- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.861
sen kaç kilo aldın canım?
tabi bebişler sağlıklı olsun döneriz illa ki eski halimize haklısın ama hamileliğin sonunda da dev gibi olup hareketlerimin kısıtlanmasını da istemiyorum hehehe
canım bence seninki normal. ilk 3 ay için 500 gr alınması, sonraki 3 ay için haftada 250 gr alınması normal yazıyordu internette. Tabi bu miktarlar kişinin yapısına göre de değişiyor
oyyyş söylesem mi ki53 olmuşum işte
Kızlar buarada karnınız çok büyümüdü ya,benim henüz öle aman aman bi göbişim yok :) napsakkii
bide krem kullanmaya başladınızmı çatlak oluşmasın diye ;
eğer başladıysak ne kullanıcaz yada ne kullanıyoruz bi paylaşalım ,
karar veremedim hangisini alsam diye ????
Kızlar ben sabah aç karnına tartıldım. 54,5 falan çıktım. Hamilelik boyunca hiç kusmadım, kilo kaybım olmadı yani. sanırım ya 49 ya da 50 ile hamile kaldım. kendimi hiç öyle 4-5 kilo almış gibi hissetmiyorum ama acaba bunlar ödem mi yoksa kilo mu? çünkü öyle çok farklı yemiyorum, aşermem falan da yok. çok mu hızlı gidiyorum kilo alımında ne dersiniz? her zaman zayıf biri olmuşumdur kilom hep ortalama 48-49 civarlarındadır. sizde durumlar ne? benim gibi düşünen var mı?
sen kaç kilo aldın canım?
tabi bebişler sağlıklı olsun döneriz illa ki eski halimize haklısın ama hamileliğin sonunda da dev gibi olup hareketlerimin kısıtlanmasını da istemiyorum hehehe
canım bence seninki normal. ilk 3 ay için 500 gr alınması, sonraki 3 ay için haftada 250 gr alınması normal yazıyordu internette. Tabi bu miktarlar kişinin yapısına göre de değişiyor
kilolarrben tam diyet yaparken kalmışım hamile dikkat ediyorumm fazla almamak için ama işte bnde senin kadar aldım bnde almamışım gibi duruyor ama bebk var suyu var vs vs . tabi bizimde yediklerimiz var.... bnde zaten hiç zayıf bir insan olmadım. hep balık et hep balık et
ama doğumdan sonra sıkı bir diyet ile kurtulacazzz inş....
ben en cok kileyu ilk aylarda aldımm hamile olabilme şüphesiyle ne bulduysam yedim kusmadım da
kızlaaaaarrrr
bakın hamile günlüğümde ne yazıyormuş, bu bana bir mesaj mıııııı hahahahah
Önümüzdeki 3 ay boyunca daha çok kilo alacaksınız. Bunun sebebi bebeğinizin hızla büyümesi. Kilo artışlarınıza dikkat etmelisiniz.
hamilelikte kilo almak bnce birazda psikolojikhamile olduumuzdan bz canımız bişey çeksede bebek istedi diyorum bn hemen alınıyor istediğim
boşver kızım kafaya takmıyalımm senin kilonn cok cok normal bebk sağlıklı olsun doğumdan sonra veririz ALLAHIN izniyle.
bebişimin teyzeleri biz bugun kontrole gittik 17 haftalık olmuşuzz....dr t yzemiz kesin %100 erkek dedi takla atarken yakaladık pipisini gördük
bana tekme atıyormuş ama 1 ay sonrasında hissedersin dedi. birde kan verdik ben bebeğin taklasını düşünüyordum niye kan verdiğimi de bilmiyorum sormak ta aklıma gelmedi heyecandan... oyyyy yerim onu bennn
bir ay sonrasına da randevu aldık Doppler USG testi yapacakmışız nasıl yapıldığını bilmiyorum bebeğin organlarına bakılacakmışşş inş bir problem yokturr teyzeleri
Doppler USG yi bilen varmı nasıl apılıyor acaba ?
