- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.661
en iyisini yapmışsın annesi rahT RAHAT giyde bebişler rahat etsin bnde eşofmandan başka giydiğim biey yok cok ta alıştım bu eşofmanın rahatlığına
kızlaaar göbüşler büyüyünce iyice İstanbul'da olanlarla buluşsak ne süper olur, tabi benim de önce İstanbul'a gelmem gerek
koca göbeklerle yer içeriz bi cafede
annem ve ablam bizimkinin erkek olacağını bildiler benim sadece göbeğim büyüyor kız olursa popo da büyürmüş bir de yüzde lekelenme olur dedi. bende mide bulantısı yok denilebilecek kadar azdı nu erkeek bebeklerde oluyomuş kız bebeklerde ise cok bulantı oluyor muş sende hangileri var acep?
ohhh süperr olurrrr.... kocaman göbişlerimizle gezeriz hep beraberrr.....
mide bulantısı arada şöyle bir gelip geçiyordu ama hiç kusmadım desem. ama cildim çok berbat oldu. leke olmasa da yağlandı ve pütür pütür sivilceler var minik minik dokununca anlıyorsun. çirkinleştim yahuben de diyorum acaba kız da güzelliğimi mi alıyor hahaha
bu arada bir ablam var benim annem ikimizde de hiç kusmamış
popoya gelince... o her daim büyümeye müsait, izin versem 2 katına çıkacak
ilahi cnm bnm popo da öyle sorma herkes başka bişey diyor da kzın güzelliğrdiğini aldığını anneyi çirkinleştirdiğini duymuştum bnde ama ne kadar doğru bilmem annesi... sabret bakalım biraz daha ... biliyorum sabır yok ama yapacak bişey de yok... sağlıklı hayırlı bir evlat olması dileğiyle bakalım ne cıkacak kısmetineee....
bir de şu ye ekşiyi ye tatlıyı muhabbeti vardı, artık ona da inanmıyorum hehehe
eğer arada İstanbul'a gelemezsem en az 4-5 hafta var öğrenmeme. teknoloji bu kadar gelişti neden kolay bi alet test bişi yapmıyorlar yahu
burdan bilimadamlarına sesleniyorum, cinsiyet belirleme aleti istiyoruz!
:)heycanlı anne ben kaçtım artık inş sonra yine karşılaşırız cnm kendine ve bebişe cok iyi bak kocaman öptüm sizi
benim kontrolüm cumartesi ama ultrasonla bakmayacaklar bu kez
muayenehane nerede bir de kontrol için ne kadar ödüyorsun canım? Türkiye'ye gelince belki ona giderim yakınsa.
ayy sorma walla napıcaz bilmiyorum,içsemde bişeye yaramıyoki tekrar çıkarıyorum geri...
ben şöyle yapmayı düşünüyorum gece yatmadan içiyim hemen yatıp uyuyim belki bi nebze kurtarırım,
ama bakalım nasıl olcak yanii
üzülme moralini bozma sende cnm,doktora bi sor bakalım belki bunun yerine geçebilecek başka bişey verir,bende sorucam eğer son taktiğimde işe yaramazsa :S
kızlaaar göbüşler büyüyünce iyice İstanbul'da olanlarla buluşsak ne süper olur, tabi benim de önce İstanbul'a gelmem gerek
koca göbeklerle yer içeriz bi cafede
ohhh süperr olurrrr.... kocaman göbişlerimizle gezeriz hep beraberrr.....
cidden yapalım bunu, göbek tokuştuururuz hahahahahah
Canım içip de uyumayı denedim o daha beter,miden kaynıyor sanki ıyy hap boğazında bekliyor gel de uyu
Dr. sordum hapı kullanamıyorsan meyvelerden sebzelerden alman lazım dedi ama malum yemek dert zaten.. Bazen hiç bitmicek bugünler gibi geliyor..
Gerçekten ne güzel olur,baharda yapmak lazım..
ayy cnm ben bugün içtim yine elevit,ama şöyle yaptım kahvaltımı yapar yapmaz hemen içtim yaklaşık 20-30 dakika sırtüstü yattım hemen,hiç kalkmadan
iyice mideme gitsin erisin kusturmasın beni diye,
işe yaradı bugünlük bakalım diğer günler napıcazz,şimdilik taktiğim bu :))))
Poff çok merak ediyorum bu c.tesi gidicem işte ben de inşallah gösterir. Sağlıklı olsun başka bişi istemiyorum ama bilinmeyen birşey ya çatlıyorum da meraktan bu arada merak ettiğim birşey daha var benim ilk hamileliğim bir de minyon tipliyim yani şöyle ki 1,50 boy 48 kiloydum hamilelik öncesi, bu ay içersinde birşey yiyememekten kilo verdim, ve karnım neredeyse belli olmıcak kadar minik bir şişkinliğim var acaba normal mi senin karnın büyüdü mü mesela?
canım doktorum leventte 200 tl veriyorum 10 günde bir tahliller hariç
ama öneriririm bebeğimle zaman geciriyorum daha dogmadan
herşeyi sorup konusabiliyorum.
bebeişim için değer :) bayılsın babası 200 200
Gerçekten ne güzel olur,baharda yapmak lazım..
amanınnnn bende tokuşturcam göbişimiii :))))
ya hanımlar benim canım durduk yere kola fanta gibi gazlı içecekler istiyor.normalde de böyle şeylerle pek aram yoktur...canım çekince az da olsa içiyorum ama yasak olduğunu düşündükçede rahat edemiyorum...sizde de aynı durum söz konusu mu...
ya hanımlar benim canım durduk yere kola fanta gibi gazlı içecekler istiyor.normalde de böyle şeylerle pek aram yoktur...canım çekince az da olsa içiyorum ama yasak olduğunu düşündükçede rahat edemiyorum...sizde de aynı durum söz konusu mu...
Canım içip de uyumayı denedim o daha beter,miden kaynıyor sanki ıyy hap boğazında bekliyor gel de uyu
Dr. sordum hapı kullanamıyorsan meyvelerden sebzelerden alman lazım dedi ama malum yemek dert zaten.. Bazen hiç bitmicek bugünler gibi geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?