Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Kızlar 17 haftalık hamileyim.. Karnımda bir basınç hissi hissediyorum.. Yatarken, oturup kalkarken bile karnımda bir ağırlık hissediyorum.. Sizdede böyle oluyo mu

Kizlar bunu sorduguma utandim acikcasi, doktor cinselligin bi zarari olmayacagini soylemisti, eski hayatinizdaki gibi devam edin dedi bizde oyle soylemesine ragmen cok nadir cinsellik yasiyoruz korkuoruz bebise bisey olucak diye, gel gelelim benim soruma bugun iliskiden sonra kanamam oldu yani az bir lekelenme degil bir hayli kanamam oldu adet kanamasi gibi, ilk baslarda cok leke geldi sonra yavas yavas kesildi ama karnimda adet agrisi var tum gundur. Doktorada neden gitmedik pazar gunu nobetci doktorlar bisey anlamaz nasilsa diye gitmedik yarin gitcez insallah sizinde oluyormu iliskiden sonra kanamaniz? Bu arada cok ozel bi konu bu tabiki cok utandim ama sorabilecegim tek siz varsiniz burda

hayır canım normal değil böyle olması. bence de biran önce doktora görünmelisin.

ayyy kıyamam sen çok alınmışsın,
hamilelik psikolojisidir cnm çok takma kafana
rahat davran babişler bizlere kıyamaz heleki karnımızda onların sıpaları varken :))

Çok alındım
ama ben uyurken gelmiş sarılmış uyumuşuz.
mutlu olduk bebişle ben

Canım bence de hiç normal değil çok çabuk doktora gitmelisin ve bizi de merakta bırakma biz de devam ediyoruz ilişkiye ama daha temkinli tabiki biliyorsunuz bazı önerilen pozisyonlar var onun dışına çıkmadık daha hiç bir sıkıntı da olmadı çok şükür. Kızlar bebişlerimizi koruyalım elbet ama kocişlerimizi de ihmal etmeyelim derim ben buarada c.tesi doktordaydık benm bebeğim annesini dinlemiş bacakları açık bir şekilde bekliyodu bizi :)) oğluşum olcakmış kocamın durumunu tahmin edersiniz

Kızlar bakın ne buldum burun kanamasıyla alakalı;
Damarlarınızdaki toplam kan miktarı tüm gebelik boyunca, gebelik öncesine göre %40-50 oranında artar. Bu artış gebeliğin en erken dönemlerinde başlar ve 16. haftada hızlanır. Kan miktarının bu kadar artmış olması burun tıkanıklığı ve burun kanaması gibi belirtilere neden olabilir.

sağol canım inşallah, işte her hamişin belirtileri ya da yaşadığı sıkıntılar başka oluyor. geçecek bu da inşallah

kıs hamişliği bahane et de yemek bişi yapma, aaa azıcık naz yap. bak hala birşeyler yapıp yormuşsun kendini

olur öyle şyler babişkoyla, önemli olan çok uzatmadan barışmanız. hem evde artık üstünlük sizde, 2 ye 1 kaldı babişkolar. o yüzden ayaklarını denk alsınlar hehehe

Kızlar 17 haftalık hamileyim.. Karnımda bir basınç hissi hissediyorum.. Yatarken, oturup kalkarken bile karnımda bir ağırlık hissediyorum.. Sizdede böyle oluyo mu

canım karnımız geriliyor normaldir. içinde bebiş var yahuuuuu

canım ben de ilk aylarda bebişime birşey olur diye tedirgindim ama belirlenen pozisyonların dışına çıkılmadıkça herhangi bir sorun yok.
ama bahsettiğin gibi bir sorunu yaşamadık. mutlaka doktora görün canım. ve bize de söyle.
umarım herhangi bir sıkıntı yoktur.

ayyy canım ne güzel hayırlısı maşallahh oğluşuna,sende gördünmüü pipisinii :)))

birazdan doktora gidiyorum, aklima kotu kotu seyler geliyor insallah bi sorun yoktur

Allahın izniyle birşey olmaz inşallah, doktordan dönünce haberdar et bizi geçmiş olsun cnm :S

barıştık teyzesi
galibiyet bizim

bence de koçişleri de ihmal etmeyelim

oy maşallah bi prens daha geliyor yahu herkesin prensi oluyor nerde bu kızlar, yoksa benimki prenses mi

Gittim doktora, kalp atislarina bakalim dedi iliski sonrasimi kanama oldu diye sordu evt dedim, cok sukur kalbi atiyodu, enfeksiyondan oldugunu soyledi fitil yazdi vajinal onu kullanmam gerekiyor birde ambargo koydu 10-15gun girmeyin iliskiye dedi. Zaten bizde 10-15gunde bi giriyoduk degisen bi sey olmicak yani

Hadi cnm gözün aydın bak kötü bişey olmamış allaha şükür, çok sevindim senin adına bebişiinn sapasağlamm maşallahh..
napalım beylerde dayansın artık :) hıhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…