aslında hayatımızda bi hamileyken böyle yeme içme şımarma özgürlüğümüz var, kimse de aaa kilo almışsın diyemez di mi ama
tamam takmayalım canımcım kafaya, veririz illa ki
tabiki bitanem hayatımızda kaç kere bu kadar şımarma hakkımız olacak ki :) hadi o zaman
oyyy demek %100 prens geliyor maşallah o şekerciğe
kanı muhtemelen aylık değerlerini kontrol etmek için almışlardır canım
doppler usg de ikili test gibi detaylı bir şekilde tüm organlara bakıyorlar. her organının gelişimi iyi mi herşey yolunda mı diye. bebişlerimizin elini kolunu bacağını herşeyini rahatca görebiliyoruz diye biliyorum doppler ile canım.
yoktur hiç sorunu minik prensinin, sağlıkla büyüyordur annesiyle canım merak etme sen
sevdim ozaman ben doppler ibebeği rahat görebiliyorsam değmeyin bnm keyfime inş cnm hepimzin bebekleri iyi ve sağlıklıdır inş bebişler bizleri üzmezler
eee cinsiyette öğrendiğimize göre formda prenseslerden kendime bi gelin bakayım barii.... kız seninki kızsa aldım senin kızı bizee
Kızlar bebişlerinizin güzel haberlerini okudukça kendiminki kadar mutlu oluyorum insan hamileyken diğer hamilelerin ne hissettiğini çok iyi anlıyormuş:)
ben dün yine burun kanaması sorunu yaşadım ama bu sefer durduramadım neyseki eşim evseydi hastaneye acile gittik gittiğimizde azalmıştı doktorlar normal deyip duruyo kılcal damarlar artan kanımızı taşıyamıyormus. Diş eti ve burun kanaması olur diyorlar ama bu sefer çok olunca gerçekten çok korktum. Kbb uzmanı baktı belki de vücudun bunu yenebilir dedi.ama yenemezse gümüş uçlu bi aletle o açık damar uçlarını yakacaklarmıs ve bu da çok ağrılıymış korkuyorum(((
Kızlar bebişlerinizin güzel haberlerini okudukça kendiminki kadar mutlu oluyorum insan hamileyken diğer hamilelerin ne hissettiğini çok iyi anlıyormuş:)
ben dün yine burun kanaması sorunu yaşadım ama bu sefer durduramadım neyseki eşim evseydi hastaneye acile gittik gittiğimizde azalmıştı doktorlar normal deyip duruyo kılcal damarlar artan kanımızı taşıyamıyormus. Diş eti ve burun kanaması olur diyorlar ama bu sefer çok olunca gerçekten çok korktum. Kbb uzmanı baktı belki de vücudun bunu yenebilir dedi.ama yenemezse gümüş uçlu bi aletle o açık damar uçlarını yakacaklarmıs ve bu da çok ağrılıymış korkuyorum(((
canım çok geçmiş olsun benim de burnum kanamaya devam ediyor, birkaç hafta daha sabredelim inşallah bu da geçecek. şimdilik kanamayı durdurmak için farklı yöntemler deneyin (burnuna yukarıdan bastırmak ve kafanı geriye doğru koymak iyi geliyordu sanırım bir sorun doktora canım) umarım bahsettiğin işleme gerek kalmaz.
kızlar yaa ben bebişimi çok özlüyorumm...
babişimiz de bize küstü ama biz haklıydık
çok darlanıyorum yavruşumun cinsiyetini öğrensem de ona ciciler alarak oyalasam kendimi ..
melegimde benle beraber üzülmüştür
walla bende çok özlüyorum yawrumu,kendimi telkin ediyorum hepp..
sende üzülme bakiyimm,bebişinde senle aynı hisleri yaşarr ,
alın babişinizin gönlünü :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?