Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Arkadaşlar merhaba.. Ben 15 haftalık hamileyim.. Problemim şu: ne zaman biraz ayakta kalsam, oturunca kasıklarımda bir basınç, bir ağırlık hissediyorum.. Oturunca geçiyor.. Bu normal mi sizce? Size de oluyor mu?

Arkadaşlar merhaba.. Ben 15 haftalık hamileyim.. Problemim şu: ne zaman biraz ayakta kalsam, oturunca kasıklarımda bir basınç, bir ağırlık hissediyorum.. Oturunca geçiyor.. Bu normal mi sizce? Size de oluyor mu?

canım bende de oluyor aynen öyle..kaç kez doktora sordum normal dedi..bebek büyüyor dedi..bu arada bol bol su iç dedi..sen de bol su iç arkadaşım en az 8-9 bardak..

bu seneki bebişler keyifçi olacak herhalde...benimki de öyle bir poz vermişti...:))

sanırım öyle olacaklar..benimki takla atcak nerdeyse kafası bir uçta ayaklar bir uçta..cinsiyetini çok merak ediyorum..haftaya tekrar gidicem hem 3 test
imizde yapılacak hem tekrar bakacak doktor.

canım bende de oluyor aynen öyle..kaç kez doktora sordum normal dedi..bebek büyüyor dedi..bu arada bol bol su iç dedi..sen de bol su iç arkadaşım en az 8-9 bardak..

Sağol canım ya.. Çok garip bir şey.. Sanki büyüyen rahimi hissediyorum.. Doktora ne sorsam büyüyor diyo zaten:)

bebiş artık ben burdayım diyor :)

teyzesi yesin onu maşallah :) büyüsün doğsunda sevelim bebişlerimizi evlat kadar güzel bir şey yokmuş. Allah'ım tüm isteyen ailelere nasip etsin.

inş tatlım rabbim sağlıcakla kucağımza almayı nasip etsin cümlemizee ... inş olmayan isteyen herkese nasip etsin rabbimm....

kızla bnde bugun biraz temizlik yapayım dedim ev al üst olmuştu yavaşca koltukları çekip altlarını süpürüp sildim ama sadece salonu yapbildim... çünkü cok yoruldumm....sonra belim ve kasıklarım ağrıdı biraz dinlendim işte. ama yapma yapma ne olur doğuma kadar eve gelmez ... koçişimde yardım ediyor ama akşamları gelince kıyamıyorumda çalışıyor diye.. bide bi dağınıktır sormayınn ... herşeyi yere döküyorrr

bende elimden geleni yapıyoryum AMA bazılarını yine yiyemiyorum ama balığı çok severek yerim :) evde bol bol kıyafatler giyiyorum pek anlaşılmıyor akşam duş aldım nasıl büyümüşş.. koçiş bilee bak büyümüş diyor

canım normal tabi...doktorum bana sınıfta dolanabilirsin ama uzun süre sabit olarak ayakta durma dedi...ben de bütün gün yoruluyorum akşam eve geldiğimde çıkıyor acısı malesef...

heheheh kocişler hep aynı galiba, aman çok da yorma kendini görünen yerleri sil süpür geç hehehehehe

valla bugün hayatımda ilk defa kuru fasulye yaptım gülmeyin sırf bebişim için
zaten kıyafetle benim de belli olmuyor da çıplakken bebiş ortada

canım normal tabi...doktorum bana sınıfta dolanabilirsin ama uzun süre sabit olarak ayakta durma dedi...ben de bütün gün yoruluyorum akşam eve geldiğimde çıkıyor acısı malesef...

Canım ben de sınıfta genellikle oturmaya çalışıyorum.. yemek yaparken ocağın başında ayakta kalınca resmen kasıklarım otur diyo:) ama değmez mi? Kesinlikle değer:)

Kızlar hepinize selam; göbişler ne durumda bakalım,
ben bi kaç gündür çok halsizim yazamadım bi türlü, kasıklarım çok ağrıyodu bide burda yakınımda bi hastaneye gittim bugün dayanamadım,
rahim büyüyo ondandır dedi,bide idrar tahlili verdi onu yaptırdım;normal hiçbi değerimde sorun yok, bakteri gözükyo bi tek
bu hafta kendi doktoruma götürücem sonuçları inş. anbiyotiğe falan gerek kalmaz..
fırsattan istifade bebişimide çok özlemiştim bi bahaneyle gördüm yine,zıplayıp duruyoo :)))
eşim diyoki ağrı bahane sen sırf görmek için gittin diyoo :))) ahahahah walla ne yalan diyimm eve usg cihazı alasım war:)

bende normalde hiç aramam inanırmısın taze fasülye çekti cnm:) eşimde pek sevmez hiç koymamıştım yazdan,annemi aradım hemen dondurucudan çıkar yarın pişircem diye :))
balık bende seviyorum ama ağır metal varmış diyolar balıklardada,herkes bişi diyo yaa:))

bide ben artık göbişimiz daha belli olsun istiyorum,pazar günü bebek mağazası dolaşıyoruz eşimle kadınların göbekleri kocaman alışveriş yapıyolar çok kıskandım yaaa=)
eşime diyorumki benimde belli olsun göbişimmmmmm

inşallah ilaca gerek kalmadan hallolur tatlım

oyy ne tatlı oluyorlar öyle kıpır kıpır di mi, valla ne yalan söyleyeyim ben usg cihazı da kalp dinleme cihazı da almak istiyorum ara ara kontrol edeyim napıyor bebişim orda diye, sıkılmasın o da orada di mi ama

ooyyy yerler o bebişi de göbeğide maşallh tatlım

oyşş ne güzel cinseyeti belli olanlar prensler ve prensesler maşallah onlara
teyzeleri doktor amcası artık bize de söylesin
ben son 3-4 gündür hiç sağlıklı beslenemedim

ooyyy yerler o bebişi de göbeğide maşallh tatlım

heheheh ham ham
bütün göbüşlere de bebişlere de maşallah canım benim

oyşş ne güzel cinseyeti belli olanlar prensler ve prensesler maşallah onlara
teyzeleri doktor amcası artık bize de söylesin
ben son 3-4 gündür hiç sağlıklı beslenemedim

evet söylesinler biz de bilelim artık
3-4 günle bir zararı olmaz canım ama niye yiyemedin ki
zorla azıcık kendini, az az sık ye

Merhaba hanimlar,

nasilsiniz iyimisiniz?

bide biz ogrenseydik cinsiyetini yaa off :) randevum cuma gunu cok sabirsizlaniyorum..
tabi birde heycan var malum yeni bir doktora gorunecegim, insallah bu bari adam gibi ilgilenir.

bakalim bebis buyumusmu, napiyor yine hareketlere devam mi ediyor. ben son 1 haftadir karnimda hic bi hareketlenme hissetmiyorum kizlar sizde nasil onceden karnim segiriyo gibi oluyodu simdi hissetmiyorum pek.

hanimlar evde egzersizlere basladiniz mi ? Ben bundan sonra doguma kadar evde egzersiz yapmayi dusunuyorum, hem dogumu kolaylastiriyormus kaslar gelistigi icin hemde ilk gebeligim oldugu icin yayilmak istemiyorum :) benim ebru sallidan neyim eksik bende 6 kiloyla dogum yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…