- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.581
Evet cnm; elevit verdi aldım daha başlamadım ,folic plus bitince başla dedi ama ben yarın vitamine başlıcam gündüz çok halsizim gerçekten hiçbirşey yapamıyorum,
belki vitamin biraz toparlar beni ,sen başladınmı cnm ?
yok canım daha vermedi doktorum...ikili testin sonuçları için gideceğim 15 gün sonra o zaman soracağim..folik asit ilacım bitmedi benim de daha..onu sabah erken saatte alınca kendime geliyorum...hoş mecbur gelmek zorundayım çünkü koca bir sınıfla baş etmem gerekiyor..
Ben zeytinburnunda oturuyorum avrasya hospital a gidiyorum ama dr. Degistrmek istiyorum cok karamsar bi kadin moral bozucu ..
Kızlar buarada konu folik asitken merak ediyorum günün hangi zamandında alıyorsunuz ben folik asit bulantı yapar dedikleri için gece yatmadan içiyorum, siz nezaman alıyosunuz ve nasıl etkileri oluyor?
sende bendensin cnm,ama ben bi ikigündür azda olsa rahatladım diyebilirim, resmen sabah kalkıyorum saatlerce bişey yiyemiyorum,öğlen 2den sonra falan az az ,az az derken akşamada geçiyo zaten,akşamları yükleniyorum artık,meyve falan ne bulursam yemeye çalışıyorum
bende tamamen bebişim için :)
tekrar merhaba kızlar, vitaminlerle ilgili birşey soracaktım benim doktorum folik asit ve eleviti aynı anda verdi bana. ikisinide kullanıyorum bi sakıncası var mı acaba tedirgin oldum sanırım siz önce folik asitle başladınız sonra elevitle devam edeceksiniz. neye göre karar veriyorlar bunların kullanımı aklım karıştı benim bünyem biraz zayıf acaba oyüzden mi ikisini kullandırıyor bana
Merhaba canım benim doktorum en son kontrole gittiğimde 12 haftaya kadar folik asit kullanmam gerektiğini söylemişti ondan sonra bırakabilirsin dedi.Sonrada vitamin ilacı başlarız sana demişti haftaya yine kontrolüm var sanırım folik asit biticek vitamin başlanacak .Ayrıca bildiğim kadarıyla 12 haftaya kadar kullanman gerekiyorumuş folik asiti.
Canım Avrasya özel mi bilmiyorum ama doktorundan memnun değilsen kesinlikle değiştir, çünkü ben hiç doğumla alakası olmayan insanlardan bile en ufak olumsuz birşey duysam etkileniyorum, benim doktorum gayet pozitif ve ilgili, doçent doktor. Çok adı bilinen bir devlete gidiyordum ilk böyle lanet yer doktor görmedim ben kim ne derse desin devlete giden ya ölür ya öldürür yahu. Bana 5. haftamda balık yağı vermişti günlerce çıkarmaktan halim kalmadı bahsettim ya serum istedim artık diye işte o zamanlar, sonra bu hastaneye geldim özele doktorum şaşırdı onu içicene 1 avuç ceviz ye ondan daha fazla vitamin alırsın dedi. İnsan hiç mi birşey yiyemez o durumdaydım balık yağını bırakınca hiç olmazsa lokma lokma bişiler yemeye başlamıştım. Ki gayet ilgisizler devlette saçma sapan tavırlar küçümselemer saniyelik süren muayeneler tamamen işkence. Burda muayeneye giriyosun en 15 dk sürüyor. Yani ben memnunum cnm hastane desen hem ucuz hem pırıl pırıl yeni açıldı belki biliyosundur, Bağcılarda Mega olan. Varsa başka merak ettiğin yardımcı olabilirim
folicte benim midemi çok kaynatıyo ama içiyoruz mecbur,
allah yardımcın olsun walla,bu halde bide öğrencilerle uğraşmak zor ama napcaksın...
