Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

en iyisini yapmışsın annesi rahT RAHAT giyde bebişler rahat etsin bnde eşofmandan başka giydiğim biey yok cok ta alıştım bu eşofmanın rahatlığına

ohhh bence de , tatlım bir de hamile pantolonu dene süper. LC Waikiki'de her yerden daha ucuz, ben indirimini yakalamıştım da almıştım tavsiye ederim. dışardan hamile pantolonu gibi durmuyor o da ayrıca hoş

mide bulantısı arada şöyle bir gelip geçiyordu ama hiç kusmadım desem. ama cildim çok berbat oldu. leke olmasa da yağlandı ve pütür pütür sivilceler var minik minik dokununca anlıyorsun. çirkinleştim yahu ben de diyorum acaba kız da güzelliğimi mi alıyor hahaha
bu arada bir ablam var benim annem ikimizde de hiç kusmamış

popoya gelince... o her daim büyümeye müsait, izin versem 2 katına çıkacak

ilahi cnm bnm popo da öyle sorma herkes başka bişey diyor da kzın güzelliğrdiğini aldığını anneyi çirkinleştirdiğini duymuştum bnde ama ne kadar doğru bilmem annesi... sabret bakalım biraz daha ... biliyorum sabır yok ama yapacak bişey de yok... sağlıklı hayırlı bir evlat olması dileğiyle bakalım ne cıkacak kısmetineee....

bir de şu ye ekşiyi ye tatlıyı muhabbeti vardı, artık ona da inanmıyorum hehehe

eğer arada İstanbul'a gelemezsem en az 4-5 hafta var öğrenmeme. teknoloji bu kadar gelişti neden kolay bi alet test bişi yapmıyorlar yahu
burdan bilimadamlarına sesleniyorum, cinsiyet belirleme aleti istiyoruz!

:) heycanlı anne ben kaçtım artık inş sonra yine karşılaşırız cnm kendine ve bebişe cok iyi bak kocaman öptüm sizi

:) heycanlı anne ben kaçtım artık inş sonra yine karşılaşırız cnm kendine ve bebişe cok iyi bak kocaman öptüm sizi

tamam tatlım, her gün bakıyorum mutlaka ben yakalarım seni
bebişimle biz de seni ve bebişini çoook kocaman öpüyoruz canım, siz de iyi bakın kendinize bebikoyla görüşürüz

benim kontrolüm cumartesi ama ultrasonla bakmayacaklar bu kez

muayenehane nerede bir de kontrol için ne kadar ödüyorsun canım? Türkiye'ye gelince belki ona giderim yakınsa.

canım doktorum leventte 200 tl veriyorum 10 günde bir tahliller hariç
ama öneriririm bebeğimle zaman geciriyorum daha dogmadan
herşeyi sorup konusabiliyorum.
bebeişim için değer :) bayılsın babası 200 200

Canım içip de uyumayı denedim o daha beter,miden kaynıyor sanki ıyy hap boğazında bekliyor gel de uyu
Dr. sordum hapı kullanamıyorsan meyvelerden sebzelerden alman lazım dedi ama malum yemek dert zaten.. Bazen hiç bitmicek bugünler gibi geliyor..

ayy cnm ben bugün içtim yine elevit,ama şöyle yaptım kahvaltımı yapar yapmaz hemen içtim yaklaşık 20-30 dakika sırtüstü yattım hemen,hiç kalkmadan
iyice mideme gitsin erisin kusturmasın beni diye,
işe yaradı bugünlük bakalım diğer günler napıcazz,şimdilik taktiğim bu :))))

bence uyumadan önce al doktorum bana kilo alıyorum diye uyumadan önce almamı önerdi

ben de 3. ayımda 7 kilo verdim...ben minyon değilim malesef...gayet iri kemikliyim hafiften göbek var gibi ama çok da belli olmuyor daha...

ya hanımlar benim canım durduk yere kola fanta gibi gazlı içecekler istiyor.normalde de böyle şeylerle pek aram yoktur...canım çekince az da olsa içiyorum ama yasak olduğunu düşündükçede rahat edemiyorum...sizde de aynı durum söz konusu mu...

canım doktorum leventte 200 tl veriyorum 10 günde bir tahliller hariç
ama öneriririm bebeğimle zaman geciriyorum daha dogmadan
herşeyi sorup konusabiliyorum.
bebeişim için değer :) bayılsın babası 200 200

bence de ödesin babişlerrr levent azıcık uzakmış bana ama içime sinmezse doktorum giderim oraya da valla

Gerçekten ne güzel olur,baharda yapmak lazım..

yapalım yapalım ama benim de istanbulda olmam gerek

amanınnnn bende tokuşturcam göbişimiii :))))

gel kıs gel tokuşturalım

canım ben bazen çok azfanta içiyorum ama kola hiç içmiyorum

yasak ve zararlı şeyler cazip geliyor çünküüüü :)))
ben kola hiç içmiyorum ama fanta gazoz falan içiyorum yani :) genelde buaralar ayrana sardım içiyorum ve uyuyorum bol bollll :))))

Cnm ben 12. haftamı henüz geçtim böyle şeyler bünyeye bağlı tabi ama belki bir ümidin olurum benim de bulantılaırm felaketti zaten önceki yazılarımı okursa da anlarsın resmen işkence çekiyordum, herşeyden tiksindim nerdeyse ölmiyim açlıktan diye yemek yiyodum onlarda peynir ekmek veya peynirli makarna bir de yoğur çorbası bunlardan ibaretti. Şimdi 13. haftama girdim ve inanamazsın hafif bulantılarım devam ediyor fakat girdiğimden beri hiç kusmuyorum ve nerdeyse herşeyi yiyebiliyorum acayip birşey bu 12. haftam bitti ben kendime geldim :)) inş sende öyle olursun sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…