Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Ay çıldırıciğimm, bu hafta sonu Medipolden Banu Hanımla ikili test yapcaktık ameliyatı çıkmış herzamanki gibi ve benim randevu gene yalan oldu ben de mecburen Neşe Hanımdan aldım arkadaşlar ya ne zormuş herkes bir yorum yapıyor bazısı çok memnun bazısı hiç değil bir de ikili testin önemli olduğunu biliyorum tecrübesi olan var mı Neşe Hanım ikili testte iyi mi ?

nerde ki bu doktor ücret ne kadar alıcak ikili test için. İstersen benim doktorumda yaptır. Mennun kalıcandan eminim. ikili testin süresi var geçince olmuyor:18:

bnm de cnm çekiyor cnm bnde içiyorum ne yapayım çok istiyorrr.....

Kızlar bebişime ne aldım bugün biliyomusunuz :)) gülmek yok amaa
diş kaşıyıcııııı :))) hello baby e baktım phılıps avent die bi marka varya,biberonları emzikleri falan var,
çok güzel duruyodu diş kaşıyıcılar mavi yeşil renkte aldım bitane ön dişler bi tanede orta dişler için :)
doktor erkeğe benziyo dedi diye ben bariz mavi mavi almaya başladım :) inş. bi yanılma olmaz :)

eğer istanbuldaysan cnm,şöle bi önerim olabilir sana Erdem hastanesinde yaptırdım ben ikili testimi,kendi doktorum yapmıyo bu konuda dışarıdan uzman kişiler geliyo,
uzman 300 tl,doçent 330,profesör 350 lira
ben prof.e yaptırdım ama inan ilk başta eşime çok para verdik diyodum kesinlikle değdi, yaklaşık 40 dakika boyunca bebeğin tüm organlarıda dahil herşeyine zum yaparak çok güzel ölçüyor,
ve herşeyin risk oranını tek tek anlattı,yani sadece enseyi ölçüp bırakmıyo, midesine kadar gösterdi bize ve eşimle birlikte hayatımızın en güzel filmini izledik 40 dak. boyunca
kesinlikle öneriyorum sana,pişman olmassın yani...kan tahlilide yapılıyor ve bu söylediğim fiyat içinde..

nerde ki bu doktor ücret ne kadar alıcak ikili test için. İstersen benim doktorumda yaptır. Mennun kalıcandan eminim. ikili testin süresi var geçince olmuyor:18:

Canım bu doktor Medipol MEga da Uzman doktor normalde doktorum yine aynı hastanede Doçent ama ameliyatı olduğu için yarın yokmuş benim 13. haftam zaman 11-14 değilmi ?
Senin doktorun kimdi cnm ?

Cnm bi araştırayım dicem ama saat de geçti ve benim randevum yarın sabah :S ozaman şöyle yapabilirim yarın bakarlar baktım tatmin olmuyorum bir de senin dediğin gibi mi denesem diye düşünüyorum :S

yasak ve zararlı şeyler cazip geliyor çünküüüü :)))
ben kola hiç içmiyorum ama fanta gazoz falan içiyorum yani :) genelde buaralar ayrana sardım içiyorum ve uyuyorum bol bollll :))))

ayranı ilk zaman çok içtim canım tam da mide bulantımın çok olduğu zamanlarda..tabi haliyle bi tiksinti oldu bende..şimdi pek yanaşmıyorum yanına...yaaa benim derdim suyla..bugün doktoruma gittim idrar testi yaptırdım enfeksiyon çıktı hemde bebiş yine susuz kalmış...içtik geldik koca bir serumu yine...ne yapacağız bu durumu bilmiyorum...vitamin ve kan hapımı da verdi doktorum bugün...bakalım nasıl olacak..:44:

veeeeeeeeeeeee doktorum yine cinsiyetini söylemediii.....

