- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.741
heheheh ham ham
bütün göbüşlere de bebişlere de maşallah canım benim
evet söylesinler biz de bilelim artık
3-4 günle bir zararı olmaz canım ama niye yiyemedin ki
zorla azıcık kendini, az az sık ye
Merhaba hanimlar,
nasilsiniz iyimisiniz?
bide biz ogrenseydik cinsiyetini yaa off :) randevum cuma gunu cok sabirsizlaniyorum..
tabi birde heycan var malum yeni bir doktora gorunecegim, insallah bu bari adam gibi ilgilenir.
bakalim bebis buyumusmu, napiyor yine hareketlere devam mi ediyor. ben son 1 haftadir karnimda hic bi hareketlenme hissetmiyorum kizlar sizde nasil onceden karnim segiriyo gibi oluyodu simdi hissetmiyorum pek.
hanimlar evde egzersizlere basladiniz mi ? Ben bundan sonra doguma kadar evde egzersiz yapmayi dusunuyorum, hem dogumu kolaylastiriyormus kaslar gelistigi icin hemde ilk gebeligim oldugu icin yayilmak istemiyorum :) benim ebru sallidan neyim eksik bende 6 kiloyla dogum yapicam
Canım yaa mide bulantım falan yok normalde bebeğim annesini hiç yormadı yerim onu.
biraz sıkıldım birşeylere kafa taktım beslenmemden oldum
bugün bebişimi özledim doktora gittim :) bizimki uyuyo göstermedi kendini biraz dürttük falan ama gerindi tekrar uyudu :) annesi yesin onu canımın dibiiiii...:119:
kızlar ya idrar kültürü testimde üreme var çıkmış...(( ne yapacağım ben yaa...
inşallah ilaca gerek kalmadan hallolur tatlım
oyy ne tatlı oluyorlar öyle kıpır kıpır di mi, valla ne yalan söyleyeyim ben usg cihazı da kalp dinleme cihazı da almak istiyorum ara ara kontrol edeyim napıyor bebişim orda diye, sıkılmasın o da orada di mi ama
iyii diyelim iyi olalım hepimiz, hayatım:) seni sormalıııı???
egzersiz konusunda bende başlıcam cnm,3,5 ayımın tam dolmasını bekliyorum ebru şallının hamilelikte pilates cdsini aldım d&r dan,diğer malzemeleri toparlıycam topu falan :))o topun cm de önemliymiş,boy boy var,kişinin boyuna göre değişiyomuş :) bnm boyum170, 65 cmlik top almam lzımmış,ama bu hamileliktede aynımı bilmiyorum,eğer sen biliyosan benide bi aydınlat cnm :=)
bi kurslada konuştum aynı zamanda ama pilates yaptıran yerler çok para istiyo,niyetimi bozarsam gidedebilirim =))))
ayyyhh onun o gerinen kollarını yerim ben bak sennn keyfinide bozmamış yanii :))) çok tatlılar bu minnaklar yaaaa
yükselcm idrar testinde bakteri çıkıncamı kültür istedi ayrıca doktorun ???
bende dün idrar testi yaptırdım bende bakteri pozitif gözüküyo,doktora daha göstermedim sonucu ama kesin idrar kültürü isticek bendende ????
antibiyotik kullanmadan atlatırız inş. cnm ya ..
aynen canım 1-2 olması gereken değerler 7-8 çıktı...inşallah ya antibiyotik kullanmak istemiyorumm...iyii diyelim iyi olalım hepimiz, hayatım:) seni sormalıııı???
egzersiz konusunda bende başlıcam cnm,3,5 ayımın tam dolmasını bekliyorum ebru şallının hamilelikte pilates cdsini aldım d&r dan,diğer malzemeleri toparlıycam topu falan :))o topun cm de önemliymiş,boy boy var,kişinin boyuna göre değişiyomuş :) bnm boyum170, 65 cmlik top almam lzımmış,ama bu hamileliktede aynımı bilmiyorum,eğer sen biliyosan benide bi aydınlat cnm :=)
bi kurslada konuştum aynı zamanda ama pilates yaptıran yerler çok para istiyo,niyetimi bozarsam gidedebilirim =))))
ayyyhh onun o gerinen kollarını yerim ben bak sennn keyfinide bozmamış yanii :))) çok tatlılar bu minnaklar yaaaa
yükselcm idrar testinde bakteri çıkıncamı kültür istedi ayrıca doktorun ???
bende dün idrar testi yaptırdım bende bakteri pozitif gözüküyo,doktora daha göstermedim sonucu ama kesin idrar kültürü isticek bendende ????
antibiyotik kullanmadan atlatırız inş. cnm ya ..
