- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.641
Kızlar ne diycem yaa,
elevite başladınızmı bilmiyorum ama benim midemi çok bulandırıyo yaa, tok karnına içiyorum
içer içmez 5 dak. geçiyoo dehşet midem bulanıyoo,haydiii kusmaya
mahvetti beni bu ilaç,sizdede aynı şekildemii???
o sabır denilen şey bende bi olsa keşke hehehe
ultrason fotolarımızdan tahmin etmeye çalıştım durdum ama pes ettim şimdilik. cumartesi kontrole gideceğim, doktoru sıkıştırmayı düşünüyorum ama burdakilere tutmuyor pek :44:
sıkıştır annesi tahminde bulunuyorlar söylemezsem gitmem burdan de
ben istanuldayım buraya evlendimyurtdışındaydım bende daha önce.
Doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum ben Kağan kocatepe çok iyi ve bence çok bilgili çok memnunum. bebeği özledikçe de gidiyorum
31 inde bizim kontrolümüz bakalım günle geçmiyor sanki
sıkıştır annesi tahminde bulunuyorlar söylemezsem gitmem burdan de
ben de yapıyorum bunu, nerde ne okuduysam doktorun dedikleriyle karşılaştırıyorum. bir gün biri fena bozacak
maşallah bebişine
Özel Medipol Mega Bağcılar cnm
canım hayırlı olsunmaalesef ben de öğrenemedim cinsiyeti. hala çin ve rus takvimine güveniyorum
az kaldı mide bulantıların da geçecek
inşallah sen öğrenirsin canım. benim de karnım daha çıkmadı normal bence. iç karın genişliği ile alakalı diyorlar. iç karın darsa eğer ilk aylardan hemen bebiş göbüş olarak kendini gösteriyormuş, genişse de bizim gibi bu haftalarda daha birşey belli etmiyor.
ben hamileyim demesem kimse anlamıyor bile.
senin doktorun da benimki gibiymiş, yediklerime daha çok önem veriyor.bn takviye kullanmıyorum . gecen gün gittiğinde bebk sağlıklı gözüküyor ihtiyacı yok dedi. o yüzden sana vitamin vermiyorum versem sadece sana kilo yapar günde 3 -4 meyve ye yeterli dedi cnm.. allah kolaylık versin....
kızlaaar, bebişinizin cinsiyeti belli olunca ilk ne almayı planlıyorsunuz onun için?
kız Natuurlijk bak hele senin takviminin altında ne yazıyor ulturasonda görülebilirmiş inş öğrenirsin tatlımm
oh ne güzel benim bebiş bayağı belli oluyor kıyafet giymkte az da olsa zorlanıyorum bile
okudum onu okumaz mıyım, başka yerde de okumuştum bu hafta için ama yok annem söylemiyorlar cadalozlar
bu hafta zaten ultrasonla bakmayacaklar, burada ultrasona pek sıcak bakmıyorlar niyeyse
ben hep kız ve erkeğin giyeileceği tarzda bişeyler hazırladım ... ama ama kız içinde pembe bir yelek görmüştüm çok hoşuma gitmişti eşim aldrmadı bana daha belli değil diye ... ama erkek miş zaten de örgülerin hepsi uyacak bebeğime .... ama bnm kiler örgü idi takım falan ördük ... hazır olarak bişey almadım daha.. ama cok güzel patikler tavşanlı tulumlar var hani. ben hepsinden almaı düşünüyorum valla :)
ulturasonda ışınlar mevcut olduğundan zararlı olduğunu düşünüyorlar cnm bnde duymuştuummm
oyy maşallah o bebişe
senin normal canımcım, sen benden kaç hafta öndesin. ben de eski pantolonlarımı giymiyorum sıkıştırmasın beni diye. en son bi hamile pantolonu almıştım, popomdan düşüyor henüz büyük ama bol bol rahat rahat onu giyiyorum içine çorap giyip. çok soğuk burası brrrrrr
bazı doktorlar zararlı diyor bazıları zararsız diyor anlamadım gitti ama ben bebişimi çok merak ediyorum yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?