Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

ayy sorma walla napıcaz bilmiyorum,içsemde bişeye yaramıyoki tekrar çıkarıyorum geri...
ben şöyle yapmayı düşünüyorum gece yatmadan içiyim hemen yatıp uyuyim belki bi nebze kurtarırım,
ama bakalım nasıl olcak yanii
üzülme moralini bozma sende cnm,doktora bi sor bakalım belki bunun yerine geçebilecek başka bişey verir,bende sorucam eğer son taktiğimde işe yaramazsa :S

bu elevit vitamin hapı mı kızlar...

evet cnm multivitamin hapı,ama mahvetti beni yani..yan etkileri kabızlık,ishal ve kusma şeklinde,bir tanesi tutuyo kesin..
bende zaten kabızlıkta var kusma falan hepsi birarada öggg çok iğrenç oldu ama napalım annelerrr yaaa (

o sabır denilen şey bende bi olsa keşke hehehe
ultrason fotolarımızdan tahmin etmeye çalıştım durdum ama pes ettim şimdilik. cumartesi kontrole gideceğim, doktoru sıkıştırmayı düşünüyorum ama burdakilere tutmuyor pek :44:

canım bana vermediler, kullandığım bir multivitamin vardı herşey var içinde. onu bitirdikten sonra sadece d vitamini kullanmayı önerdi en son doktorum. ama cumartesi günü yine soracağım. yazarım.

bence kusturuyorsa almayı bırakın kızlar. vitamin alacağım diye yediklerinizden de oluyorsunuz

ben de yapıyorum bunu, nerde ne okuduysam doktorun dedikleriyle karşılaştırıyorum. bir gün biri fena bozacak

maşallah bebişine

canım moralini bozma, az az sık sık ye.
ben burada doktorumu değiştirdim. folik asit kullanımı bittikten sonra önerdikleri tek şey d vitamini. onun dışında çok büyük bir eksiklik yoksa kan değerlerinde, dıştan takviyeyi tavsiye etmiyorlar. ne kadar doğal olsa alınan vitaminler o kadar iyi diyorlar. o yüzden bebiş için gereken herşey aslında yediklerimizde içtiklerimizde. her gün az da olsa bunlara dikkat etsek zaten yeterli olacak. özellikle şu haftalarda. o yüzden takviye alamıyorum diye üzülme. doktoruna tekrar sorarsın başka ille de alman gerekiyorsa benzer özelliklerde başka bir vitamin önerir.

Poff çok merak ediyorum bu c.tesi gidicem işte ben de inşallah gösterir. Sağlıklı olsun başka bişi istemiyorum ama bilinmeyen birşey ya çatlıyorum da meraktan bu arada merak ettiğim birşey daha var benim ilk hamileliğim bir de minyon tipliyim yani şöyle ki 1,50 boy 48 kiloydum hamilelik öncesi, bu ay içersinde birşey yiyememekten kilo verdim, ve karnım neredeyse belli olmıcak kadar minik bir şişkinliğim var acaba normal mi senin karnın büyüdü mü mesela?

inşallah sen öğrenirsin canım. benim de karnım daha çıkmadı normal bence. iç karın genişliği ile alakalı diyorlar. iç karın darsa eğer ilk aylardan hemen bebiş göbüş olarak kendini gösteriyormuş, genişse de bizim gibi bu haftalarda daha birşey belli etmiyor.
ben hamileyim demesem kimse anlamıyor bile.

maşallah canım

saol canım darısı sizlerin başına inşallah. maşallah kuzum hiç üzmedi annesini sorunsuz bir hamilelik geçiriyoruz.
bizim göbişimizde var piyasaya çıkmaya başladı
bakalım bizde büyük bir merakla cinsiyetin beklyoruz ikili testte gittiğinde inşallah gösterir annesinin birtanesi

doktorum şimdilik bana elevit vermedi canım, bakalım verecek mi bu cumartesi soracağım.
ben de öyle valla 1 kere bile kusmadım çok şükür. maşallah bize

inşallah gösterir canım, benimki gösterdiyse de doktor söylemedi valla umarım seninki soyler

aynen yaa yerim onu Allahım biliyo ya içimden hep kız geçiyo dilerim Rabbim gönlümüze göre verir.
seni de üzmemiş bebişin
sen hangi şehirdesin hangi doktora gidiyorsun

minikkafam beni de uzmedi evet, oyyy son gördüğümde çok tatlıydı cidden ağlayacaktım
doktor ikili test için ölçüm yapıyor ben bebişimle aşk yaşıyorum orada hehehe

benim de içimden hep kız geçiyor valla ne yalan söyleyeyim. bir de üstüne şu çin ve rus takviminde de kız çıkınca tamam dedim kız
geliyor, anneme diyorum zaten erkek olursa sana vereceğim şaka tabi sağlıklı olsunlar da

canım ben yurtdışındayım maalesef.
burada doktorlar ve yöntemler biraz farklı
ah istanbuldaki doktorumu ne çok özlüyorum. istanbulda ilk kontrolüm için medical parka gitmiştim. sen nerdesin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…