- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.821
canım bakmadım ben çin takvimine falan ama genital nup teorisine göre erkek gibiydi yada ben yanlış baktım.inş kızdır içimizden geçen o..ama yanılma payı var çünkü benim teyzeme 6 aya kadar kız dediler sonra erkek dediler oğluşu oldu..o yüzden biraz daha bekleyeceğim alışveriş için..doktorumda tam net konuşmuyor zaten kız gibi diyo açmıyoki şöyle bacakları doktor tam görsün
bu arada ben doğum ücretlerini de sordum
uzman doktorlar normal dogum ve sezaryan 1000 tl..epidural normal doğum 1500
bneim doktorum doçent oyüzden ormal ve sezaryan 1500.epidural 2000
siz sordunuz mu bayanlar????
ben şimdilik oda takımı düşünmüyorum,kendi yanıma mobilya yataklardan alıcam bebişimee,belli bi süre gözümün önünden ayıramam heralde :)))
merhaba hanım lar iyi geceleriniz olsun...
bikaçgündür giremedim. biraz rahatsızlandım ama iyiyim şimd çok şükür rabbime...bebişler nasıllar...
kızlar elinizi karnınıza koyduğunuzda bebekleriğ hissedebiliyormusunuz...:44::44::44::44::44::44:
Kızlar ne güzel geçi diyordum 13. haftamda bulantılarım kesilmişti şimdi 2 sabahdır yine çıkarıyorum
bende c.tesi kızkardeşimle çarşıpazar dolaştım kesin o gün soğuğu yedim; evim sıcak normalde ve ben kendi canıma hiç düşmezdim ahh bu bebiş için çift kat çoraplar,sürekli anneme gereksiz bu patikler çeyizimde dediğim patikleri falan öyle bir giyiyorumki :)))) herşey bu sıpalar için :))
bende çok okudum nette ağrılar için gerçekten normal yazıyo ama insan yinede korkuyooo yaaa( panik bi insan oldumm
sıcaksu torbasının da henüz bi faydasını görmedim bakalım ilerleyen saatlerde ne olurP
ilk defa kız dedikten sonra erkek diyen doktor duydum, demek ki kız derlerse de içimiz rahat etmeyecek doğunca emin olacağız bu gidişlecanım bakmadım ben çin takvimine falan ama genital nup teorisine göre erkek gibiydi yada ben yanlış baktım.inş kızdır içimizden geçen o..ama yanılma payı var çünkü benim teyzeme 6 aya kadar kız dediler sonra erkek dediler oğluşu oldu..o yüzden biraz daha bekleyeceğim alışveriş için..doktorumda tam net konuşmuyor zaten kız gibi diyo açmıyoki şöyle bacakları doktor tam görsün
bu arada ben doğum ücretlerini de sordum
uzman doktorlar normal dogum ve sezaryan 1000 tl..epidural normal doğum 1500
bneim doktorum doçent oyüzden ormal ve sezaryan 1500.epidural 2000
siz sordunuz mu bayanlar????
oh çok şükür geçmiş olsun canımkızlar benimde böbreklerime ağrı vuruyodu idrar yolu enfeksiyonundan mıdır dedim doktora hayır dedi bebek büyüdüğü için baskı yapıyor dedi..nitekim bugün tekrar idrar testi verdim bakteri falan kalmamış Allahıma şükürr..Çarşamba öğrenmiştim pazartesiye birşey kalmamış..yani hertürlü ağrı normal..panikk yokk lütfenn..
yok ben pek takmıyorum tatlım acaba takmam gerekiyor mu diye düşünmüştüm, çünkü normalde pek canı tatlı biri değilim her şeyin hep son dakika farkına varıyorum bir sorun varsa hahahacanım benimde 14. 15 haftalar biraz burun kanamam olmuştu şimdi geçti..panik yapma normal bence.
merhaba hanım lar iyi geceleriniz olsun...
bikaçgündür giremedim. biraz rahatsızlandım ama iyiyim şimd çok şükür rabbime...bebişler nasıllar...
yok tatlım ben daha hiçbir şey hissetmiyorumkızlar elinizi karnınıza koyduğunuzda bebekleriğ hissedebiliyormusunuz...:44::44::44::44::44::44:
Kızlar ne güzel geçi diyordum 13. haftamda bulantılarım kesilmişti şimdi 2 sabahdır yine çıkarıyorum
yoook :26: daha hissedemiyorum bebeğimi.. Dün babası kafasını karnımıza koydu bebişimizi dinlemek için kalp atışlarını duyuyorum diyor
ne kadar doğru tartışılır. Ama onun minik kalbinin tiktakına kurban olur annesi
Yarın doktor amcasına gidicez bakalım pipi mi göstercek tutu mu ?
