- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.781
kızlar bugüne kadar kaç kere ultrasonla bakıldı bebişlerinize? benim için çok önemli bu sorunun cevabı o yüzden söylerseniz çok sevinirim.
sevgilerrrr
kızlar bugüne kadar kaç kere ultrasonla bakıldı bebişlerinize? benim için çok önemli bu sorunun cevabı o yüzden söylerseniz çok sevinirim.
sevgilerrrr
canım 6 kez falan bakıldı heralde,tam hatırlayamadım ama,bunlardan ikitaneside alttan bakılmıştı
hayırdır ne olduki, olumsuz bişey söylemede cnm :))
5 defa falan bakıldı canım...hayırdır kötü birşey yoktur inşallah...
bu arada teşekkür ederim canım...bende aynı şeyi düşündüm..zaten doktor garanti vermedi bir dahaki aya daha net görürüz dedi..ama o kadarını da söyletebildim ya ona seviniyorum:))
İdrarında benim gbi bakteri çıkan hatunlarr, napıyosunuz bakiyim
ben başladım bugün antibiyotiğime,aynı zamanda MONURAL diye suya eklenip tek seferlik içilen bi toz vermiş doktor,onuda yatmadan içicem
hayırlısı artık, şifa bulalım biranönce inşallah
sağlık ocağıda martın 4ü için tetanoz aşısı günü verdi bna...daha bi buçuk ay var ama yinede fırsat bulursanız gününüzü alın sağlık ocağından :))
yok yok kötü birşey yok hiç meraklanmayın canlarburdakiler ultrasonla fazla bakmak istemiyorlar bugüne kadar istanbulda 1 burada 2 kere bakıldı ki biri zaten ikili test içindi. ben bebişimi merak ediyorum ve istanbula geleyim ultrasonla baktırayım istedim. o yüzden size de sorayım dedim kaç kere bakıldı diy, şimdi gelirsem içim rahat baktırabilirim sizin cevaplarınızdan sonra
yuksell evet canım söyletebilmen büyük başarı zira ben benimkine söyletememiştim ne yapsam da hehehe
bebişe kız dedikten sonra yanılan görmedim ama erkek dedikten sonra yanılan çok var cidden. ama ne güzel sen şimdilik oğluşum diye sevebileceksin
canım iyi yapmışsın antibiyotiğe başlamakla için rahat etsin. bir an önce hepiniz çabucak kurtulun bakterilerden
bir şikayetiniz var mıydı canım doktor nye test yaptı nasıl farkettiniz bakteri olduğunu. merak ettiim.
evet canım gerçekten güzel bir duygu...eşimin göbüşüme yaklaşımı bile değişti:)) enfeksiyonu kendin ancak idrarından anlayabilirsin canım...lavabodayken yanma oluyorsa bir de idrarın koyuysa ve ağır bir koku varsa anlayabilirsin...ama yanma daha çok ele veriyor enfeksiyonu...ben hamilelikten önce de çok sık yaşıyordum bu sorunu.üşütmekten ve fazla su tüketmemekten ileri geliyor zaten daha çok canım..
yok yok kötü birşey yok hiç meraklanmayın canlarburdakiler ultrasonla fazla bakmak istemiyorlar bugüne kadar istanbulda 1 burada 2 kere bakıldı ki biri zaten ikili test içindi. ben bebişimi merak ediyorum ve istanbula geleyim ultrasonla baktırayım istedim. o yüzden size de sorayım dedim kaç kere bakıldı diy, şimdi gelirsem içim rahat baktırabilirim sizin cevaplarınızdan sonra
yuksell evet canım söyletebilmen büyük başarı zira ben benimkine söyletememiştim ne yapsam da hehehe
bebişe kız dedikten sonra yanılan görmedim ama erkek dedikten sonra yanılan çok var cidden. ama ne güzel sen şimdilik oğluşum diye sevebileceksin
canım iyi yapmışsın antibiyotiğe başlamakla için rahat etsin. bir an önce hepiniz çabucak kurtulun bakterilerden
bir şikayetiniz var mıydı canım doktor nye test yaptı nasıl farkettiniz bakteri olduğunu. merak ettiim.
Merhaba hatunlar,
Bizde dun gittik doktora:) ama bi sorun hangi doktora yine ayni ozele gittik, niye diye sorarsaniz aslinda devletten randevu almistik baska bir dr icin ama sansimizdan mi anlamadik ne zaman muayeneye gitsek dr ameliyatta oluyor sezeryanda, az bekleyelim dedik randevuluyuz diye ama bizden oncekilerde hep randevuluymus yani bayagi bekleyecektik, esimde sinirlendi hemen herzamanki gibi ozele git keyfine bak dedi, eski doktorumuza gittik benim hic memnun kalmadigim yeterince ilgi almadigim dr.a musaitmis girdik iceri aman bi ilgi aman bi ilgi, ilk defa kendimi orda iyi hissettim yeterince ilgilendigimi gordum, tansiyonum olculdu, kiloma bakildi, ultrasonda detayli sekilde bebegin gelisimini anlatti her yerini tek tek gosterdi..
Veeeeeeeee oglusumun pipisini gordukkk:))
Kızlar sonunda bende cinsiyetini öğrendim.. Oğluşum olacakmış..:) çok mutluyum.. Darısı cinsiyetini öğrenmeyenlerin başına:)
Kızlar sonunda bende cinsiyetini öğrendim.. Oğluşum olacakmış..:) çok mutluyum.. Darısı cinsiyetini öğrenmeyenlerin başına:)
Merhaba hatunlar,
Bizde dun gittik doktora:) ama bi sorun hangi doktora yine ayni ozele gittik, niye diye sorarsaniz aslinda devletten randevu almistik baska bir dr icin ama sansimizdan mi anlamadik ne zaman muayeneye gitsek dr ameliyatta oluyor sezeryanda, az bekleyelim dedik randevuluyuz diye ama bizden oncekilerde hep randevuluymus yani bayagi bekleyecektik, esimde sinirlendi hemen herzamanki gibi ozele git keyfine bak dedi, eski doktorumuza gittik benim hic memnun kalmadigim yeterince ilgi almadigim dr.a musaitmis girdik iceri aman bi ilgi aman bi ilgi, ilk defa kendimi orda iyi hissettim yeterince ilgilendigimi gordum, tansiyonum olculdu, kiloma bakildi, ultrasonda detayli sekilde bebegin gelisimini anlatti her yerini tek tek gosterdi..
Veeeeeeeee oglusumun pipisini gordukkk:))
Ben bu ultrason olayını araştırdım cnm, usg nin kanıtlanabilmiş bi zararı yok diyorlar, açıkcası bende inanmıyorum zararı olduğuna :))) ben walla aklıma estikçe baktırıcam bebişime,asıl ondan haber alamayınca kötü hissediyorum kendimi :)))))))
anaaammm forum oğlann anası doldu :) birileride kız doğursun,hemen hemen öğrenenlerin hepsi erkek :)))
maşallah maşallahhh pipililereee
banada erkeğe benzio dedi ama şubatta tam kesin belli olacak bakalım hala heyecanlıyım ....
Kizlar galiba hepimizin oglusu olacak, :) herkes nerdeyse kiz istiyordu bu topicte yada cin takvimine gore kiz cikiyordu, saglikli olsunda bebislerimiz cinsiyet onemli degil
merhaba arkadslar dun doktora gıttım doktor organı henüz oluşmamıs ama erkek olur bu dedi:)
çin takvimnde kız çıkıyordu rus takviminde erkek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?