- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.901
Hadi cnm gözün aydın bak kötü bişey olmamış allaha şükür, çok sevindim senin adına bebişiinn sapasağlamm maşallahh..
napalım beylerde dayansın artık :) hıhhhhhh
Gittim doktora, kalp atislarina bakalim dedi iliski sonrasimi kanama oldu diye sordu evt dedim, cok sukur kalbi atiyodu, enfeksiyondan oldugunu soyledi fitil yazdi vajinal onu kullanmam gerekiyor birde ambargo koydu 10-15gun girmeyin iliskiye dedi. Zaten bizde 10-15gunde bi giriyoduk degisen bi sey olmicak yani
Natu cnm sen mustela ve liearac ı hangi internet sitesinden sipariş vermiştin :))
bi bakıyım olmazsa yarın alıcamda :)))
Cnm bu zamana kadar hic kanamam falan olmamisti bi anda korktuk esimle, Doktor baktiginda bebisin kalbi atiyor dedi, sonra rahim duvarlarin kapali dedi iltihap ve enfeksiyonun belirtisi galiba.
Bana yazdigi fitil "biokadin" etken maddesi povidon iyot mus bende bi arastirayim netten
hahaha natu, hoşuma gitti kıs
mustela için burası canım 3 al 2 öde kampanyası vardı. Eczanemizde.com | Eczanemizde , Gzellik , Salk ve Kozmetik rnler 1 kutu bitti 2. az kaldı. sanırım bol bol kullanıyorum hehehe
Lierac için de burası, yine 3lü paket var ve inanılmaz indirimli. Başka hiçbir yerde bu kadar indirimli bulamadım. Yanında da minicik Vichy krem göndermişler 3 ml. hehehe DermoEczanem - Online Dermokozmetik Mustelalar bitince direkt buna geçeceğim. Lierac jel olduğu için daha kolay yayılıyormuş ve dolayısıyla daha az kullanmak yetiyormuş öyle diyorlar. daha kullanmadığım için bilemedim zira Lieraclar İstanbul'da annemlerde şu an.
Bu 2 kremden daha iyisini duymadım görmedim
kısalttım ismini :)))
bende hello baby de baktım 150 ml mustela 79 tl, 100 ml lierac 49 tl yazıo,
şimdi tamda dermoeczaneme falan bakıyodum,2. yüzde 30 indirimli falan kampanyalar var
hemen hemen fiyatlar aynı, lierac alıyım madem o daha kolay yayılıyosa :))
ayyy ne biliyim karıştım walla,bende bi kaçgündür yeni yeni gerginlik hissediyorum başlıyım bari kreme dedim ... :))
tamam Pinu hehehe
canım Hello baby pahalıymış. bak verdiğim o iki linkte mustela 3 al 2 öde, Lierac da 3lü pakete bak. cidden uygun oluyor öyle alırsan. zaten 1 kutu hayatta yetmez. benim cildim çatlağa çok yatkın. zamanında çok kilo alıp verdim. 49dan 44lere hızlıca düş geri çık gibi. zaten var çatlaklarım o yüzden korkuyorum şimdiden kullanmaya başladım. sen de kullan bir an önce
natu,pinu eleleee çatlaklar korkun bizden :)ahahah
ayıptır sölemesi bende hiç yok çatlak dermişimm :)) gerçekten şaka bi yana hiç yaşamadım,çatlarmıyım çatlamazmıyım bilmiyorum ama mesela kızkardeşim kilo verdi göğüslerinde baya çatlaklar oldu ,yani budurumda bende çatlayabilirim önlemimi alayım :)))
netten vericem siparişi buarada haklısın dışardan almak çok pahalıya geliyo:))
hahahah evet korksunlar bizden Pinusumhahaha
valla var öyle şanslılar yiyip yiyip kilo almazlar, bazılarının da hiç çatlağı olmaz heheheh şaka bir yana canım maşallahinşallah böyle devam eder senin. ama hamilelik hiçbir döneme benzemiyor işte, şimdiden göbüşüm kaç santime çıktı valla. 40. haftamı düşünemiyorum, e bu da deri yani gerildikçe geriliyor zavallım desteklemek gerek kremlerle birşeylerle
ben çok araştırdım canım neresi uygun diye. hatta ilk Lierac'ı uygun diye hepsiburada sitesinden almıştım deneyeyim diye 1 kutu, o da istanbul'da daha kavuşamadım. sonra mustela çabuk bitince dedim bu 1 kutu bir işe yaramaz ama hepsiburadada da zam olmuş niyeyese kreme, ben de baya bir araştırıp en sonunda dermodan aldım. inşallah işe yarayacaklar
valla ben de az az sürmüyorum, bol bol sürüyorum. bu kadar para verdik az sürdük diye işe yaramazsa bi de yazık olur. günde 2 kere kullanmak gerekiyormuş.
bende öyleydim cnm evlenene kadar çok zayıftım,1.70boyum evlenmeden 50 kiloydum yüzüm falan çok çöküktü,ama şimdi tam 60ım çok ideal oluyo boyumla,
bakalım ilerleyen günlerde buraya yazıcaz artık şukadar aldık falan diye,buarada ben hiç almadım dört aydır biara çok kustum 58lere dştm ,ama şmdi 60a devam :))
bide bi arkadaşıma mesaj attım şimdi,yarın Havaalanında duty freeye bak dedim kaçaymış krem diye :)) uygunsa ve varsa tabiki ona aldırıcam
çok güldü bana' ayy duty freedende hamilelikte çatlak önleyici krem aldım diyenide hiç duymamıştım' diyo :)))
ben bi ilk olucam dedim eğer varsa =)
ben senden daha kısayım ama tatlım benim de ideal 50-51, aşarsam bu kiloyu hemen belli oluyor kemik yapım yüzünden. ben hiç kusmadım hamilelik boyunca boyuna kilo alıyorum o yüzden hahaha
canım mustela havaalanında yoktu ben daha önce bakmıştım ama Lierac'ı bilmiyorum dur sitelerinden bakayım bi sana söylerim haha
Kız iyi aklıma getirdin bende baktım burda sabiha gökçendeki alanda bu markalar var ,hay aklınla bin yaşa
aşşağıdaki markalara bakılırsa lierac yok ama yinede bizim arkadaş ta baksın bakalım bi :) uğraş olsunnnn
BIOTHERM
CHANEL
CHLOE
CHRISTIAN DIOR
CLARINS
CLINIQUE
ELIZABETH ARDEN
GUERLAIN
L'OREAL
LA PRAIRE
LANCOME
MARC JACOBS
THIERRY MUGLER
kızlar dün ikili testimin sonuçlarını aldım herşey normal çok şükür
ama bugün karın ağrılarım var neden ki
ister istemez ürküyorum
Gittim doktora, kalp atislarina bakalim dedi iliski sonrasimi kanama oldu diye sordu evt dedim, cok sukur kalbi atiyodu, enfeksiyondan oldugunu soyledi fitil yazdi vajinal onu kullanmam gerekiyor birde ambargo koydu 10-15gun girmeyin iliskiye dedi. Zaten bizde 10-15gunde bi giriyoduk degisen bi sey olmicak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?