yada hiç göstermezse
kızlar içinizde benim gibi burnu kanamaya başlayan var mı? benim neredeyse her gün az da olsa kanıyor. öyle şakır şakır değil tabi.
internetten araştırdım kandaki artış ve ödem yüzünden olabileceği ama sürekli olursa mutlaka kbbye gidilmesi gerektiği yazıyor. bilginiz olsun. ben biraz daha bakıp devam ederse gideceğim doktora.
saol cnm ; geçmiş olsun sanada neyin var önemli bişey değildir inşallah,kendine iyi bak ve bebişede tabikii =)
yoook :26: daha hissedemiyorum bebeğimi.. Dün babası kafasını karnımıza koydu bebişimizi dinlemek için kalp atışlarını duyuyorum diyor
ne kadar doğru tartışılır. Ama onun minik kalbinin tiktakına kurban olur annesi
Yarın doktor amcasına gidicez bakalım pipi mi göstercek tutu mu ?
yada hiç göstermezse
inş gösterir küçük yaramaz lar
yaramaz çikolar bunlar anneleri maymuna cevirdiler:)kurban olurum yaradana ...hepimize kocaman maşallah.
ben elimi karnıma koyuyorum sessiz ortamda göz seyirmesi gibi pıt pıt atıyor diyorum herhalde kalbi atıyor maşallah...
ama coğu zaman kötü şeyler geliyo aklıma sizde oluyormu bilmiyorum yoksa psikolojikmi.
hwp aklıma geliyor bişey oldumukalbi atıyormu. nasıl gelecek dünyaya ödüm kopuyor
bunlar ssk lı fiyatı mı cnm hngi hastahane
Benim de son bir haftadır üçüncü keredir burnum kanıyor ve bugun kbbye gittim doktor gebelikte normal dedi kanama başlayınca oturun başınızı hafif öne eğerek burnunuzu iki parmağınızla sıkın dedi. Bi de evimizin havası nemli olmalıymış bize buhar cihazı önerdi. Bir tane de burun spreyi yazdı burnu nemli tutmak için.
ben de merak etmiştim sadece bende mi oluyor acaba diye:))
Benim de son bir haftadır üçüncü keredir burnum kanıyor ve bugun kbbye gittim doktor gebelikte normal dedi kanama başlayınca oturun başınızı hafif öne eğerek burnunuzu iki parmağınızla sıkın dedi. Bi de evimizin havası nemli olmalıymış bize buhar cihazı önerdi. Bir tane de burun spreyi yazdı burnu nemli tutmak için.
ben de merak etmiştim sadece bende mi oluyor acaba diye:))
yaramaz çikolar bunlar anneleri maymuna cevirdiler:)kurban olurum yaradana ...hepimize kocaman maşallah.
ben elimi karnıma koyuyorum sessiz ortamda göz seyirmesi gibi pıt pıt atıyor diyorum herhalde kalbi atıyor maşallah...
ama coğu zaman kötü şeyler geliyo aklıma sizde oluyormu bilmiyorum yoksa psikolojikmi.
hwp aklıma geliyor bişey oldumukalbi atıyormu. nasıl gelecek dünyaya ödüm kopuyor
Cnm bende tesadüf okudum yazını bende de var özellikle sabahları oluyo hakkatten ben de sadece bende mi oluyo diodumNormalse tmm
temizlik yaparken camları açmıştım tatlım bni de çarpmış ufak bi üşütme :)
inşş tatlım annesi ona ciciler almak istiyor
Aynen yaa benim de aklıma hep çoğu zaman kötü şeyler geliyor Allah korusun
Muhtemelen psikolojik
Allahım yavrularımızı bize bağışlasın..
demek çoğumuzda varmış ama hiç yazmamışız
buhar cihazı öncesi ev kaloriferliyse eger üstüne ya da yakınına bir kapta su koy canım o da buharlandırıyor evin havasını. sen doktora da gitmişsin şimdi içim daha da rahatladı çünkü benim hala her gün kanıyor.
benim burnum kanamadı hiç acaba neden :26::26::26::26::26:
kıs evhamlanma bakiimm miniğin orada büyüyor işte sessiz sessiz rahat ol
ben aklıma kötü birşey gelince kovuyorum o düşünceleri hemencecik hehehe
çünkü bebişlerimiz hayırlısıyla büyüyecek de doğacak da
inş canım rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin... de yiyelim onlarııı
benim sabah akşam farketmiyor aralarda hep kanıyor canım, yalnız değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?