Bozmadı teyzesiannem geldi diyip şımarıklık yapmasını bekledim ama yok göstermedi de cinsiyedi gözümün bebeği
Merhaba hanimlar,
nasilsiniz iyimisiniz?
bide biz ogrenseydik cinsiyetini yaa off :) randevum cuma gunu cok sabirsizlaniyorum..
tabi birde heycan var malum yeni bir doktora gorunecegim, insallah bu bari adam gibi ilgilenir.
bakalim bebis buyumusmu, napiyor yine hareketlere devam mi ediyor. ben son 1 haftadir karnimda hic bi hareketlenme hissetmiyorum kizlar sizde nasil onceden karnim segiriyo gibi oluyodu simdi hissetmiyorum pek.
hanimlar evde egzersizlere basladiniz mi ? Ben bundan sonra doguma kadar evde egzersiz yapmayi dusunuyorum, hem dogumu kolaylastiriyormus kaslar gelistigi icin hemde ilk gebeligim oldugu icin yayilmak istemiyorum :) benim ebru sallidan neyim eksik bende 6 kiloyla dogum yapicam
Canım yaa mide bulantım falan yok normalde bebeğim annesini hiç yormadı yerim onu.
biraz sıkıldım birşeylere kafa taktım beslenmemden oldum
bugün bebişimi özledim doktora gittim :) bizimki uyuyo göstermedi kendini biraz dürttük falan ama gerindi tekrar uyudu :) annesi yesin onu canımın dibiiiii...:119:
inş. cnm yaa...
walla tatlılıklarına söylecek laf bulamıyorummm,doyamıyorum izlemeye okadar yani,bi kadındoğumcu akrabam olsa muaynehanesinden çıkmam o derece :))))
Kızlar dikkat! Daha önce spor yapmayan bir kişinin hamile kalınca spora yada platese saldırması tehlikeli olabilir.. Doktorunuza danışın ne olur ne olmaz
Merhaba cici anneler kilolar ne durumda ben meraktan internetten sürekli araştırıyorum kaç kilo almam gerek diyeBen 13+4 günlük hamileyim ve 3 kilo almışım sizler ne durumdasınız ?
Canım ben hiç kilo almıyorum ya enteresan bir şey ilk 3 ay kilo verdim 48,5 la başladı 46.5 a düştüm şimdi 3 ayım bitti hala aynıyım kızlar bana da cvp verin benim gibi olan varmı allah aşkına?
48le hamile kaldım şuanda 46 kiloyum aynıyız canım senle.. doktor kilo aldıralım sana biraz dedi kan hapı verdi iştah açar diye.. yeni başladım hemen iştahım açılmaz heralde bakalım... ben öyle spor plates felan düşünmüyorum düzenli yürüyüş ve bol su ile hamileliğimi geçireceğim inşallah.. sporla felan kasmaya gerek yok zaten spor yapacak vaktim de gücüm de yok :)
Of canım ya çok endişeleniyorum bebek sağlıklı görünüyor diyor doktor ama neden ben kilo alamıyorumkarnım da aynı hiçbir değişme yok. Bana da elevit verdi yeni başladım yemek de yiyorum artık özellikle dikkat ediyorum ama yok tık yok bende
canım kilo almak iyi birşey değilki bence.. sonra da vermek için uğraşacağız.. boşver hiç kafana takma hatta ben kilomdan çok memnunum almayı da istemiyorum yani:) son aylarda zaten yeterince alacağız şimdiden almaya gerek yok.. hem kilo almak çocuğun beslendiği anlamına gelmez.. önemli olan kilo almak değil gerekli vitaminleri almak.. meyveni etini sütünü ye tamam gerisi için endişelenme:)
Kızlar dikkat! Daha önce spor yapmayan bir kişinin hamile kalınca spora yada platese saldırması tehlikeli olabilir.. Doktorunuza danışın ne olur ne olmaz
Doğrudur bende okuyorum bu tarz yorumlar,dikkat edin falan diye ama nasıl yapcazki,
ben normalde spor pek yapmam hatta pek değil yapmıyrum yani,evde koşu bandımız var bi kez çıkıp üstüne koşmuş değilim,
ama bu plates kafama çok yatmıştı, uzman kişilerle hocalarlamı yapsak kursta acaba ???
2 haftadır kesilen kusmalar nie son üç gündür akşam tekrarlamaya başladı ki ... yine neler oluyor :) bu arada minicik hissetmeler başladı özelliklede gerginsembu arada yüz üstü sırt üstü hertürlü yatıyorum sakıncası falan yoktur değil mi ?
Kızlar ya sonuçlarım geldi ikili testimin tuhaf karışık bir test sonucu doktoruma mail attım ama henüz dönmedi zaten 1 günden önce dönmez bende meraktan çatlarım heralde o yüzden de sizlerden bişiler öğrenmek istiyorum öncelikle
free Bhcg 22,49mlU/ml (normalde 13-14 haftalık için fazla düşük deil mi ? )
En sondaki değerler
Yaş riski : 1:831
trizomi 21 : 1:43053
trizomi 18 : 1:93257
düşük risk : 1:250
? Sizden de yorum bekliyorum kızlar
Merhaba cici anneler kilolar ne durumda ben meraktan internetten sürekli araştırıyorum kaç kilo almam gerek diyeBen 13+4 günlük hamileyim ve 3 kilo almışım sizler ne durumdasınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?