- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.841
bende bugün açtım biraz camları ev hava alsın diye , ama çok dikkat etmeye çalışıyorum heleşükür antibiyotiğim bugün bitti,tekrar almak asla istemiyorum ...
bu olumsuz düşüncelerde galibs psikolojik,bendede var bişey duysam hemen ayy allah korusun benmde başıma gelirmi diye korkuyorum
allah bebişlerimizi ve bizi korusun rabbim yaaa :S
Gunaydin hanimlar,
Ben hala yatagimda yatmaktayim, bi kac gundur yatili misafirim vardi inanin cokkk yoruldum :)
Sizlerde ne var ne yok masallah artik herkes yavas yavas cinsiyet ogrenmeye baslamis.
Kizlar esinizde benim esim gibi aksam her yataga yattiginda ne isim koyalim diye sizi deli ediyor mu? :) biz 3aydir her gece ayni muhabbeti yapiyoruz gerci ben seslenmiyorum esim sesli dusunuyor sadece:) ben iyi geceler diyip yatiyorum, biz galiba isim konusunda hic anlasacak gibi degiliz hayirlisi bakalim ben sessizligimi koruyorum simdilik
Arkadaşlar selamlar;
Öncelikle biliyosunuzki eski konu sahibimiz minikkelebek arkadaşımızdı,kendisi bebişiyle ilgili bir durum yaşadığı için konumuzdan ayrıldı,
bende yöneticilerden konunun bizim adımıza olması talebinde bulunmuştum,bu isteğimizi yerine getirmişler
amacım hazır burda toplanmış,az çok birbirimizi tanımışken dağılmadan daha farklı aktivitelerimiz ve paylaşımlarımız olsun .
İnşallah minikkelebek arkadışımızda yeni bir bebek haberiyle ilerleyen aylarda tekrar katılır aramıza ..
Bebişlerimizi doğduktan sonrada beraber pışpışlamak dileğiyle :)))
hayırlı olsun :) iyi yapmışsın siz önce hayırlısıyla sağlıkla doğurun ben ve kelebekte ilerleyen aylarda sizden gerekli bilgileri tecrübeleri isteriz artık :)
Kızlar buarada karnınız çok büyümüdü ya,benim henüz öle aman aman bi göbişim yok :) napsakkii
bide krem kullanmaya başladınızmı çatlak oluşmasın diye ;
eğer başladıysak ne kullanıcaz yada ne kullanıyoruz bi paylaşalım ,
karar veremedim hangisini alsam diye ????
inş. asicim ;
güzel haberlerinizi bekliyoruz, sen ne durumdasın neler yapıosun eşin geldimi varmı çalışmalar :))
canım karnım çok büyümedi ama var ve sanki her geçen gün biraz daha büyüyor gibi. bir de çok kilo almamış olsam da kendimde bir genişleme hissediyorum az da olsa. özellikle pantolonlarımı giyince. o yüzden ben başladım krem kullanmaya. şu an mustela kullanıyorum günde 1 kere. 1 kere de burada bir yağ bulmuştum karışık bir yağ, daha önce yazmıştım bunun hakkında belki hatırlarsın o yağdan kullanıyorum. benim vücudum azıcık kilo alıp versem hemen çatlar o nedenle ben şimdiden kullanmaya karar verdim. mustela bitince lierac alacağım. lierac hakkında iyi yorumlar okudum internette. bakalım umarım işe yararlar
eşim daha gelemedi geldi kürtaj olduktan 20 gün sonra herzamanki gibi 3 gün kaldı gitti ben hala adet görmedim 50 gün oldu sanırım başım dertte :) adet söktürücü kullanıyorum 10 gün daha bekliycem olmazsam galiba rahim filmi istiycekler yapışıklık oluşmuş olabilir yada hormon larımdan dır bilemiyorum benim adam yok acelemde yok zağtenadet olmadığım için galiba çok çabuk sinirleniyorum bu aralar kullandığım ilaçtanda kaynaklanıyo sen nasılsın nasıl gidiyo bebikom nasıl öğrendinmi cinsiyetini benim içimden erkek diye geçiyo ama hayırlısı sağlıklı olsunda :)
Kızlar buarada karnınız çok büyümüdü ya,benim henüz öle aman aman bi göbişim yok :) napsakkii
bide krem kullanmaya başladınızmı çatlak oluşmasın diye ;
eğer başladıysak ne kullanıcaz yada ne kullanıyoruz bi paylaşalım ,
karar veremedim hangisini alsam diye ????
bende bugn kafama taktım,annemin akrabalarından bi kaç kadın gördü beni aaa sen zayıflamışsın hiç 4 aylık hamile gbi durmuyosun falan dediler,içten içe sinirlendim bende =))
büyüsünde varlığını hissediyim istiyorum artık:)
ben bugüne kadar hep zayıftım,çok kilo alıp vermediğimden çatlaklarla ilgili bi fikrim yok bakalım ilk defa tecrübe edicem çatlıycammı çatlamıcammı :)))
mustela alıyım diyorum,sence napıyım lieracmı mustelamı ???
Kızlar ben sabah aç karnına tartıldım. 54,5 falan çıktım. Hamilelik boyunca hiç kusmadım, kilo kaybım olmadı yani. sanırım ya 49 ya da 50 ile hamile kaldım. kendimi hiç öyle 4-5 kilo almış gibi hissetmiyorum ama acaba bunlar ödem mi yoksa kilo mu? çünkü öyle çok farklı yemiyorum, aşermem falan da yok. çok mu hızlı gidiyorum kilo alımında ne dersiniz? her zaman zayıf biri olmuşumdur kilom hep ortalama 48-49 civarlarındadır. sizde durumlar ne? benim gibi düşünen var mı?
bende senin gibi 48-49 civarı hamile kaldım mide bulantım kusmam aşermem olmadı ama kilo aldım yaabelli olmasa da
aman bebişler sağlıklı olsun boşver tatlım döneriz eski halimize bende göbek de cıkmaya başladı
Kizlar bende bu zamana kadar kilo almadim, tartildigimda surekli 50-51de gidip geliyorum, sizce bu normalmi nerdeyse 15hftalik olucaz hala kilo almadim bence sizin bi kac kilo almaniz dogal olmasi gereken gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?