi 2. kez grip oldum(((((((((((
Kızlar grip olmuştum ya dün gece öksürük krizine girmiştim öksürdükçe kasıklarıma ağrı giriyordu bugun eşime gidip bir bakalım hemde rutin kontorller demiştim... Bebeğim 10+4 olması gerekirken 9 haftalık cikti daha doğrusu gelişimi durmuş kalp atışları yok dedi... İnanmadık sabah gazetede iki kadındoğumcu haberi okumuştuk başka 2 doktora gittik onlarda kalp atışı yok dediler ve yarın sabah alıcaklar... Kendinize dikkat edin grip deyip geçmeyin ;(
Valla cnm benim bebis bu gune kadar hic uzmedi beni, bulantim olmadi 1kere bile kusmadim cok sukur hamd olsun bu gune kadar sorunsuz mutlu mutlu hamilelgimden bisey anlamadan geldim :) insallahda boyle devam eder, sadece son haftadir basim agriyor bu ara sende varmi bas agrisi? Bu arada cinsiyetini cok merak ediyorum yaaa
bende salı günü gidicem inşallah doktora..bende çok merak ediyorum acaba gösterir mi cinsiyetini...ama yine de heyecanlıyım ilk defa hareketli halini göreceğim..önceki ultrasonda fasulye tanesi gibiydi...:)
bende inşallah ilk defa görücem hareket ettiğini :) h.sonu biranönce geçsin istiyorum...
canım çok güzel bir duygu, eve dönünce hemen yaz buraya :)
eli kolu durmuyor bebişlerimizin :)
ayy yazmazmıyım tabiki hemen yazıcam,bi an önce göriyimde onun kıpırdadığınıı :)))
Keyfimbilir canım hiç bir sebebi yok durmuş işte kalbi... Doktor bile üzüldü... Muhtemelen özürlü doğacaktı dediler...
Hanimlar catlamamak icin krem kullanmaya basladinizmi ve neleri kullaniyosuniz krem yag vazelin losyon?
Ben henuz baslamadim neyi kullanacagimi bilemedim
Birde hapsurma derken hamile bayanlarkn kesinlikle hapsuruklarini tutmamalari lazim yani geldiginde nerde olursaniz olun hapsurun gitsin, tvde duymustum hapsurmayi tutmak gebelikte olume bile bazen yol acabiliyormus, hapsurdugumuzda beyin patlamasi yasaniyormus benden size ufak bir uyari :))
hafta sonu geçmez şimdi bize...:)) ya burda okuduklarımdan sonra grip olmaktan çok korkuyorum...allaha şükür mide bulantılarım biraz hafifledi de yediğime dikkat edebiliyorum...allahım sağlıkla sıhhatle bu dönemimizi geçirmeyi nasip etsin tüm annelere...
ayy walla ben henüz bişey kullanmaya başlamadım,çünkü karnım hiç çıkmadı dahaahele bi karnım çıksında ona ozaman bakıcam :)
ben bi hapşırıyorum peşpeşe 3-4 :)
amin inşallah hastalıksız geçiririz bu dönemlerimizi,bnde artık bıktm mide bulantılarından,ne yersem korkulu yiyorumakşamları meyve yiyorum özellikle,işte grip falanolmıyım diye...
geçmiş olsun cnm, aman dikkat et vitaminli şeyler ye,biranönce allah şifanı versin
kontrolün ne zaman,inşallah gözükür yaa
ilk cinsiyeti belli olan sen olcan o zman hadi hayırlısı :)
benim çin takviminde erkek çıkıyor rus takviminde kız çıkıyor..hangisine inanayım...:)haftaya salı kontrolüm var 11. haftam bitmiş olacak cinsiyetini söylemez doktorum dimi...
Kızlar ben bugün ikili test yaptırdım.Allaha çok şükür herşey normal çıktı.Bi kan sonucu kaldı.Onu da pazartesi alıcam Allah izin verirse.Şu çin takvimine gelecek olursak ben
im kız çıkmıştı orada.Bir arkadaşıma baktım.Onun da kız çıktı.Ama arkadaşım cinsiyetine baktırdığında kız demiş doktor.Benim de bugün daha 12+4 günlük olmasına rağmen doktor cinsiyetini söyledi.Oğluşum olacakmışş.Doktor kendinden çok emindi.Kesin mi dedim kesin dedi.Yani o takvim olayı hikaye bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?