- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.601
geç döllenme olabiliyor nolmalde benimde 13 hafta olması gerekiyordu 11 haftalık bebeğim. Rabbim oğluşunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. cinsiyette darısı bizim başımıza bizde bir öğrensek hayırlısıyla..
saol cnm amin inş. hepimiz bebeklerimizi rabbimin izniyle kucaklarımıa alalım...
senin kinin cinsiyetine de az kalmış annesii
Ozel hastane canm ama ilk gittim hemen alttan kurcaladi sonra uc gun kanama geldi cok korktum sonra kanama ve bulanti icin gittim hic bi ilgi gostermedi yardmci olmadi git kanama artarsa yine gel dedi kanama durdu cok sukur bidahada gitmedm ve gitmeyide dusunmuyorum. Senin gittigin hastaneyemi gitsem acaba.. biliyorum o hastaneyi bikere onunden gecmistk cok gostersli bi hastane :)
bence gayet uygun fiyatlar canım...işlerinde de iyilerse güzel bence...Gösterişli olduğu kadar temiz ve düzgün de bir hastane cnm hem fiyatları da söliim sana uzmana gitçeksen ssk geçio ücretsiz muayene doçente gitçeksen 50tl muayene parası. 2li test 70miş ben bu c.tesi gidiyorum inş. Buarada C.tesi Doçent doktor dahi bulma imkanın var. idrar testi 5tl, kan tesini bu hafta görcem :) Nasıl sence pahalı mı?
gözün aydın canım...inşallah kan tahlili sonuçlarında iyi çıkar...ben bugün internetten baktım ikili test sonucum çıkmıç görünüyor...papp-a değeri diye birşey vardı sadece o da 2,42 çıkmış..bende yarın gidip göstereceğim doktoruma...Selamlar en güzel temmuz anneleri ;
ve bizde bugün nihayet ikili testimizi yaptırdık,sonuçlarımız herşeyimiz çok güzel çıktı maşallah,darısı yaptırmayanların başına:) kanımızıda verdik,kan sonuçlarımız hayırlısıyla 3-4 güne çıkıcakmış....30-35 dakika boyunca bebeğimizi ultrasonda izlemek harika bi duyguydu ama anlatamam yanii,eşimle birlikte hayatımızın en güzel sinemasını izledik :) biraz çok para verdim diye üzülüyodum ama inanın gözüme bile gelmedi onun ultrasondaki o hareketlerini elini yüzüne götürmelerini gördükçe:)
Ve asıl bombaaaaaaa doktor demezmi bu Erkek bebeğe benziyor diyee :) heyecandan midem guruldamaya başladı wallaaaa :)
gözün aydın canım...inşallah kan tahlili sonuçlarında iyi çıkar...ben bugün internetten baktım ikili test sonucum çıkmıç görünüyor...papp-a değeri diye birşey vardı sadece o da 2,42 çıkmış..bende yarın gidip göstereceğim doktoruma...
yazarım tabi canım...internetten araştırdım biraz...ensa kalınlığı 3mm den fazla olmamalıymış ve bu çıkan değerle ense kalınlığını bilgisayar programında hesaplıyorlarmış...bir tane örnek test sonucu vermişler kadının değerleri benimkine yakındı orda negatif yani sağlıklı yazıyordu..bakalım yarın doktor ne diyecek...kendi kendimizin doktoru olduk valla...hadi bakalım hayırlısı cnm :)
inşallah hep böyle güzel sonuçlar alalım,
doktordan dönünce yaz hemen :)
yazarım tabi canım...internetten araştırdım biraz...ensa kalınlığı 3mm den fazla olmamalıymış ve bu çıkan değerle ense kalınlığını bilgisayar programında hesaplıyorlarmış...bir tane örnek test sonucu vermişler kadının değerleri benimkine yakındı orda negatif yani sağlıklı yazıyordu..bakalım yarın doktor ne diyecek...kendi kendimizin doktoru olduk valla...
bence gayet uygun fiyatlar canım...işlerinde de iyilerse güzel bence...
bence gayet uygun fiyatlar canım...işlerinde de iyilerse güzel bence...
kızlar bugün down sendromu için testimizi yaptırdık. doktor teyzesi ultrasonda hesapladı baktı çok şükür herşey yolunda. bebişimin birkaç haftada bu kadar büyüdüğüne inanamıyorum
kan testi sonuçlarımız da sonra gelecek.
cinsiyeti tüm şirinliklerime rağmen söyletemedim
Selamlar en güzel temmuz anneleri ;
ve bizde bugün nihayet ikili testimizi yaptırdık,sonuçlarımız herşeyimiz çok güzel çıktı maşallah,darısı yaptırmayanların başına:) kanımızıda verdik,kan sonuçlarımız hayırlısıyla 3-4 güne çıkıcakmış....30-35 dakika boyunca bebeğimizi ultrasonda izlemek harika bi duyguydu ama anlatamam yanii,eşimle birlikte hayatımızın en güzel sinemasını izledik :) biraz çok para verdim diye üzülüyodum ama inanın gözüme bile gelmedi onun ultrasondaki o hareketlerini elini yüzüne götürmelerini gördükçe:)
Ve asıl bombaaaaaaa doktor demezmi bu Erkek bebeğe benziyor diyee :) heyecandan midem guruldamaya başladı wallaaaa :)
yerim onun cinsiyetini yerrrr
yavrum yaa nasıl özlüyorum eve ultrason alcam nerdeyse
31 inde kontrolümüz var 13 hafta oluyo belki söyler doktor amcası hadi hayırlısı
cok sevndm cnm adına...maşallah size
Kızlar ne diycem yaa,
elevite başladınızmı bilmiyorum ama benim midemi çok bulandırıyo yaa, tok karnına içiyorum
içer içmez 5 dak. geçiyoo dehşet midem bulanıyoo,haydiii kusmaya
mahvetti beni bu ilaç,sizdede aynı şekildemii???
Cnm mrb bizim günümüz aynı gözüküyor, sen yaptırdın mı 2 li testini ya da cinsiyetini öğrenebildin mi meraktan ölcem ben yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?