Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

süper fikir tatlım, ay ay göbüşünün yani bebişinin nasıl büyüdüğünü de gözlemlersin
ben de mini bir albüm aldım bugün, bebişimin şimdiye kadarki ultrason fotolarını koydum. bugün doktorum bu fotoların çok uzun süre dayanmayacağını scan etmemiz gerektiğini söyledi. belki albüme koymak işe yarar diye düşündüm, plastik koruması var. ya da belki pvc falan mı kaplatsak ne dersiniz?

canım her kontrolde tansiyon ve kilona bakmaları gerek. ben de bugün burdaki 2. farklı doktoruma gittim. bugünki daha sıcak ve ilgili geldi bana. bence içimize sinene kadar değiştirelim doktorları güvenmek ve ilgilenildiğini hissetmek önemli. çünkü bundan birkaç ay sonra daha bir hassas olacağız, bu tarz şeyler daha çok gözümüze batar ki zaten tansiyon ve kilo her zaman kontrol etmesi gereken şeylerden.

kızlar burada kitapçıda hamilelik günlüğü buldum. hem ufak tefek bilgiler var içinde hem de sizin doldurabileceğiniz boşluklar. önce ne yazacağım diye düşündüm ama sonra eşimin ısrarıyla aldık. ne zaman test yapıp hamile olduğumu öğrendim ne zaman kontrollere gittim ne hissettim vs herşeyi detaylıca yazabiliyorsunuz foto yapıştırabiliyorsunuz vs. sempatik olabilir ve ilerde bebişlerimiz büyüdüğünde onlara da güzel bir anı olabilir. türkiyede de illa ki vardır. bence alın. bir de dün birşeyler araştırdım. hero baby vs bebeğimiz doğduktan 4 ay sonra sitelerine üye olursak ücretsiz mamalar gönderiyormuş. böylece ücretsiz deneyebilir ve bebişimiz severse devam edebiliriz. internetten vs araştıralım böyle ücretsiz birşeyler gönderen büyük iyi markalar varsa üye olup denemiş olalım ne dersiniz? ben uzun süredir ailede bebek olmadığı için yabancıydım bebek dünyasına.

o da güzelmiş canım...bende bebişe albüm almayı düşünüyorum bu şekilde ayrıntılar var içinde..önce anne baba dede gibi yakınlar ona birşeyler yazıyorlar..bebişin ilkleri için özel sayfaları var...benim bir arkadaşım yapıyordu ve çok hoşuma gitti...hani bebekliğimizi hatırlayamıyoruz da karanlık gibi görünüyor ya insana bu şekilde çok güzel oluyor...hem allah gecinden versin ama büyük baba yada annesini göremezse en azından ona bir hatıraları da kalmış oluyor...

evet bu da güzel fikir, ben de bu günlüğe yazdırırım birşeyler, süper

Evt cnm bide ozele gidiyorum guya ne bir ilgi ne bir alaka muayene odaya girdigimizle ciktigimi tam 5dakka surmuyor, bu durumda beni rahatsiz etmeye basladi inanirmisin benim doktorum daha tahminen dogacagi tarihi bile soylemedi, saglik ocagina gitmemiz gerekiyodu orda aman bi ilgi hemn kilomu tartti,tansiyonumu olctu, dogacagi muhtemel tarihi soyledi, test sonuclarima bakti sana neden kan hapi vermemis kanin dusuk gorunuyo dediler.

Bu arada sen hollandada mi kaliyorsun turkiyede mi?

Hamilelik gunlugunu bende biliyorum hollandada oluyor boyle seyler:) aldigina iyi etmissin hepsi birer ani olarak kalacak

hamilelik günlüğünü bende tutuyorum..doktorum verdi bana..6 haftadan itibaren fotoğrafları yapıştırmaya başladım bebişimn..bu arada yarın kontrole gideceğim bebişimin cinsiyetini öğreneceğim inş..Bebeğimizin cinsiyetleri bölümünde genital up teoresine göre erkek çıktı ama ben hep kız gibi hissediyorumm..sağlıklı olsunda gerçi en önemlisi o..

siz baktınız mı kızlar genital up teorisine ultroson fotoğraflarına göre anlaşılıyo bebeişin cinsiyeti..%90 tutuyomuş..