Son düzenleme:

Malesef ilk zamanlar hoşuma giiden şeylerden banada tiksinti geldi,bi yediğimi bide kolay kolay çekmiyo canım buaralar ayran iyi gidiyo bende :)
bende su içmeyi bıraktım ya,bi kaç haftadır çok az su içiyorum zorlamam lazım kendimi,bebişim susuz kalmasın yaa sen böle diyince korktum şimdi bende :S
buarada hangi hapları verdi cnm vitamin ve kan hapı olarak ??

ya ben normalde de fazla su içen biri değilimdir..haliyle kendimi zorladıkça midem daha da bulanıyor...bir de konuşunca bulanıyor onu anlayabilmiş değilim...
vitamin olarak decavit kan hapına da santafer verdi canım...

oyyy güle güle kaşısın dişlerini bebişin. philips avent'in çok güzel şeyleri var ben de almak istiyorum. fiyatlar nasıldı canım nereden aldın?

yarın bizim rutin kontrolümüz var, doktorumuz içime sinmemişti yenisine gideceğim. ultrason yok maalesef bu kez, daha çok tanışma gibi olacak. şu an sadece d vitamini alıyorum ben bunu da soracağım bakalım ne önerecekler.

kızlar ben de su için kendimi zorluyorum. en son doktorum içtiğimiz süt dahil suyu günde 1,5-2 lt içmenin yeterli olacağını söylemişti. ben yarım litreliklerden alıyorum gözümün önünde tutuyorum sürekli içmeye çalışıyorum.
bu arada göbeğim yok yok diyordum sanki son 2 günde bir şiştim göbeğim iyice çıktı.

Canım benim evime çok yakın bir bebek mağazası açıldı,belki duymuşsundur en büyük bebe marketi diyorlar Hellobaby diye,internettende ulaşabilirsin,a dan z ye herşey ama herşey var içerde; hamile olduğumu öğrendiğimizde eşime diyodumki işte şunu şurdan alırız bunu burdan plan yapıyodum,arabayla gçiyoruz bi baktım bişeyin açılışı var bu ne dedim,aaaa bebek mağazası
yani diyorumki allahın sevdiği kuluymuşum böyle birşey ayağıma kadar geldi, herhafta sürekli bişeylerde indirim oluyo takip etmek lazım tabi,cinsiyetmz tam bi otursunda her hafta ordayım inş :))
bende buaralar suyu bıraktım,ama başlamam lazım tekrar düzenli içmeye,sbh kalktığımda ağzım kupkuru oluyo bide bnm sizdede varmı yaa,resmen yapışıyoo açamıyorum:)
buarada gelde göbişini sevelimmmm :)))

bebişlerimiz için mecbur zorlancaz dayancaz napalımm,şebeğe çevirdiler bizi resmen=)
inş. hapların mideni bulandırmaz cnm,bebeğine bol bol vitamin olsun :)

Merhaba hanimlar,

Gobisler ne durumda buyuyorlarmi?

Kizlar benm aklima fikir geldi bundan sonra her 3-4haftada bir gobisimin fotografini cekecegim doguma kadar :) sizce nasil olur ilerde dogumdan sonra bakariz hem cocugun buyudugundede gosteririm ona diye dusundum.

Bende onumuzdki hafta baska bi doktora goruncem bu degistirdigim 2. Doktor olucak :) doktorumun benle pek ilgilenmediini dusunuyorum, randevuye gittigimizde hemen ultrasona yatirip foto cekip gonderiyor, simdiye kadar ne kalbini dinledim ne kiloma bakti nede tansiyonumu olctu bu nedenlede baska ilgili doktora bakacagim.. Sizlerde iyi ilgileniyolarmi aceba?

bebişlerimiz için mecbur zorlancaz dayancaz napalımm,şebeğe çevirdiler bizi resmen=)
inş. hapların mideni bulandırmaz cnm,bebeğine bol bol vitamin olsun :)

bugün sabah kahvaltısından sonra aldım iki hapımı da kızlar...ve allaha şükür midem bulanmadı...kültür testim nasıl çıkacak bakalım...inşallah antibiyotik kullanmak zorunda kalmam...

hep böyle güzel olsun şansınız maşallah canım benim
çok da alma hemen herşeyi bak bir sürü de hediye gelecek daha sana hehehe
baktım şimdi internetten 250 tl alışverişe 50 tl parapuan da veriyorlarmış bi denizotobüsüne atladım mı gelirim valla oraya madem sana da yakınmış hehehe ama tabi önce istanbula gelmem gerek

canım benim de ağzım dilim kuruyor ama uyanır uyanmaz da su içemiyorum. zorlamamız gerek kendimizi napalım bebişcikler için
ben suyu az içtiğim günlerde şu %100 doğal portakal sularından falan alıyorum onu içiyorum. hiç yoktan sıvı diye

bu arada bugün kontrole gittim, doktor günde 10 mg d vitamini dışında başka birşey kullanmama gerek olmadığını söyledi. yediklerime daha da dikkat edeceğim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…