Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

maşallah bebişin seni üzmemiş annesi..

bu arada dün bir müşterim geldi 7 aylık hamile..doktorlar önce erkek demişler ama şimdi net belli değilmiş kızda olabilir demiş doktor.

oyy bakın annesi tekrar, bize de bi söyleseler de biz de meraktan kurtulsak artık hehe

canım ben de karar vermedim ama uzun süre kullanabileceğim birşeyler almak istiyorum. bebek odaları çok pahalı çünkü

kızlar içinizde benim gibi burnu kanamaya başlayan var mı? benim neredeyse her gün az da olsa kanıyor. öyle şakır şakır değil tabi.
internetten araştırdım kandaki artış ve ödem yüzünden olabileceği ama sürekli olursa mutlaka kbbye gidilmesi gerektiği yazıyor. bilginiz olsun. ben biraz daha bakıp devam ederse gideceğim doktora.

geçmiş olsun cnm,bende yok burun kanaması ama bendede şöyle bi sıkıntı var bikaç gündür,hani adet olduğumuzda kanama olurken sanki rahimden aşağıya böyle damarlar genişlerya
öyle bi his var aşağıya doğru,çok korkuyorum niye böyle??
sizdede varmı yada arada bile olsa oluyomu böyle bi his :S

ben şimdilik oda takımı düşünmüyorum,kendi yanıma mobilya yataklardan alıcam bebişimee,belli bi süre gözümün önünden ayıramam heralde :)))

sağol canım benim, bende de ağrı var canım. acaba üşüttük mü tatlım?

Ben bebek odasi takimi almayi dusunuyorum buyuyen besik, 12yasina kadar kullanilabiliyormus bunlar, yanimada kucuk bir bebek besigi dusunuyorum onlarida kullanmadigin zaman katlayip ortadan kaldirabiliyosun :))

Ben acikca fikrimi soyleyim oyun parki bana cok sacma geliyor, cunku o aslinda herzaman kullanilacak bir yatak degil, genellikte cok seyehat eden aileler aliyor onu yedek olarak tatile falan gidildiginde kolayca alip goturuyosun, rahat oldugunuda dusunmuyorum tabi herkesin kendi fikri, hollandada o tatil yatagi diye geciyor

Bugün doktora gittik doktor kız dedi..aranızda tek kız benim ki heralde :)) hislerim doğru çıktı.. Sanırım bende mobilye yatak ve bir de çekmeceli dolap alacağım..şimdilik düşüncem bu..

evet tatlım büyüyen beşik en mantıklı, güzel bir takımla senelerce kullanılır. oyun parkı salonda falan da kullanılabilir ama masraf yapmaya da gerek yok

Bugün doktora gittik doktor kız dedi..aranızda tek kız benim ki heralde :)) hislerim doğru çıktı.. Sanırım bende mobilye yatak ve bir de çekmeceli dolap alacağım..şimdilik düşüncem bu..

oyyy prenses geliyorr demek, maşallah o kuzuya! kız dediyse doktor yanılma payı da yok, başla sen alışverişe ohh süper
canım sen çin ve rus takvimine bakmış mıydın ne çıkmıştı?

walla nasıl üşütüyoruz onuda anlamıyorum yaa, sıcak su torbası yaptım ayaklarıma koydum bakalım fayda edicekmi?
ben benimkini biliyorum tatlım, burası çooook soğuk
dün çok araştırdım internetten bu haftalar için ağrı normal yazmışlardı birkaç yerde. kontrole gidince yine bir sorarız doktora artık
iyi geldi mi sıcak su torbası canım?

benim sırtım da ağrıyor bu arada

Son düzenleme:

bende c.tesi kızkardeşimle çarşıpazar dolaştım kesin o gün soğuğu yedim; evim sıcak normalde ve ben kendi canıma hiç düşmezdim ahh bu bebiş için çift kat çoraplar,sürekli anneme gereksiz bu patikler çeyizimde dediğim patikleri falan öyle bir giyiyorumki :)))) herşey bu sıpalar için :))

bende çok okudum nette ağrılar için gerçekten normal yazıyo ama insan yinede korkuyooo yaaa ( panik bi insan oldumm
sıcaksu torbasının da henüz bi faydasını görmedim bakalım ilerleyen saatlerde ne olur P

Son düzenleme:
oyyy prenses geliyorr demek, maşallah o kuzuya! kız dediyse doktor yanılma payı da yok, başla sen alışverişe ohh süper
canım sen çin ve rus takvimine bakmış mıydın ne çıkmıştı?

canım bakmadım ben çin takvimine falan ama genital nup teorisine göre erkek gibiydi yada ben yanlış baktım.inş kızdır içimizden geçen o..ama yanılma payı var çünkü benim teyzeme 6 aya kadar kız dediler sonra erkek dediler oğluşu oldu..o yüzden biraz daha bekleyeceğim alışveriş için..doktorumda tam net konuşmuyor zaten kız gibi diyo açmıyoki şöyle bacakları doktor tam görsün

bu arada ben doğum ücretlerini de sordum
uzman doktorlar normal dogum ve sezaryan 1000 tl..epidural normal doğum 1500
bneim doktorum doçent oyüzden ormal ve sezaryan 1500.epidural 2000

siz sordunuz mu bayanlar????

kızlar benimde böbreklerime ağrı vuruyodu idrar yolu enfeksiyonundan mıdır dedim doktora hayır dedi bebek büyüdüğü için baskı yapıyor dedi..nitekim bugün tekrar idrar testi verdim bakteri falan kalmamış Allahıma şükürr..Çarşamba öğrenmiştim pazartesiye birşey kalmamış..yani hertürlü ağrı normal..panikk yokk lütfenn..

canım benimde 14. 15 haftalar biraz burun kanamam olmuştu şimdi geçti..panik yapma normal bence.

ayy iyi bari sen kurtuldun bakterilerden,benimde son 4 antbiyotiğim kaldı inşallah bende kurtulcam biranönce ,
böbreklerdeki ağrıyıda üşütüyorum heralde diye düşünüyodum iyi bari en azından bebek yapsın baskıyı ;büyüsünde yapsın bakalım baskılarıı :))

benim de daha 4 tane antinbiyotiğim var ama yine de geçmiş..ama onlarıda içmem gerekiyomuş..yoksa tedavi yarım kalıyomuşş.

merhaba hanım lar iyi geceleriniz olsun...
bikaçgündür giremedim. biraz rahatsızlandım ama iyiyim şimd çok şükür rabbime...bebişler nasıllar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…