Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

cnmm cok üzüldümmm ne desem bilemedimm.... allah sabır versin cnmm....

maşallah cnmmm

ohhh maşallahhhh :):)

ayy yazmazmıyım tabiki hemen yazıcam,bi an önce göriyimde onun kıpırdadığınıı :)))

Göreceksin göreceksin tatlım az kaldıı

canım ben kullanmaya başladım şimdiden, çünkü cildim çok hassas azıcık kilo alıp versem çatlak doluyor. mustela kullanıyorum.
en iyisi bu diyorlar, birçok hamile arkadaşım bunu kullandı. biraz pahalı ama bir bakıp nereden aldığımı yazayım buraya. sorun olmaz di mi yazmam reklam vs gibi?

oyy oyy maşallah

canım badem yağı tüylri çoğaltıyormuş kullanmasan? zaten hamilelikte hormonlar yüzünden tüylerimiz çoğalacak. iyice beslemeyelim

Mustela çatlak kremini internetten almıştım kızlar. 3 al 2 öde kampanyası var 159 tl. bu 3 krem baya ay idare eder gibi görünüyor. çünkü çok yoğun bir krem ve azıcık alsanız elinize baya bir yedirmek gerekiyor. pahalı ama hayatımız boyunca vücudumuzda iz kalacağını düşünürsek bence değer. bir bakın bulamazsanız özel mesaj falan bir şekilde doğru linki buluruz.

ben tam bunu yazmışım bakın hamilelik takviminde ne yazıyormuş yeni okudum

Kadınların %90 nında gebelik boyunca çatlaklar meydana gelecektir. Eğer cildiniz yumuşaksa ve kilo alma sürecinizi düzenli ve azar azar olacak şekilde ayarlayabilirseniz, çatlatların oluşum şansını azaltabilirsiniz.

kızlarrr iyi gecelerrr :)
yarın nihayet bebişimi görücem :) yazmaya çalışıcam size ama karşıya kayınvalideme gidebiliriz,gidersek kalırız ,bi sonraki gün hislerimi paylaşırım inşallah :)))

Son düzenleme:
kızlarrr iyi gecelerrr :)
yarın nihayet bebişimi görücem :) yazmaya çalışıcam size ama karşıya kayınvalideme gidebiliriz,gidersek kalırız ,bi sonraki gün hislerimi paylaşırım inşallah :)))

canım güzel haberlerini bekliyorum

bu arada onca şey yazmışım kimse sallamamış, yazmayacağım bi daha (((((

Son düzenleme:
Gunaydin hanimlar,

Natuurlijk zaten tuyluyum az daha olsa fark etmez:)) bende ne kullanacagimi bilmiyorum ama oyle yada boyle catlayacagiz ben o kadar parayi vermem yani sonucta yine catlaklarim olucak hic degilse ucuz seylerle idare ederim diye dusunuyorum ben, o kremler ne kadar catlatmiyo densede illaki olur catlaklar kolay degil karnimizda kocaman bi yavru tasicaz,gobek napsin karnimiz napsin ah dili olsada konussa

Kizlar benim kafama taktigim sey catlak falan degil hamilelikte epilasyon,hadi simdilik bi kac ay daha kendimiz alabiliriz sonra ne yapcaz bu tuylerle killarla bilmiyorum

Kizlar benim kafama taktigim sey catlak falan degil hamilelikte epilasyon,hadi simdilik bi kac ay daha kendimiz alabiliriz sonra ne yapcaz bu tuylerle killarla bilmiyorum

Bu durum beni de düşündürüyor bir de ağda hamilelikte pek önerilmiyor kasılmalara neden olabiliyormuş dr. söyledi ayrıca hamilelikte acı duygusu daha da artıyormuş yani her haliyle zor bir süreç.. Bulantılardan bir kurtulsam gerisi hallolur inşallah.. Allah kolaylık versin..

Kızlar bu sefer de böyle bişey çıktı, idrar tehlilimde yine lökosit ve eritrosit çıkınca doktor tekrar kültür istedi. Kültür de koloni sayım 10000 in altında üreyen mikrop görülmedi der fakat aynı zamanda gr(+) çomaklar görüldü der ben bu mikroplarda kurtulamıcam sanırım, başına benzer problem gelen var mı ?

% 80 kız dedi doktorumuzzz :) kıpır kıpır maşallah sıpa ... bu kadar tatlıysa onu görmek dokunmak kim bilir nasıllll :) buarada ben çikolata ve badem yağını karıştırdım kullanıyorum kremlerden daha etkili olabileceğini düşünüyorumm

canım badem yağı tüylri çoğaltıyormuş kullanmasan? zaten hamilelikte hormonlar yüzünden tüylerimiz çoğalacak. iyice beslemeyelim

tüylerin çaresi bulunur canım ya...çatlaklar kalıcı olabiliyor...benim tüyler sanki biraz daha geç çıkmaya başladı...onu farkettim geçenlerde...

Hayırlı olsun canım kaç haftalık bebeğin

Merhaba kizlar ben 9+3 haftalik hamileyim cok bulantilarim var hic bisey yiyip icemiyorum bebegime bisey olcak diye cok korkuyorum ne zamn gecer sizce bu bulantilar (

Merhaba kizlar ben 9+3 haftalik hamileyim cok bulantilarim var hic bisey yiyip icemiyorum bebegime bisey olcak diye cok korkuyorum ne zamn gecer sizce bu bulantilar (

merhaba bende 10+5 günlük hamileyim. bulantılarım yeni yeni geçmeye başladı. ilk çocuğumda doğum yapana kadar kesilmedi bulantılarım seni korkutmak istemem tabi:) belli olmuyor yani. bebeğine birşey olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…