Hub teorisine bende bakmistim, 2fotografim vardi birinde paralel cikiyordu hahh tamam bu kiz demistimm digerine bi baksam ki cikinti yukariya bakiyo :)) galiba temmuz annisleri kiz istedigi icin icimize oyle doguyor bende bu hafta gidecegim ins ogreniriz artik cinsiyetini

Ben de 12 haftamda doktora bebeğin cinsiyetini sormuştum söylemedi..ama bir arkadaşım doktoru 12 haftada erkek gibi dedi 16 haftada kesin erkek dedi,,başka bir arkadaşımda doktoru 13 haftada erkek gibi dedi 17 haftada kız dediler..karışık biraz..bakalım canım inş seninki de belli olur :))

canım sen kesin değiştir doktorunu, seninki hayatından bezmiş bence bazı doktorlar cidden bir acayip. benim burda gittiğim ilk doktor da öyleydi. kilo falan ölçüyor ama ultrasona başka doktor girdi benim doktorum bebeğimi bile görmedi. çok acayip. şimdi gittiğim doktor ultrason fotolarıma bile baktı.

ben Hollandadayım canım maalesef, soğuk hollanda donuyoruz. türkiyede olduğun için bi kere daha sevin bence hehehe

şu an açıkçası günlüğe neler yazacağımı bbilmiyorum ilk olarak kontrol tarihlerimden vs başlayacağım sanırım sonra gerisi gelir

hadi inşallah gösterir bebişin canım

ben de hep kız gibi hissediyorum ama ultrason fotosuyla da anlayamadım biraz daha inceleyeyim internetten

kızlar 2 gündür inanılmaz ayaklarım,ve bacaklarım ağrıyoo kılcal damar varisi var bende napsan acaba..yarın doktora gidince soracağım..

Kızlar ben de gelişmeleri anlatayım istedim bildiğiniz üzere bu C.tesi ikili testim vardı bir ümitle de belki cinsiyetini öğrenirim diyordum fakat malesef benim sıpam göstermedi belki de gösterdi ama doktor ablaları sölemek istemedi. Aslında şöyle gelişti ilk bakan dokto dediki kıza benziyor sonra radyolojide NT ye bakan doktoru erkek gibi görünüyor:)) ben de dedim zaten 3. bir ihtimal yok ya kız ya erkek çok yardımcı oldunuz Neyse asıl önemli olan benim günüme göre 13 haftalık gözüken bebeğim radyolojinin ultrasonuna göre 14+1 çıktı ve baya bir tartışma sonucu ikili testi yaptırmaya karar verdiler. Şöyle ki önce acaba yapmasak mı 4lü test daha ayrıntılı ozaman bakalım dediler sonra çıkan ölçüleri değerlendirip birkaç telefon görüşmesi sonucu 14+1 olmasına rağmen aldılar kanımı da şimdi sonuçlerı bekliyorum umarım bir yanılma durumu olmaz. Buarada Neşe Hanıma gittik söylendiği kadar var gayet tatlı güleryüzlü bir doktor eksik birşey görmedim elevit verdi bana da güzelce baktı bebişe sorularıma cvp verdi ama bundan sonra hangisinde devam ederim ondan da emin değilim :)

kızlar mide bulantılarım dün itibariyle yani tam 15 hafta bitmişken bıçak gibi kesildi diyebilirim.. neredeyse hiç bulanmıyor gibi:) ne kadar güzel bir duyguymuş:) allah herkese nasip etsin :)) dün sabah bir uyandım midem bulanmıyor bi yanlışlık olmalı bulanması lazım dedim 1-2 saat bekledim yokk bulanmıyor :))))

doktor da kesin birşey söylememekle beraber %80 erkek görünüyor dedi:)

Pazar bile çalışıyoruz
aynen canım yaa miskinlik nere biz nere...anamız bizi çalışsın diye dogurmuş...ben de pazar günü çalışanlardanım...malum bebişlere para lazım...

oyy oyy kıyamam size

kızlar 2 gündür inanılmaz ayaklarım,ve bacaklarım ağrıyoo kılcal damar varisi var bende napsan acaba..yarın doktora gidince soracağım..

canım ihmal etme sor hemen, gittin mi bugün doktora?

ultrasonda bazen açıya göre birkaç gün daha büyükmüş gibi görünüyor canım. ben de ikili test için gittiğimde bi 13 hafta bi 12+5 vs görünmüştü canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım

hahahaha çok güldüm yahu cidden çok yardımcı olmuşlar. aynı şeyleri burdan ben de sana söylerdim

oyy oyy maşallah darısı tüm mide bulantısı çekenlerin başına.

oğluşun geliyor demek süper yahu ben de bir babayiğit arıyorum şu ultrason fotolarıma bakıp kız ya da erkek desin bana da aaaa

kızlar bugün doktora gittim..bebişim tam göstermedi cinsiyetini..ama doktor prenses geliyor gibi dedi..bizimkisi ayakları dikmiş tepeye,elinide koymuş ensesine keyif çatıyomuş..

kızlar bugün doktora gittim..bebişim tam göstermedi cinsiyetini..ama doktor prenses geliyor gibi dedi..bizimkisi ayakları dikmiş tepeye,elinide koymuş ensesine keyif çatıyomuş..

bu seneki bebişler keyifçi olacak herhalde...benimki de öyle bir poz vermişti...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…