- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.761
Canım ben hiç kilo almıyorum ya enteresan bir şey ilk 3 ay kilo verdim 48,5 la başladı 46.5 a düştüm şimdi 3 ayım bitti hala aynıyım kızlar bana da cvp verin benim gibi olan varmı allah aşkına?
benim de aynı canım...7 kilo verdim ben ilk 3 ay...78 ile hamile kaldım şuanda 71 deyim...yemem içmem düzeldi ama kilo artışım yok daha..3,5 aylık olduk bu arada...
iyii diyelim iyi olalım hepimiz, hayatım:) seni sormalıııı???
egzersiz konusunda bende başlıcam cnm,3,5 ayımın tam dolmasını bekliyorum ebru şallının hamilelikte pilates cdsini aldım d&r dan,diğer malzemeleri toparlıycam topu falan :))o topun cm de önemliymiş,boy boy var,kişinin boyuna göre değişiyomuş :) bnm boyum170, 65 cmlik top almam lzımmış,ama bu hamileliktede aynımı bilmiyorum,eğer sen biliyosan benide bi aydınlat cnm :=)
bi kurslada konuştum aynı zamanda ama pilates yaptıran yerler çok para istiyo,niyetimi bozarsam gidedebilirim =))))
..
canım ben daha hiçbir şey hissetmedim. ne seğirme ne de başka birşey. ilk bebek olunca özellikle 16. haftadan önce birşey hissetmek zor diyorlar. sonra da o kadar çok hissediyorsun ki uykundan uyandıracak diyorlar
bakalım bekleyeceğiz birkaç hafta daha
bu arada egzersiz konusunda çok haklısın, ben daha şimdiden eski pantolonlarımın ilk düğmesini kapatamıyorum. fit bir anne olmak istiyorumhamile yogası veya pilatesi cidden doğumu kolaylaştırıyormuş ne yapsak ki
:
Kızlar dikkat! Daha önce spor yapmayan bir kişinin hamile kalınca spora yada platese saldırması tehlikeli olabilir.. Doktorunuza danışın ne olur ne olmaz
r2 haftadır kesilen kusmalar nie son üç gündür akşam tekrarlamaya başladı ki ... yine neler oluyor :) bu arada minicik hissetmeler başladı özelliklede gerginsembu arada yüz üstü sırt üstü hertürlü yatıyorum sakıncası falan yoktur değil mi ?
Merhaba cici anneler kilolar ne durumda ben meraktan internetten sürekli araştırıyorum kaç kilo almam gerek diyeBen 13+4 günlük hamileyim ve 3 kilo almışım sizler ne durumdasınız ?
Bende iyim cok sukurr, canim ben pilates degilde evde basit egzersiz hareketlerine basladim, internetten bi kac video izledim bi kac siteleri gezdim ordaki tariflere gore hafif hafif yapmaya calisiyorum
ben bi ara bayagi hissediyordum segirme falan, bugunde nedense karnim agriyor birde kasiklarim. Inan bende artik eteklerime sigmiyorum sanki halbuki o kadar gobegimde cikmadi ama etek giydigimde daraliyorum bunaliyorum :) acilen hamilelik alisverisine cikmamiz lazim bence.
benim pilates topum yok o yuzden evde muzik kanalini acip hafif hareketler yapmaya calisiyorum, tabi bi anda fazla egzersiz zararli olur vucudu alistira alistira yapmak lazim
Merhaba canim, spora saldirmak demeyelim buna cunku cahil biri degilsek zaten bi anda o kadar sporu hem yapamayiz hemde zararli oldugunu bilmemiz gerekir :) ben ilk basta basit hareketlerle basladim ve sadece 15 dakka yapiyorum cunku dedigin gibi vucudum spora aliskin olmadigi icin agir gelebilir ve bi yerlerimizi incite biliriz, tabiki doktora sormakta fayda var ama hangi doktora sorarsan sor hic bir spor dusuge sebep olmaz. Cok sukur 3 uncu ayimizida doldurduk, uyariin icin tskler yinede bilmeyen insanlar olabilir
Bende yuz ustu yatmadan uyuyamiyorum, sakincasi varmi bilmiyorum ama yavas yavs sirt ustu yana dogru yatmaya alissak iyi olur, gobekler sisince hic yatamicaz yuz ustu:)
merhaba canim, ben 50 kiloyla hamile kaldim, suan 51 kiloyum.. insallah cok fazla kilo almayiz, 3-3,5 kilosu cocuga ait olsa, 1-2 kiloda karnimizdaki sivi ve bebegin esi olsa, vucudumuzunda su topladigini dusunursek 8 kilo benim icin iyi fazlasini alirsam dogumdan sonra veremicegim icin cok kilo almamaya dikkat edelim cunku gerisi hep bize kalacak, ama aklimda 6 kilo var:):):)
Bu arada kandiliniz mubarek olsun arkadaslar hayirli kandiller Rabbim dualarinizi kabul eylesin
inş. cnm yaa...
walla tatlılıklarına söylecek laf bulamıyorummm,doyamıyorum izlemeye okadar yani,bi kadındoğumcu akrabam olsa muaynehanesinden çıkmam o derece :))))
kızlar bugün doktora gittim kültür testim için...ikili test ultrason hepsini çıkardık aradan...antibiyotik verdi doktorum...
bu aradaaaaaa ellem ettim kallem ettimmmm doktora söylettim cinsiyetini kızlar...
oğluşummmm geliyooo......
kızlar bugün doktora gittim kültür testim için...ikili test ultrason hepsini çıkardık aradan...antibiyotik verdi doktorum...
bu aradaaaaaa ellem ettim kallem ettimmmm doktora söylettim cinsiyetini kızlar...
maşallah maşallah canım ne güzel hemen göstermiş.bizimkisi kız gibi dedi ama net değil benim bebişim açmadı bacakları.bu arada bana da antibiyotik infex 200,monurol saşe bir de.sana hangi antibiyotiği verdi doktorun.
kızlar bendede bakteri çıktı yaa, banada antibiyotik verdi doktor, Zinnat 500,hamilelikte kullanılabilir korkmayın dedi doktor,iki deFA üst üste tekrarladı doktor,bizim şüpheli bakışlarımızı görünce ,
ben hala almadım off hiç istemiyorum kullanmak ama annem falan kızdı,daha kötü olur sonra diyolar,yarın alıp başlıcam galiba???
siz napptınız başladınızmı kullanmaya ????
kızlar öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum...darısı sizlerin başına...bu duruma en çok eşim sevindi.her ne kadar farketmez sağlıklı olsun yeter dese dehissettirmemeye çalışarak coştu ama tabi benden saklayamadı...
Doktorum bana ampisina dlye bir antibiyotik verdi 1 mg lık...kan hapını vitamini ve onu hergün alıyorum bir yan etkisini görmedim allaha şükür...evet antibiyotik kullanmak mecbur kalmadıkça önerilmiyo hamilelerde ama enfeksiyon antibiyotikten daha zararlı malesef...
kızlar bendede bakteri çıktı yaa, banada antibiyotik verdi doktor, Zinnat 500,hamilelikte kullanılabilir korkmayın dedi doktor,iki deFA üst üste tekrarladı doktor,bizim şüpheli bakışlarımızı görünce ,
ben hala almadım off hiç istemiyorum kullanmak ama annem falan kızdı,daha kötü olur sonra diyolar,yarın alıp başlıcam galiba???
siz napptınız başladınızmı kullanmaya ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?