- 27 Şubat 2011
- 1.228
- 943
- 123
- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.721
Arkadaşlar merhaba.. Ben 15 haftalık hamileyim.. Problemim şu: ne zaman biraz ayakta kalsam, oturunca kasıklarımda bir basınç, bir ağırlık hissediyorum.. Oturunca geçiyor.. Bu normal mi sizce? Size de oluyor mu?
bu seneki bebişler keyifçi olacak herhalde...benimki de öyle bir poz vermişti...:))
canım bende de oluyor aynen öyle..kaç kez doktora sordum normal dedi..bebek büyüyor dedi..bu arada bol bol su iç dedi..sen de bol su iç arkadaşım en az 8-9 bardak..
oyyy güle güle kaşısın dişlerini bebişin.philips avent'in çok güzel şeyleri var ben de almak istiyorum. fiyatlar nasıldı canım nereden aldın?
yarın bizim rutin kontrolümüz var, doktorumuz içime sinmemişti yenisine gideceğim. ultrason yok maalesef bu kez, daha çok tanışma gibi olacak. şu an sadece d vitamini alıyorum ben bunu da soracağım bakalım ne önerecekler.
kızlar ben de su için kendimi zorluyorum. en son doktorum içtiğimiz süt dahil suyu günde 1,5-2 lt içmenin yeterli olacağını söylemişti. ben yarım litreliklerden alıyorum gözümün önünde tutuyorum sürekli içmeye çalışıyorum.
bu arada göbeğim yok yok diyordum sanki son 2 günde bir şiştim göbeğim iyice çıktı.
teyzesi yesin onu maşallah :)büyüsün doğsunda sevelim bebişlerimizi evlat kadar güzel bir şey yokmuş. Allah'ım tüm isteyen ailelere nasip etsin.
bebiş artık ben burdayım diyor :)
evet bebişlerimiz artık o göbüş değil benim diyor bize
valla sırf bebişim için sürekli herşeyden pişirmeye yemeye başladım. siz neler yiyorsunuz kızlar, doktor haftada 1 kere mutlaka balık yememizi de öneriyor aklınızda bulunsun
Arkadaşlar merhaba.. Ben 15 haftalık hamileyim.. Problemim şu: ne zaman biraz ayakta kalsam, oturunca kasıklarımda bir basınç, bir ağırlık hissediyorum.. Oturunca geçiyor.. Bu normal mi sizce? Size de oluyor mu?
kızla bnde bugun biraz temizlik yapayım dedim ev al üst olmuştu yavaşca koltukları çekip altlarını süpürüp sildim ama sadece salonu yapbildim... çünkü cok yoruldumm....sonra belim ve kasıklarım ağrıdı biraz dinlendim işte. ama yapma yapma ne olur doğuma kadar eve gelmez ... koçişimde yardım ediyor ama akşamları gelince kıyamıyorumda çalışıyor diye.. bide bi dağınıktır sormayınn ... herşeyi yere döküyorrr
bende elimden geleni yapıyoryum AMA bazılarını yine yiyemiyorum ama balığı çok severek yerim :)evde bol bol kıyafatler giyiyorum pek anlaşılmıyor akşam duş aldım nasıl büyümüşş.. koçiş bilee bak büyümüş diyor
canım normal tabi...doktorum bana sınıfta dolanabilirsin ama uzun süre sabit olarak ayakta durma dedi...ben de bütün gün yoruluyorum akşam eve geldiğimde çıkıyor acısı malesef...
Canım ben de sınıfta genellikle oturmaya çalışıyorum.. yemek yaparken ocağın başında ayakta kalınca resmen kasıklarım otur diyo:) ama değmez mi? Kesinlikle değer:)
evet bebişlerimiz artık o göbüş değil benim diyor bize
valla sırf bebişim için sürekli herşeyden pişirmeye yemeye başladım. siz neler yiyorsunuz kızlar, doktor haftada 1 kere mutlaka balık yememizi de öneriyor aklınızda bulunsun
Kızlar hepinize selam; göbişler ne durumda bakalım,
ben bi kaç gündür çok halsizim yazamadım bi türlü, kasıklarım çok ağrıyodu bide burda yakınımda bi hastaneye gittim bugün dayanamadım,
rahim büyüyo ondandır dedi,bide idrar tahlili verdi onu yaptırdım;normal hiçbi değerimde sorun yok, bakteri gözükyo bi tek
bu hafta kendi doktoruma götürücem sonuçları inş. anbiyotiğe falan gerek kalmaz..
fırsattan istifade bebişimide çok özlemiştim bi bahaneyle gördüm yine,zıplayıp duruyoo :)))
eşim diyoki ağrı bahane sen sırf görmek için gittin diyoo :))) ahahahah walla ne yalan diyimm eve usg cihazı alasım war:)
heheheh kocişler hep aynı galiba, aman çok da yorma kendini görünen yerleri sil süpür geç hehehehehe
valla bugün hayatımda ilk defa kuru fasulye yaptım gülmeyinsırf bebişim için
zaten kıyafetle benim de belli olmuyor da çıplakken bebiş ortada
ooyyy yerler o bebişi de göbeğide maşallh tatlım
oyşş ne güzel cinseyeti belli olanlar prensler ve prensesler maşallah onlara
teyzeleri doktor amcası artık bize de söylesin
ben son 3-4 gündür hiç sağlıklı beslenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?