- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.621
Kızlar ne diycem yaa,
elevite başladınızmı bilmiyorum ama benim midemi çok bulandırıyo yaa, tok karnına içiyorum
içer içmez 5 dak. geçiyoo dehşet midem bulanıyoo,haydiii kusmaya
mahvetti beni bu ilaç,sizdede aynı şekildemii???
Aynı durumdayım ve bir haftadır kullanamıyorum.Ne zaman içsem hemen kusuyorum,yemekle birlikte alayım diyorum o da mümkün olmuyor.Zaten düzgün yemek yiyemezken bir de takviyeleri de kullanamayınca moralim bozuluyor.Psikolojim çökmüş durumda..
bu elevit vitamin hapı mı kızlar...
sabır annesi
canım bana vermediler, kullandığım bir multivitamin vardı herşey var içinde. onu bitirdikten sonra sadece d vitamini kullanmayı önerdi en son doktorum. ama cumartesi günü yine soracağım. yazarım.Kızlar ne diycem yaa,
elevite başladınızmı bilmiyorum ama benim midemi çok bulandırıyo yaa, tok karnına içiyorum
içer içmez 5 dak. geçiyoo dehşet midem bulanıyoo,haydiii kusmaya
mahvetti beni bu ilaç,sizdede aynı şekildemii???
ayy sorma walla napıcaz bilmiyorum,içsemde bişeye yaramıyoki tekrar çıkarıyorum geri...
ben şöyle yapmayı düşünüyorum gece yatmadan içiyim hemen yatıp uyuyim belki bi nebze kurtarırım,
ama bakalım nasıl olcak yanii
üzülme moralini bozma sende cnm,doktora bi sor bakalım belki bunun yerine geçebilecek başka bişey verir,bende sorucam eğer son taktiğimde işe yaramazsa :S
evet cnm multivitamin hapı,ama mahvetti beni yani..yan etkileri kabızlık,ishal ve kusma şeklinde,bir tanesi tutuyo kesin..
bende zaten kabızlıkta var kusma falan hepsi biraradaöggg çok iğrenç oldu ama napalım annelerrr yaaa (
evet cnm bende buralarda okuyorum sürekli,doktordan çok konuşuyorum kontrole gidince sanki biraz ukalalık gibi oluyo ama asla niyetim öyle değil,duyduklarımı,okuduklarımı sormaya öğrenmeye çalışıyorum :) bugün benim ikili testimi yapanda profesor bi kadın,bişey soruyo bende haliyla diyorumki benim hesabıma göre şöle böyle,özelde bile olsa tersledi walla kadın beni,sen kendi hesabını bırak doktorunun söylediğini söyle bana dedi :) ahahah çok sallamadım napim koca prof bişey biliyoo yani :)
ama çok güzel ölçtü biçti hesapladı makinede,bizim ensemiz 1.22 çıktı,
aklına kötü bişey getirme güzel sonuçlar alcan sende yarın :)
Aynı durumdayım ve bir haftadır kullanamıyorum.Ne zaman içsem hemen kusuyorum,yemekle birlikte alayım diyorum o da mümkün olmuyor.Zaten düzgün yemek yiyemezken bir de takviyeleri de kullanamayınca moralim bozuluyor.Psikolojim çökmüş durumda..
iyiymiş neresi bu hastahane cnm
yok canım birkaç defa sordum acaba arada ağzından kaçırır mı diye ama yokkk....2 li testimi yaptırdım...sonucunu göstereceğim doktora...ben de çok merak ediyorum cinsiyetini...ciciler almak istiyorum bir an önce....
ben elevit kullanıyorum hiçbir problemim yok :) maşallah .
benim de ikili testim temiz cikti ama cinsiyeti hala ogrenemedik mide bulantilarim da devam ediyor ayni siddette :-(
Poff çok merak ediyorum bu c.tesi gidicem işte ben de inşallah gösterir. Sağlıklı olsun başka bişi istemiyorum ama bilinmeyen birşey ya çatlıyorum da meraktan bu arada merak ettiğim birşey daha var benim ilk hamileliğim bir de minyon tipliyim yani şöyle ki 1,50 boy 48 kiloydum hamilelik öncesi, bu ay içersinde birşey yiyememekten kilo verdim, ve karnım neredeyse belli olmıcak kadar minik bir şişkinliğim var acaba normal mi senin karnın büyüdü mü mesela?
maşallah canım
emzirme koltuğu ve karyoladan başlıcamkızlaaar, bebişinizin cinsiyeti belli olunca ilk ne almayı planlıyorsunuz onun için?
saol canım darısı sizlerin başına inşallah. maşallah kuzum hiç üzmedi annesini sorunsuz bir hamilelik geçiriyoruz.
bizim göbişimizde varpiyasaya çıkmaya başladı
bakalım bizde büyük bir merakla cinsiyetin beklyoruz ikili testte gittiğinde inşallah gösterir annesinin birtanesi
oyyy çok güzel karyolalar varemzirme koltuğu ve karyoladan başlıcam
oyyy çok güzel karyolalar var
ben eğer kızsa direkt pembiş birşeyler almak istiyorum içimde kaldı
aynen yaa yerim onuAllahım biliyo ya içimden hep kız geçiyo dilerim Rabbim gönlümüze göre verir.
seni de üzmemiş bebişin
sen hangi şehirdesin hangi doktora gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?