Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Canım bana doktorum muayene sırasında yaptı ve 20 tl alındı.. Çok şükür temiz çıktı sonuçlar.. Bu arada özel hastaneye gidiyorum..

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende 19 ocakta 2li tarama testi yapılacak nasıl yapılıyor acaba? birde aşırı derecede mide bulantısı yaşıyorum çubuk kraker ve peynirden başka doğru düzgün birşey yiyemiyorum bebeğim vitaminsiz kalacak diye korkuyorum nasıl azaltabilirim bulantılarımı

bizde özele sorduk 60 lira dediler canım...o fiyat sanki biraz faiş olmuş yaa...

korkmana gerek yok canım...bebişlerimiz biz fazla birşey yiyemesek de besleniyorlar allahın izniyle...bende senin gibiydim şimdilerde hafifledi baya..ekmek arası şeyler yemeye çalış sulu ve salçalı yiyecekler yerine...yemekten önce ve yemek sırasında su içme ama suyu ihmal de etme...benim çıkarmaktan bebiş susuz kalmıştı 2 gün hastanede kaldım ve 1 ayda 7 kilo verdim...sade maden suyunu aşırı olmamakla birlikte içebilirsin günde bi taneyi geçmesin.doktorum sölemişti bunu bana...o da gazını aldığı için mideni rahatlatıyor..patates haşlaması yiyebilirsin o da tutuyor baya...yoğurt yada peynirini eksik etme...aklıma gelenler bu kadar canım...inşallah mide bulantıların bi an önce geçer.. ikili testte de ultrasona giriyorsun ense kalınlığı ölçülüyor sonrasında kan tahlili veriyorsun..devlette sonuçları 15 güne çıkıyormuş...

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınız üzülüyordum beslenemiyor diye. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canım bana doktorum muayene sırasında yaptı ve 20 tl alındı.. Çok şükür temiz çıktı sonuçlar.. Bu arada özel hastaneye gidiyorum..

bizde özele sorduk 60 lira dediler canım...o fiyat sanki biraz faiş olmuş yaa...

Ayyy sormayın kızlar ya,bende farkındayım çok para ama gittiğimiz hastanenin ikili testi yapma şekli ve aldığı ücret bu malesef, aynı ayarda bikaç hastaneye daha sordum telefonla,onlarda hemen hemen yakın tutarlar veriyorlar anlamadım gitti,
ama burda herkes 70-80-90 liralardan bahsediyo,bende çok şaşırdım eşimede dedim hatta o zaten heyecandan gözü bişey görmüyo ödeyiverdi,ama bana çok koydu yani
hayırlısı artık ...

için rahatsa sorun değil bence canım...bu arada aramızda iki gün var...:))

Son düzenleme:

Vallahi canım bizden de o kadar isteselerdi hiç düşünmez verirdik herhalde.. Bebişlerimize her şey değer..

için rahatsa sorun değil bence canım...bu arada aramızda iki gün var...:))

cepleri boşalttık rahatladık diyelim :)
evet aramızda çok az var :) hatta doktorum benimkini 29u olarak hesapladı son gittiğimde burda 28i çıkıyoo :) bakalım kısmet nezaman sevindircekler bizi ....

Vallahi canım bizden de o kadar isteselerdi hiç düşünmez verirdik herhalde.. Bebişlerimize her şey değer..

herşeye değerler walla,hele o usg deki kıpır kıpır hallerini gördükten sonra,okadar heyecanlandım okadar güldümki karnım hop hop havaya zıpladı oda her gülüşümde :)
çok tatlılar yaaaaaaaaaaaaaaaa

sende bendensin cnm,ama ben bi ikigündür azda olsa rahatladım diyebilirim, resmen sabah kalkıyorum saatlerce bişey yiyemiyorum,öğlen 2den sonra falan az az ,az az derken akşamada geçiyo zaten,akşamları yükleniyorum artık,meyve falan ne bulursam yemeye çalışıyorum
bende tamamen bebişim için :)

canım bende de ağrı oluyor, bazen hapşırınca falan çok fena ağrı giriyor hatta. en son sorduğumda doktor normal demişti. ama sen yine de bir doktoruna danış istersen.

hayırlı olsun canım nihayet gördün bebişini :nazar

kızlar bu arada 2 gün önce bir yağ buldum burada, çatlakları önlemek için. içinde ayçiçeği, buğday tohumu, jojoba yağı ve arnika yağı diye birşey var. arnikayı daha önce hiç duymamıştım. isterseniz bir araştırın bunları ve aktardan vs alıp karıştırıp kullanın siz de. badem yağı kullananlar vardı, belki bunlar daha iyi gelir.

sevgiler.

İyi geceler hanımlar.. Burası önceden daha kalabalıktı,seyrelmişiz :)
Bulantılar kusmalar devam ediyor.. Gücüm tükenmek üzere ama sabır diliyorum Rabbimden cümlemiz için..

kızlar bende bel ağrısı başladı şimdiden...erken değil mi yaa ( dün de omurgama kramp gibi bir ağrı saplandı birden yerimden kalkamadım...işkence gibiydi ya...

kızlar bende bel ağrısı başladı şimdiden...erken değil mi yaa ( dün de omurgama kramp gibi bir ağrı saplandı birden yerimden kalkamadım...işkence gibiydi ya...

inan şuan bel ağrısından duramıyorum,bende korkuyorum acaba bi terslikmi var diye ama inşallah normal bi durumdur cnm ya,sıcak su torbası yaptım ayaklarıma koydum şimdi galiba soğuk almışım biraz,böbreklerm ağrıyomuş gbi hissediyorum

soğuk çok etkiliyor malesef...dünkü ağrımı bende ona bağlıyorum çünkü dışarıda çok kaldım ve kar vardı haliyle de çook soğuktu...

soğuk çok etkiliyor malesef...dünkü ağrımı bende ona bağlıyorum çünkü dışarıda çok kaldım ve kar vardı haliyle de çook soğuktu...

walla sözde kendimi çok koruyorum gbime geliyo ama bi şekilde biyerden alıyorum soğuğu,çıldırıcam zaten hamileliliğin verdiği ağrılar halsizlikler ,bide bu üşütmeler kötü oluyooooo
allah yardımcımız olsun ...

amin canım aminn...doktorum dediki halsizliğin önümüzdeki ay daha da artabilir diye...vitamin falan kullanıyor musun verdi mi doktorun...

amin canım aminn...doktorum dediki halsizliğin önümüzdeki ay daha da artabilir diye...vitamin falan kullanıyor musun verdi mi doktorun...

Evet cnm; elevit verdi aldım daha başlamadım ,folic plus bitince başla dedi ama ben yarın vitamine başlıcam gündüz çok halsizim gerçekten hiçbirşey yapamıyorum,
belki vitamin biraz toparlar beni ,sen başladınmı cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…