- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.541
Merhaba kizlar ben 9+3 haftalik hamileyim cok bulantilarim var hic bisey yiyip icemiyorum bebegime bisey olcak diye cok korkuyorum ne zamn gecer sizce bu bulantilar(
Merhaba kizlar ben 9+3 haftalik hamileyim cok bulantilarim var hic bisey yiyip icemiyorum bebegime bisey olcak diye cok korkuyorum ne zamn gecer sizce bu bulantilar(
kızlarrr iyi gecelerrr :)
yarın nihayet bebişimi görücem :) yazmaya çalışıcam size ama karşıya kayınvalideme gidebiliriz,gidersek kalırız ,bi sonraki gün hislerimi paylaşırım inşallah :)))
merhaba bende 10+5 günlük hamileyim. bulantılarım yeni yeni geçmeye başladı. ilk çocuğumda doğum yapana kadar kesilmedi bulantılarım seni korkutmak istemem tabi:) belli olmuyor yani. bebeğine birşey olmaz inşallah
canım benim sıkılma allah sabır versin bulantılar bebeğin sağlıklı olduğu anlamına geliyor beni biliyorsun hep bulantım yok hiçbir belirtim yok diyordum meğer bebek ölmüş ondanmış 13. haftaya kadar bişey kalmaz inşallah geçer annişim :)
İns. Benmde gecer yaa bir hafta daha sabredilir ama 9ay dusunemiyorum( bugun hic bisey yemedim aksam yemeginde kahvalti turu seyler yedim o yediklerimde gitti az once ( allah yardmcimz olsun napalm artk bunada sukur sonu guzel olcak ins. Rabbim izin verirse :)
Canm yaa uzun zamandr giremiyorum nete bulantilarmdan dolayi yeni gordum bebegini kaybettigini okdar uzuldumki senin adina rabbim sanada sabir versin cok zor biseydr herhalde( aslinda rabbim nasip etmis sabretmek lazim ama insan oglu nankör hic bi sikintiya gelemiyoruz yok migdem bulaniyo yok suram agriyo falan halimize sukretmiyoruz .. Canim ins. Allah en kisa zamnda tekrar yuzunu guldurur bebegine kavusursun ins.
Asiselcan yasadigin olumsuzluklari biliyorum ama herkeste ayni olacak diye birseyde yok benimde senin gibi hic biseyim yok ama bu kotuye isarette diyemeyiz bunyeyle alakali cok sukur bebegim saglikli insallah yakin zamanda sende kavusursun bebegine
çubuk kraker yemeyi denedin mi? bende geçici rahatlama sağlıyodu
Canım benim de öyleydi şimdi 12 haftalık olmak üzereyim ve azaldı. Ben neler yaptım onu anlatayım öncelikle çok önemli bişi sölicem idrar testi yaptır enfeksiyonun varmı bi baksınlar çok bulantıya enfeksiyon da sebep olurmuş benim vardı antibiyotik kullandım hala devam ediyo enfeksiyonum ama kültürümde üreme yok o yüzden ilacı bıraktım ve bulantılarım da azaldı. İlk 3 ayda bulantı bişey yiyememe normalmiş hatta kilo kaybı da 2,5 kilo verdim ama çok şükür bebeğim sağlıklı. Hiçbirşey yiyemediğim zamanlarda yoğurdun içe şeker ve ekmek koydum yedim, galeta peynir yataktan kalkmadan ye öyle kalk. Dondurma ye özellikle söyledi doktorum enerji ve kalorisi yüksek şeyleri ye sıcak ve salçalı herşeyden uzak dur. Aklıma gelen bunlar öptüm umarım çabucak atlatırsın
tatlım sen kendini niye benimle kıyaslıyosunki allah sanada bebeğinede sağlık versin canım benim hiçbir şekilde hamileliğin yan etkilerini yaşamadım ben sağdece kasık ağrısı kızlar bilir beni ben ilk ultrasona girdiğimde doktor kalbi atmıyo dedi 6+1 günlük kalmış işte onun üstüne 20 gün geçti öyle kürtaj oldum ben yani oluca varmış yine yaparım allahın izniyle kürtajın 20. gününü bile boş geçirmedim benahahahahha gelirim kız yakında yanınıza gerçi minikkelebek açar yine bi konu toplarız kızları
Canim niye kiyasliorum cunku benimde bu zamana kadar ne bi bulantim ne kusmam hic bisey anlamadim hamilelgimden 11haftaya kadar :) yani seninle assagi yukari ayniyiz o yuzden haliyle ben ustume alindim.. Ama cok sukur bebegim saglikli allahim korusun evet sizde hemen bidaha hamile kalip gelin artik topice eskisi gibi siz gidince buralar cok sessizlesti :)
Cok sagol canim yardimin icin.. Doktor o testleri istedi benden ama 12.haftada cagardi testleri getr dedi ben daha oncemi gotursem acaba ?
İdrar testi zaten cnm hiçbir zararı yok yapmanda fayda var derim ben, ben 5 haftalıkken midem azımda geziyordum artık doktora bana serum bağla der durumdaydım ki yapmadılar, 5. haftamda yaptım enfeksiyon çıktı şimdi 11. haftamdaym gene yaptım gene çıktı ama daha düşük ve önemsiz bulundu yani hafta olarak hiçbirşeyi değiştirmez bukadar sıkıntıyı neden bikaç hafta daha fazla çekesin ki en azından sebebi enfeksiyonsa hemen çözümünü de bulurlar hem eğer enfeksiyonun varsa asıl gidermediğinde bebeğe zarar verir,bilgin olsun. haberdar et bizi de
Valla canm korktum simdi hemen gidip yaptiriyim testi ins. Kotu bisey cikmazdoktorda geldiginde getirirsin diyince bende pek onemsemedim .. Sen hangi doktora gidiyosun nerde oturuyosun canim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?