- 27 Şubat 2011
- 1.228
- 943
- 123
- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.881
alınmıyo ki onun gönlü çok inatçı
belkide sevmiyodur bizi ondan
Kizlar bunu sorduguma utandim acikcasi, doktor cinselligin bi zarari olmayacagini soylemisti, eski hayatinizdaki gibi devam edin dedi bizde oyle soylemesine ragmen cok nadir cinsellik yasiyoruz korkuoruz bebise bisey olucak diye, gel gelelim benim soruma bugun iliskiden sonra kanamam oldu yani az bir lekelenme degil bir hayli kanamam oldu adet kanamasi gibi, ilk baslarda cok leke geldi sonra yavas yavas kesildi ama karnimda adet agrisi var tum gundur. Doktorada neden gitmedik pazar gunu nobetci doktorlar bisey anlamaz nasilsa diye gitmedik yarin gitcez insallah sizinde oluyormu iliskiden sonra kanamaniz? Bu arada cok ozel bi konu bu tabiki cok utandim ama sorabilecegim tek siz varsiniz burda
ayyy kıyamam sen çok alınmışsın,
hamilelik psikolojisidir cnm çok takma kafana
rahat davran babişler bizlere kıyamaz heleki karnımızda onların sıpaları varken :))
kızlar bugün doktora gittim kültür testim için...ikili test ultrason hepsini çıkardık aradan...antibiyotik verdi doktorum...
bu aradaaaaaa ellem ettim kallem ettimmmm doktora söylettim cinsiyetini kızlar...
oğluşummmm geliyooo......
birazdan doktora gidiyorum, aklima kotu kotu seyler geliyorinsallah bi sorun yoktur
Kızlar geçmiş olsun walla, inşallah biranönce atlatırsınız bu burun kanaması olayını; korkmayın ama normalmiş kimi hamilelerde görülür,kimilerinde olmazmış okuduklarıma ve duyduklarıma göre ..gönlünüzü ferah tutun :)))
Kızlar bugün pazar ve ist.da hava çok güzel ama bana misafir geliyomuş çok sinir oldum yaaa,
öğleden sonra geliriz dediler oturduk bekliyoruz heralde akşamada kitlediler bizi eve ufff yaaa
zaten bi iki bişey yapiyim dedim benim belim çok ağrıyo yaa, biraz ayakta durunca hemen oturma ihtiyacı hissediyorum,
ilerleyen aylarda nefes nefese kalırım artık :)))
Zaten bebişimide çok özledim ne zamandır görmüyorum yaaa, cumartesiiyi bekliyorum heyecanlaa
kızlar yaa ben bebişimi çok özlüyorumm...
babişimiz de bize küstü ama biz haklıydık
çok darlanıyorum yavruşumun cinsiyetini öğrensem de ona ciciler alarak oyalasam kendimi ..
melegimde benle beraber üzülmüştür
Kızlar 17 haftalık hamileyim.. Karnımda bir basınç hissi hissediyorum.. Yatarken, oturup kalkarken bile karnımda bir ağırlık hissediyorum.. Sizdede böyle oluyo mu
Kizlar bunu sorduguma utandim acikcasi, doktor cinselligin bi zarari olmayacagini soylemisti, eski hayatinizdaki gibi devam edin dedi bizde oyle soylemesine ragmen cok nadir cinsellik yasiyoruz korkuoruz bebise bisey olucak diye, gel gelelim benim soruma bugun iliskiden sonra kanamam oldu yani az bir lekelenme degil bir hayli kanamam oldu adet kanamasi gibi, ilk baslarda cok leke geldi sonra yavas yavas kesildi ama karnimda adet agrisi var tum gundur. Doktorada neden gitmedik pazar gunu nobetci doktorlar bisey anlamaz nasilsa diye gitmedik yarin gitcez insallah sizinde oluyormu iliskiden sonra kanamaniz? Bu arada cok ozel bi konu bu tabiki cok utandim ama sorabilecegim tek siz varsiniz burda
Canım bence de hiç normal değil çok çabuk doktora gitmelisin ve bizi de merakta bırakmabiz de devam ediyoruz ilişkiye ama daha temkinli tabiki biliyorsunuz bazı önerilen pozisyonlar var onun dışına çıkmadık daha hiç bir sıkıntı da olmadı çok şükür. Kızlar bebişlerimizi koruyalım elbet ama kocişlerimizi de ihmal etmeyelim derim ben buarada c.tesi doktordaydık benm bebeğim annesini dinlemiş bacakları açık bir şekilde bekliyodu bizi :)) oğluşum olcakmış kocamın durumunu tahmin edersiniz
birazdan doktora gidiyorum, aklima kotu kotu seyler geliyorinsallah bi sorun yoktur
Çok alındım
ama ben uyurken gelmiş sarılmış uyumuşuz.
mutlu olduk bebişle ben
hooopp bak bitmiş gitmiş kırgınlık :))
hadi gözün aydın:)
kıs hamişliği bahane et de yemek bişi yapma, aaa azıcık naz yap. bak hala birşeyler yapıp yormuşsun kendini
olur öyle şyler babişkoyla, önemli olan çok uzatmadan barışmanız. hem evde artık üstünlük sizde, 2 ye 1 kaldı babişkolar. o yüzden ayaklarını denk alsınlar hehehe
:
Canım bence de hiç normal değil çok çabuk doktora gitmelisin ve bizi de merakta bırakmabiz de devam ediyoruz ilişkiye ama daha temkinli tabiki biliyorsunuz bazı önerilen pozisyonlar var onun dışına çıkmadık daha hiç bir sıkıntı da olmadı çok şükür. Kızlar bebişlerimizi koruyalım elbet ama kocişlerimizi de ihmal etmeyelim derim ben buarada c.tesi doktordaydık benm bebeğim annesini dinlemiş bacakları açık bir şekilde bekliyodu bizi :)) oğluşum olcakmış kocamın durumunu tahmin edersiniz
barıştık teyzesi
galibiyet bizim
Gittim doktora, kalp atislarina bakalim dedi iliski sonrasimi kanama oldu diye sordu evt dedim, cok sukur kalbi atiyodu, enfeksiyondan oldugunu soyledi fitil yazdi vajinal onu kullanmam gerekiyor birde ambargo koydu 10-15gun girmeyin iliskiye dedi. Zaten bizde 10-15gunde bi giriyoduk degisen bi sey olmicak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?