Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

bunlar ssk lı fiyatı mı cnm hngi hastahane

kızlar elinizi karnınıza koyduğunuzda bebekleriğ hissedebiliyormusunuz...:44::44::44::44::44::44:

yoook :26: daha hissedemiyorum bebeğimi.. Dün babası kafasını karnımıza koydu bebişimizi dinlemek için kalp atışlarını duyuyorum diyor
ne kadar doğru tartışılır. Ama onun minik kalbinin tiktakına kurban olur annesi
Yarın doktor amcasına gidicez bakalım pipi mi göstercek tutu mu ?
yada hiç göstermezse

Son düzenleme:
Kızlar ne güzel geçi diyordum 13. haftamda bulantılarım kesilmişti şimdi 2 sabahdır yine çıkarıyorum

cnm hep öyle oluyo yaa,bende tam geçti diyorum bi iki gün bulanmıyo,bakıyorum hooopp yine çıkartıyorummm
ama geçen haftalara göre daha iyiyim allaha şükürr =)

sorma tatlım ben de dışarıya çıkarken astronot gibi giyiniyorum görmeniz lazım, matruşkalar gibiyim soyunurken hahahah
korkma korkma bu ara böyle ağrılar olacak, kolay mı yepyeni bir minik oluşuyor içimizde

ilk defa kız dedikten sonra erkek diyen doktor duydum, demek ki kız derlerse de içimiz rahat etmeyecek doğunca emin olacağız bu gidişle
doktora giderken yolda bi çikolata ye canım belki öyle gösterir, çoğu doktor kullanıyor bunu

oh çok şükür geçmiş olsun canım

canım benimde 14. 15 haftalar biraz burun kanamam olmuştu şimdi geçti..panik yapma normal bence.
yok ben pek takmıyorum tatlım acaba takmam gerekiyor mu diye düşünmüştüm, çünkü normalde pek canı tatlı biri değilim her şeyin hep son dakika farkına varıyorum bir sorun varsa hahaha

merhaba hanım lar iyi geceleriniz olsun...
bikaçgündür giremedim. biraz rahatsızlandım ama iyiyim şimd çok şükür rabbime...bebişler nasıllar...

canım ne oldu çok geçmiş olsun, iyi misin şimdi

kızlar elinizi karnınıza koyduğunuzda bebekleriğ hissedebiliyormusunuz...:44::44::44::44::44::44:
yok tatlım ben daha hiçbir şey hissetmiyorum

Kızlar ne güzel geçi diyordum 13. haftamda bulantılarım kesilmişti şimdi 2 sabahdır yine çıkarıyorum

kıs aletlerle zor duyuyorlar bebişin kalbini, kocana maşallah ne kulak varmış hehehe
gösterir gösterir illa ki sen de doktora giderken bi çikolata ye, bu minikler biz çikolata yiyince gevşeyip rahatlayıp gösteriyorlarmış hehehe

Benim de son bir haftadır üçüncü keredir burnum kanıyor ve bugun kbbye gittim doktor gebelikte normal dedi kanama başlayınca oturun başınızı hafif öne eğerek burnunuzu iki parmağınızla sıkın dedi. Bi de evimizin havası nemli olmalıymış bize buhar cihazı önerdi. Bir tane de burun spreyi yazdı burnu nemli tutmak için.
ben de merak etmiştim sadece bende mi oluyor acaba diye:))

inş gösterir küçük yaramaz lar

yaramaz çikolar bunlar anneleri maymuna cevirdiler:) kurban olurum yaradana ...hepimize kocaman maşallah.
ben elimi karnıma koyuyorum sessiz ortamda göz seyirmesi gibi pıt pıt atıyor diyorum herhalde kalbi atıyor maşallah...

ama coğu zaman kötü şeyler geliyo aklıma sizde oluyormu bilmiyorum yoksa psikolojikmi.

hwp aklıma geliyor bişey oldumukalbi atıyormu. nasıl gelecek dünyaya ödüm kopuyor

inş gösterir küçük yaramaz lar

inşş tatlım annesi ona ciciler almak istiyor

Aynen yaa benim de aklıma hep çoğu zaman kötü şeyler geliyor Allah korusun
Muhtemelen psikolojik
Allahım yavrularımızı bize bağışlasın..

bunlar ssk lı fiyatı mı cnm hngi hastahane

evet canım ssk lı fiyatı..antalya medical park hastanesi..bende başka hastaneleri ve doktorları araştıracağım..arkadaşımın gittiği bir doktor var hem çok iyi hem fiyatları çok uygun geç olmadan doktorumu değiştireceğim sanırım..

Cnm bende tesadüf okudum yazını bende de var özellikle sabahları oluyo hakkatten ben de sadece bende mi oluyo diodum Normalse tmm

demek çoğumuzda varmış ama hiç yazmamışız
buhar cihazı öncesi ev kaloriferliyse eger üstüne ya da yakınına bir kapta su koy canım o da buharlandırıyor evin havasını. sen doktora da gitmişsin şimdi içim daha da rahatladı çünkü benim hala her gün kanıyor.

kıs evhamlanma bakiimm miniğin orada büyüyor işte sessiz sessiz rahat ol
ben aklıma kötü birşey gelince kovuyorum o düşünceleri hemencecik hehehe
çünkü bebişlerimiz hayırlısıyla büyüyecek de doğacak da

Cnm bende tesadüf okudum yazını bende de var özellikle sabahları oluyo hakkatten ben de sadece bende mi oluyo diodum Normalse tmm

benim sabah akşam farketmiyor aralarda hep kanıyor canım, yalnız değilsin

temizlik yaparken camları açmıştım tatlım bni de çarpmış ufak bi üşütme :)

bende bugün açtım biraz camları ev hava alsın diye , ama çok dikkat etmeye çalışıyorum heleşükür antibiyotiğim bugün bitti,tekrar almak asla istemiyorum ...
bu olumsuz düşüncelerde galibs psikolojik,bendede var bişey duysam hemen ayy allah korusun benmde başıma gelirmi diye korkuyorum
allah bebişlerimizi ve bizi korusun rabbim yaaa :S

haklısın cnm bnmde acıyor normalmiş. rahim büyüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…