Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

ben istanuldayım buraya evlendim yurtdışındaydım bende daha önce.
Doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum ben Kağan kocatepe çok iyi ve bence çok bilgili çok memnunum. bebeği özledikçe de gidiyorum
31 inde bizim kontrolümüz bakalım günle geçmiyor sanki

bn takviye kullanmıyorum . gecen gün gittiğinde bebk sağlıklı gözüküyor ihtiyacı yok dedi. o yüzden sana vitamin vermiyorum versem sadece sana kilo yapar günde 3 -4 meyve ye yeterli dedi cnm.. allah kolaylık versin....

benim kontrolüm cumartesi ama ultrasonla bakmayacaklar bu kez

muayenehane nerede bir de kontrol için ne kadar ödüyorsun canım? Türkiye'ye gelince belki ona giderim yakınsa.

oh ne güzel benim bebiş bayağı belli oluyor kıyafet giymkte az da olsa zorlanıyorum bile

senin doktorun da benimki gibiymiş, yediklerime daha çok önem veriyor.

kızlaaar, bebişinizin cinsiyeti belli olunca ilk ne almayı planlıyorsunuz onun için?

ben hep kız ve erkeğin giyeileceği tarzda bişeyler hazırladım ... ama ama kız içinde pembe bir yelek görmüştüm çok hoşuma gitmişti eşim aldrmadı bana daha belli değil diye ... ama erkek miş zaten de örgülerin hepsi uyacak bebeğime .... ama bnm kiler örgü idi takım falan ördük ... hazır olarak bişey almadım daha.. ama cok güzel patikler tavşanlı tulumlar var hani. ben hepsinden almaı düşünüyorum valla :)

kız Natuurlijk bak hele senin takviminin altında ne yazıyor ulturasonda görülebilirmiş inş öğrenirsin tatlımm

okudum onu okumaz mıyım, başka yerde de okumuştum bu hafta için ama yok annem söylemiyorlar cadalozlar

bu hafta zaten ultrasonla bakmayacaklar, burada ultrasona pek sıcak bakmıyorlar niyeyse

oh ne güzel benim bebiş bayağı belli oluyor kıyafet giymkte az da olsa zorlanıyorum bile

oyy maşallah o bebişe
senin normal canımcım, sen benden kaç hafta öndesin. ben de eski pantolonlarımı giymiyorum sıkıştırmasın beni diye. en son bi hamile pantolonu almıştım, popomdan düşüyor henüz büyük ama bol bol rahat rahat onu giyiyorum içine çorap giyip. çok soğuk burası brrrrrr

okudum onu okumaz mıyım, başka yerde de okumuştum bu hafta için ama yok annem söylemiyorlar cadalozlar

bu hafta zaten ultrasonla bakmayacaklar, burada ultrasona pek sıcak bakmıyorlar niyeyse

ulturasonda ışınlar mevcut olduğundan zararlı olduğunu düşünüyorlar cnm bnde duymuştuummm

oyyy güle güle kullansın bebişko
kesin erkek mi, doktor emin mi?

en iyisini yapmışsın annesi rahT RAHAT giyde bebişler rahat etsin bnde eşofmandan başka giydiğim biey yok cok ta alıştım bu eşofmanın rahatlığına

kızlaaar göbüşler büyüyünce iyice İstanbul'da olanlarla buluşsak ne süper olur, tabi benim de önce İstanbul'a gelmem gerek
koca göbeklerle yer içeriz bi cafede

bazı doktorlar zararlı diyor bazıları zararsız diyor anlamadım gitti ama ben bebişimi çok merak ediyorum yahu

annem ve ablam bizimkinin erkek olacağını bildiler benim sadece göbeğim büyüyor kız olursa popo da büyürmüş bir de yüzde lekelenme olur dedi. bende mide bulantısı yok denilebilecek kadar azdı nu erkeek bebeklerde oluyomuş kız bebeklerde ise cok bulantı oluyor muş sende hangileri var acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…