ikili testlerimizin güzel sonuçlarını almak ümidiyle artıkk :)
bende p.tesi gidicem test için,bi hafta sonrada sonuçlar
bekle babaaamm bekle :) sürekli bi heyecan :)
Kızlar merhaba;
Nasılsınız inşallah :) Günlerdir yazamadım walla,baktım baya sayfa ilerlemişiz bu çok güzel bişey :)
Ve evvet pazartesi günü doktorumuza gittik,bebişimizi gördük allahımmm bu nasıl bişey yaa,dönüyo, zıplıyo, kolunu kaldırıyo ,eşimde bende mest olduk aşık olduk,poposunu ısırmak istedik bi an :) çok ama çok güzel bir duygu,allahım bu duyguyu tüm isteyenlere tattırsın inşallah :)
Şimdi ben bişey sorucam kızlar,benim gittiğim özel hastanede İkili test için randevu alıyosunuz,yani muayne olduğunuz doktor yapmıyo,dışardan ayrıca bu iş için özel uzmanlaşmış kişiler geliyormuş, yani ense kalınlığı dudak yarığı olsun herşeyine çok ince bir şekilde bakılıyormuş,madem öyle dedik bizde bebişimiz için tamam dedik,
Gün almak için çıktık işte, eğer bu işi uzman yaparsa 300 lira,doçent yaparsa 330 lira, prof. yaparsa 350 lira :S dediler
napalım dedik madem bukadar parayı vercez prof yapsın bari,sonuçta arada 50 lira fark var ve önümüzdeki pazartesi gününe randevu aldık.
Şimdi sormak istediğim sizler ikili testlerinizi nasıl yaptırdınız ?
Allahım hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah hepimize :)
her anımız ayrı bir heyecan zaten...folik asit bende mide bulantısı yapmıyor allaha şükür..bir süre sonra daha dinç hissediyorum kendimi ama biraz asabi oldum galiba tahammül gücüm kalmadı sanki...yazık benim öğrencilere
ben antalyada Medical park hastanesine gidiyorum.doktorum doç dr murat ünal internetten araştırabilirsiniz..çok iyi bir doktor. muayene ücreti 90 lira ama onun dışında hiç bir teste para ödemedim..2.li test içinde hiç ücret almadılar..
zaten yeni yasalara göre hamilelere yapılan hiç bir testen test ücreti alınmamalı..ama hastaneler yine de alıyor tabiki..
.bir sonraki aya kontrole giderken bile heyecanlaniyorum..doğum nasıl olacak artıksorma walla heyecan doruklarda :)
Walla haklısın ne diyim,hemen hemen burda biçok bayan muayne ücreti dışında bitek kan testine para verdik diyorlar;
ama gel görki benim gittiğim özel hastanede uygulama bu şekilde,İstanbuldayım ben buarada,çok seçenek var ama bu gittiğimiz hastanedeki doktorumuz gerçekten bilgisi ve deneyimine güvendiğimiz bir doktor,daha önce kendisi kaynanamda dahil biçok aile bireyimizi ameliyat falanda yaptı,
güvendiğimiz için gidiyor ve hastaneyede bu parayı mecbur ödüyoruz napalım...
kızlar günaydın, birşey soracağım aralık ayı sonlarında hafif pembemsi bir akıntım olmuştu doktor bana şırınga şeklinde olan progestan ilaçı verdi alttan kullanılıyor. 15 gün kadar ilaçı kullandım. bu hafta başından beri aşırı derecede akıntım oluyor ve çok koyu bu akıntılarım, normal mi böyle olması? ilaç mı atıyor kendini yoksa enfeksiyon mu olmuştur. o ilaçtan kullanan varmı yada böyle birşey başına gelen doktor kontrolüm haftaya ama yinede tedirgin oldum yardımcı olabilirseniz sevinirim
kızlar günaydınn bizde bugun dr dan geldik bebişimizi gördükk .. cinsiyetini yzde 90 öğrendik oğluşumuz olacakmış. rabbm hayırlı eğlesin inş. herşey yolundaymış. maşallah. cok mutlu oldum ancak bnm kk hesabna göre 15 hafta gözüyor dr 1 hafta sonra 14 olacak dedi. neden bnm hesabım başka dr hesabı başka anlamıyoum... :2::2:
13 haftalıkken mi söyledi yani cinsiyetini bebişin...hayırlı olsun canım...bebeğin gelişimine göre de söyleyebiliyorlar...bende bu hafta gittim kontrole doktor sat ımı falan sormadan direk haftasını söyledi..
kızlar günaydınn bizde bugun dr dan geldik bebişimizi gördükk .. cinsiyetini yzde 90 öğrendik oğluşumuz olacakmış. rabbm hayırlı eğlesin inş. herşey yolundaymış. maşallah. cok mutlu oldum ancak bnm kk hesabna göre 15 hafta gözüyor dr 1 hafta sonra 14 olacak dedi. neden bnm hesabım başka dr hesabı başka anlamıyoum... :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?