Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Keyfimbilir canım hiç bir sebebi yok durmuş işte kalbi... Doktor bile üzüldü... Muhtemelen özürlü doğacaktı dediler...

maşallahh ne güzel,iyi gelişiyo demekki bebişş
bende artık hareketli halini görmek istiyorum,pazartesi inşallah

Cok sukur canim insallah sende gorursun, cok degisik bi duygu 20 gun once daha hic bir seye benzemiyordu noktadan ibaretti simdi iste tamamen insan gibi :) bu arada seninle ayni gun dogum yapcaz :) bende 28-07-2013 ama alttaki takvimde 29u yaziyor

Son düzenleme:

Cok sukur canim insallah sende gorursun, cok degisik bi duygu 20 gun once daha hic bir seye benzemiyordu noktadan ibaretti simdi iste tamamen insan gibi :) bu arada seninle ayni gun dogum yapcaz :) bende 28-07-2013 ama alttaki takvimde 29u yaziyor

Ayyy hadi hayırlısı cankızz yaa:) çok heyecanlıyım biranönce haftasonu geçsin p.tesi gidiyim doktorcağızımaa ve göriyim bebişimii :)
ayy ne güzel beraber doğuralım walla çatır çatır :)
sen hala kusuyomusun cnm ya,ben bugün çok kustum yine bide şu bulantılarımız geçseee ...

Valla cnm benim bebis bu gune kadar hic uzmedi beni, bulantim olmadi 1kere bile kusmadim cok sukur hamd olsun bu gune kadar sorunsuz mutlu mutlu hamilelgimden bisey anlamadan geldim :) insallahda boyle devam eder, sadece son haftadir basim agriyor bu ara sende varmi bas agrisi? Bu arada cinsiyetini cok merak ediyorum yaaa

ohh ne güzel maşallah diyelimde nazar değmesin sana,,ben çok fenayım yaa halsizlik bulantı bende anlatılmaz yaşanır seviyesinde,
baş ağrısıda şu durumda oluyor,eğer bulantıdan bişey yiyemediysem açlıktan oluyor onun dışında çok yok..
cinsiyet olayıda acayiiip derecede heyecanlıyım,acaba p.tesi gösterirmi diyorum ama daha erkenmi nee :)
sana bi tahminde bulundumu doktor :)))

bende salı günü gidicem inşallah doktora..bende çok merak ediyorum acaba gösterir mi cinsiyetini...ama yine de heyecanlıyım ilk defa hareketli halini göreceğim..önceki ultrasonda fasulye tanesi gibiydi...:)

Bendede kiz cikiyor cin takviminde :)) allahim ilk baska saglikli sonrada kiz evlat nasip etsin diyelim.
Cuma gunude benim kontrolum var bakalim ne kadar buyumusuz. Bu arada gobusler ciktimi hafiften? Benim var gobusum azicik
rus takviminde de çin takviminde de kız :)

benimgöbüş çıktı, kızlar kremleri ihmal etmeyin çatlaklar oluşmasın aman

kızlar bnm imzanın açıklamaında cinsiyeti belli oldu artık diyoo :) acaba oldumu ki
olmuştur canım ama doktorlar emin olmadan söylemek istemiyorlar genelde. bu haftalardaki tahminlerde yanılma payı var

canım hadi gözün aydın :)

kizlar daha gebeligimin 3 ayini doldurmadi 2. kez grip oldum(((((((((((

çok geçmiş olsun canım bol bol vitamin al dinlen.

canım ne diyeceğimi bilemedim hayırlısı böyleymiş ne diyelim

benim de inanılmaz baş ağrım var bir de hapşırınca bazen kasıklarıma ağrı giriyor

bende salı günü gidicem inşallah doktora..bende çok merak ediyorum acaba gösterir mi cinsiyetini...ama yine de heyecanlıyım ilk defa hareketli halini göreceğim..önceki ultrasonda fasulye tanesi gibiydi...:)

bende inşallah ilk defa görücem hareket ettiğini :) h.sonu biranönce geçsin istiyorum...

ayy yazmazmıyım tabiki hemen yazıcam,bi an önce göriyimde onun kıpırdadığınıı :)))

hafta sonu geçmez şimdi bize...:)) ya burda okuduklarımdan sonra grip olmaktan çok korkuyorum...allaha şükür mide bulantılarım biraz hafifledi de yediğime dikkat edebiliyorum...allahım sağlıkla sıhhatle bu dönemimizi geçirmeyi nasip etsin tüm annelere...

Hanimlar catlamamak icin krem kullanmaya basladinizmi ve neleri kullaniyosuniz krem yag vazelin losyon?

Ben henuz baslamadim neyi kullanacagimi bilemedim

Birde hapsurma derken hamile bayanlarkn kesinlikle hapsuruklarini tutmamalari lazim yani geldiginde nerde olursaniz olun hapsurun gitsin, tvde duymustum hapsurmayi tutmak gebelikte olume bile bazen yol acabiliyormus, hapsurdugumuzda beyin patlamasi yasaniyormus benden size ufak bir uyari :))

Biz de dün gittik kontrole normalde 12+3 ama 12+6 çıktı bebis çok şükür iyi gidiyor dedi doktor ama cinsiyetini söylemedi. Pzt ikili test için kan vericem inşallah iyi çıkar. Ultrasonda cok tatlı oluyorlar değil mi kızlar ben bakmaya doyamıyorum

ayy walla ben henüz bişey kullanmaya başlamadım,çünkü karnım hiç çıkmadı dahaa hele bi karnım çıksında ona ozaman bakıcam :)
ben bi hapşırıyorum peşpeşe 3-4 :)

amin inşallah hastalıksız geçiririz bu dönemlerimizi,bnde artık bıktm mide bulantılarından,ne yersem korkulu yiyorum akşamları meyve yiyorum özellikle,işte grip falanolmıyım diye...

biz de bugün gittik 12+4 çıktı:) ikili test içim kan verdim ense kalınlğı ölçüldü.. ense kalınlığı 1.03 mm çıktı bu ne demek dedim doktora, bu blgi kan verilerinle birleşecek tek başına bir anlam ifade etmiyor dedi.. cinsiyet için erken dedi..bebeğimiz de 59,5 mm çıktı

renkli ultrasonda da gördük çakırkeyif yaa benimki yan gelmiş yatıyodu bi kolunu kafasının arkasına almış oohh:) parmağını emdi bir ara baya hareketliydi eli kolu ...

Son düzenleme:

:))eşim sürekli başımda duruyo benim hadi zorla kendini ye diye...baktım olmuyo açım da..dedim yiyeceğim yedim:)) etli hiçbir şey yiyemiyorum bir iki şeyden de tiksindim ama hafif kokmayan yağsız yemekleri yiyebiliyorum..bugün ben de badem yağı aldım onu kullanmaya başlayacağım..bazı arkadaşlarımdan duydum son zamanda kullanmanın fazla bir faydası olmuyormuş..ilk baştan kullanmak daha iyiymiş...bakalım en az hasarla bu dönemi atlatmaya çalışacağız artık:))

geçmiş olsun cnm, aman dikkat et vitaminli şeyler ye,biranönce allah şifanı versin

kontrolün ne zaman,inşallah gözükür yaa
ilk cinsiyeti belli olan sen olcan o zman hadi hayırlısı :)

tatlım kontrolum 10 yada 11 ocak ta gel demişti bakalım hayırlısı olsun inş. cok merak ediyorum ama :)

aaa cok sevindimm tatlım rabbim hayırlı etsin inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…