- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.521
Kızlar grip olmuştum ya dün gece öksürük krizine girmiştim öksürdükçe kasıklarıma ağrı giriyordu bugun eşime gidip bir bakalım hemde rutin kontorller demiştim... Bebeğim 10+4 olması gerekirken 9 haftalık cikti daha doğrusu gelişimi durmuş kalp atışları yok dedi... İnanmadık sabah gazetede iki kadındoğumcu haberi okumuştuk başka 2 doktora gittik onlarda kalp atışı yok dediler ve yarın sabah alıcaklar... Kendinize dikkat edin grip deyip geçmeyin ;(
Valla cnm benim bebis bu gune kadar hic uzmedi beni, bulantim olmadi 1kere bile kusmadim cok sukur hamd olsun bu gune kadar sorunsuz mutlu mutlu hamilelgimden bisey anlamadan geldim :) insallahda boyle devam eder, sadece son haftadir basim agriyor bu ara sende varmi bas agrisi? Bu arada cinsiyetini cok merak ediyorum yaaa
biz de bugün gittik 12+4 çıktı:) ikili test içim kan verdim ense kalınlğı ölçüldü.. ense kalınlığı 1.03 mm çıktı bu ne demek dedim doktora, bu blgi kan verilerinle birleşecek tek başına bir anlam ifade etmiyor dedi.. cinsiyet için erken dedi..bebeğimiz de 59,5 mm çıktı
renkli ultrasonda da gördük çakırkeyif yaa benimki yan gelmiş yatıyodu bi kolunu kafasının arkasına almış oohh:) parmağını emdi bir ara baya hareketliydi eli kolu ...
ayy yazmazmıyım tabiki hemen yazıcam,bi an önce göriyimde onun kıpırdadığınıı :)))
Hanimlar catlamamak icin krem kullanmaya basladinizmi ve neleri kullaniyosuniz krem yag vazelin losyon?
Ben henuz baslamadim neyi kullanacagimi bilemedim
Birde hapsurma derken hamile bayanlarkn kesinlikle hapsuruklarini tutmamalari lazim yani geldiginde nerde olursaniz olun hapsurun gitsin, tvde duymustum hapsurmayi tutmak gebelikte olume bile bazen yol acabiliyormus, hapsurdugumuzda beyin patlamasi yasaniyormus benden size ufak bir uyari :))
biz de bugün gittik 12+4 çıktı:) ikili test içim kan verdim ense kalınlğı ölçüldü.. ense kalınlığı 1.03 mm çıktı bu ne demek dedim doktora, bu blgi kan verilerinle birleşecek tek başına bir anlam ifade etmiyor dedi.. cinsiyet için erken dedi..bebeğimiz de 59,5 mm çıktı
renkli ultrasonda da gördük çakırkeyif yaa benimki yan gelmiş yatıyodu bi kolunu kafasının arkasına almış oohh:) parmağını emdi bir ara baya hareketliydi eli kolu ...
:))eşim sürekli başımda duruyo benim hadi zorla kendini ye diye...baktım olmuyo açım da..dedim yiyeceğim yedim:)) etli hiçbir şey yiyemiyorum bir iki şeyden de tiksindim ama hafif kokmayan yağsız yemekleri yiyebiliyorum..bugün ben de badem yağı aldım onu kullanmaya başlayacağım..bazı arkadaşlarımdan duydum son zamanda kullanmanın fazla bir faydası olmuyormuş..ilk baştan kullanmak daha iyiymiş...bakalım en az hasarla bu dönemi atlatmaya çalışacağız artık:))
Mustela çatlak kremini internetten almıştım kızlar. 3 al 2 öde kampanyası var 159 tl. bu 3 krem baya ay idare eder gibi görünüyor. çünkü çok yoğun bir krem ve azıcık alsanız elinize baya bir yedirmek gerekiyor. pahalı ama hayatımız boyunca vücudumuzda iz kalacağını düşünürsek bence değer. bir bakın bulamazsanız özel mesaj falan bir şekilde doğru linki buluruz.
kızlarrr iyi gecelerrr :)
yarın nihayet bebişimi görücem :) yazmaya çalışıcam size ama karşıya kayınvalideme gidebiliriz,gidersek kalırız ,bi sonraki gün hislerimi paylaşırım inşallah :)))
Kizlar benim kafama taktigim sey catlak falan degil hamilelikte epilasyon,hadi simdilik bi kac ay daha kendimiz alabiliriz sonra ne yapcaz bu tuylerle killarla bilmiyorum
canım badem yağı tüylri çoğaltıyormuş kullanmasan? zaten hamilelikte hormonlar yüzünden tüylerimiz çoğalacak. iyice beslemeyelim
yok cnm dAha belli olmaz erken daha :) biraz daha sbret bakalım annesi...
% 80 kız dedi doktorumuzzz :) kıpır kıpır maşallah sıpa ... bu kadar tatlıysa onu görmek dokunmak kim bilir nasıllll :) buarada ben çikolata ve badem yağını karıştırdım kullanıyorum kremlerden daha etkili olabileceğini düşünüyorumm
Merhaba kizlar ben 9+3 haftalik hamileyim cok bulantilarim var hic bisey yiyip icemiyorum bebegime bisey olcak diye cok korkuyorum ne zamn gecer sizce bu bulantilar(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?