Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

heheheh ham ham
bütün göbüşlere de bebişlere de maşallah canım benim

evet söylesinler biz de bilelim artık
3-4 günle bir zararı olmaz canım ama niye yiyemedin ki
zorla azıcık kendini, az az sık ye

Canım yaa mide bulantım falan yok normalde bebeğim annesini hiç yormadı yerim onu.
biraz sıkıldım birşeylere kafa taktım beslenmemden oldum
bugün bebişimi özledim doktora gittim :) bizimki uyuyo göstermedi kendini biraz dürttük falan ama gerindi tekrar uyudu :) annesi yesin onu canımın dibiiiii...:119:

Son düzenleme:

iyii diyelim iyi olalım hepimiz, hayatım:) seni sormalıııı???
egzersiz konusunda bende başlıcam cnm,3,5 ayımın tam dolmasını bekliyorum ebru şallının hamilelikte pilates cdsini aldım d&r dan,diğer malzemeleri toparlıycam topu falan :))o topun cm de önemliymiş,boy boy var,kişinin boyuna göre değişiyomuş :) bnm boyum170, 65 cmlik top almam lzımmış,ama bu hamileliktede aynımı bilmiyorum,eğer sen biliyosan benide bi aydınlat cnm :=)
bi kurslada konuştum aynı zamanda ama pilates yaptıran yerler çok para istiyo,niyetimi bozarsam gidedebilirim =))))

ayyyhh onun o gerinen kollarını yerim ben bak sennn keyfinide bozmamış yanii :))) çok tatlılar bu minnaklar yaaaa

kızlar ya idrar kültürü testimde üreme var çıkmış...(( ne yapacağım ben yaa...

yükselcm idrar testinde bakteri çıkıncamı kültür istedi ayrıca doktorun ???
bende dün idrar testi yaptırdım bende bakteri pozitif gözüküyo,doktora daha göstermedim sonucu ama kesin idrar kültürü isticek bendende ????
antibiyotik kullanmadan atlatırız inş. cnm ya ..

inş. cnm yaa...

walla tatlılıklarına söylecek laf bulamıyorummm,doyamıyorum izlemeye okadar yani,bi kadındoğumcu akrabam olsa muaynehanesinden çıkmam o derece :))))

Bozmadı teyzesi annem geldi diyip şımarıklık yapmasını bekledim ama yok göstermedi de cinsiyedi gözümün bebeği

aynen canım 1-2 olması gereken değerler 7-8 çıktı...inşallah ya antibiyotik kullanmak istemiyorumm...

canım ben daha hiçbir şey hissetmedim. ne seğirme ne de başka birşey. ilk bebek olunca özellikle 16. haftadan önce birşey hissetmek zor diyorlar. sonra da o kadar çok hissediyorsun ki uykundan uyandıracak diyorlar
bakalım bekleyeceğiz birkaç hafta daha

bu arada egzersiz konusunda çok haklısın, ben daha şimdiden eski pantolonlarımın ilk düğmesini kapatamıyorum. fit bir anne olmak istiyorum hamile yogası veya pilatesi cidden doğumu kolaylaştırıyormuş ne yapsak ki

oyy maşallah o bebişe de annesine de

kızlar ya idrar kültürü testimde üreme var çıkmış...(( ne yapacağım ben yaa...

geçmiş olsun canım bol su iç, inşallah kolayca atlatacaksın

inş. cnm yaa...

walla tatlılıklarına söylecek laf bulamıyorummm,doyamıyorum izlemeye okadar yani,bi kadındoğumcu akrabam olsa muaynehanesinden çıkmam o derece :))))

biz hata etmişiz zamanında, kadın doğumcu olacaktık ya da bir kadın doğumcuyla evlenecektik hehehehe

Kızlar dikkat! Daha önce spor yapmayan bir kişinin hamile kalınca spora yada platese saldırması tehlikeli olabilir.. Doktorunuza danışın ne olur ne olmaz

Kızlar dikkat! Daha önce spor yapmayan bir kişinin hamile kalınca spora yada platese saldırması tehlikeli olabilir.. Doktorunuza danışın ne olur ne olmaz

Doğrudur bende okuyorum bu tarz yorumlar,dikkat edin falan diye ama nasıl yapcazki,
ben normalde spor pek yapmam hatta pek değil yapmıyrum yani,evde koşu bandımız var bi kez çıkıp üstüne koşmuş değilim,
ama bu plates kafama çok yatmıştı, uzman kişilerle hocalarlamı yapsak kursta acaba ???

2 haftadır kesilen kusmalar nie son üç gündür akşam tekrarlamaya başladı ki ... yine neler oluyor :) bu arada minicik hissetmeler başladı özelliklede gerginsem bu arada yüz üstü sırt üstü hertürlü yatıyorum sakıncası falan yoktur değil mi ?

Kızlar ya sonuçlarım geldi ikili testimin tuhaf karışık bir test sonucu doktoruma mail attım ama henüz dönmedi zaten 1 günden önce dönmez bende meraktan çatlarım heralde o yüzden de sizlerden bişiler öğrenmek istiyorum öncelikle
free Bhcg 22,49mlU/ml (normalde 13-14 haftalık için fazla düşük deil mi ? )
En sondaki değerler
Yaş riski : 1:831
trizomi 21 : 1:43053
trizomi 18 : 1:93257
düşük risk : 1:250

? Sizden de yorum bekliyorum kızlar

Merhaba cici anneler kilolar ne durumda ben meraktan internetten sürekli araştırıyorum kaç kilo almam gerek diye Ben 13+4 günlük hamileyim ve 3 kilo almışım sizler ne durumdasınız ?

Merhaba cici anneler kilolar ne durumda ben meraktan internetten sürekli araştırıyorum kaç kilo almam gerek diye Ben 13+4 günlük hamileyim ve 3 kilo almışım sizler ne durumdasınız ?

Canım ben hiç kilo almıyorum ya enteresan bir şey ilk 3 ay kilo verdim 48,5 la başladı 46.5 a düştüm şimdi 3 ayım bitti hala aynıyım kızlar bana da cvp verin benim gibi olan varmı allah aşkına?

Canım ben hiç kilo almıyorum ya enteresan bir şey ilk 3 ay kilo verdim 48,5 la başladı 46.5 a düştüm şimdi 3 ayım bitti hala aynıyım kızlar bana da cvp verin benim gibi olan varmı allah aşkına?

48le hamile kaldım şuanda 46 kiloyum aynıyız canım senle.. doktor kilo aldıralım sana biraz dedi kan hapı verdi iştah açar diye.. yeni başladım hemen iştahım açılmaz heralde bakalım... ben öyle spor plates felan düşünmüyorum düzenli yürüyüş ve bol su ile hamileliğimi geçireceğim inşallah.. sporla felan kasmaya gerek yok zaten spor yapacak vaktim de gücüm de yok :)

Of canım ya çok endişeleniyorum bebek sağlıklı görünüyor diyor doktor ama neden ben kilo alamıyorum karnım da aynı hiçbir değişme yok. Bana da elevit verdi yeni başladım yemek de yiyorum artık özellikle dikkat ediyorum ama yok tık yok bende

canım kilo almak iyi birşey değilki bence.. sonra da vermek için uğraşacağız.. boşver hiç kafana takma hatta ben kilomdan çok memnunum almayı da istemiyorum yani:) son aylarda zaten yeterince alacağız şimdiden almaya gerek yok.. hem kilo almak çocuğun beslendiği anlamına gelmez.. önemli olan kilo almak değil gerekli vitaminleri almak.. meyveni etini sütünü ye tamam gerisi için endişelenme:)

Öyle tabi ama heryerde okuyorum ilk 3 ay almasak da olurmuş ama 3 aydan sonra her ay en azından 1 er kilo almamız gerektiği yazıyor ben de meraklanıyorum dediğin gibi tüm meyvemi sebzemi etimi sütümü içiyorum yiyorum ozaman biraz daha bekleyim bari :)

evet canım ben de okudum böyle yorumlar ama çok ağır spordan bahsediyorlar sanırım ama doktora sormakta fayda var tabii ki

pilatesi normal zamanda da hocayla tavsiye ediyorlar canım, varsa yakınlarda kurs sor mutlaka. bir de hamile yogası da yapabiliriz.

ağır birşeyler mi yedin acaba canım. bu arada yüz üstü yatma artık bence, ya sırt üstü ya da soluna doğru yat diyorlar

canım risk oranın 831'de 1 diyor. diğer değerler için de aynı şekilde yorumlayabilirsin. yani riskin çoook çoookkk çoookk düşük. benim raporum da aynı seninki gibi. bhcg için bir yorum yapamayacağım

canım ben hep kıyafetle tartıldım doktorda ve bugüne kadar hiç kusmadım, evdeki tartıya da güvenemiyorum ama sanırım ben de şimdiye kadar 3 kg falan aldım. 3 kilo bu haftalar için normal ama dikkatli olmalıyız. çünkü doğuma kadar 9 kg alma hakkımız kaldı en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…