Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

:)) netteki pozisyonlardan baska pozisyonumuz yokki zaten dogru yapiyomusuz demekki :))

Aman tatlım inşalah büyüsünlerde bişe olmasın yavrularımıza
annelik başladı bizim için biyerimiz ağrısa aklımız çıkıyo

Evet aynen oyle garip bisey olsa, ne olduki aceba bebis iyimi diye merak ediyoruz :)

Bu arada hava cok guzel burda bahar gelmiss gibi sankii icim enerji doldu :)

ayyy hadi maşallah bi prenses haberi aldık nihayet :)) burda hep pipili haberleri alıyoruz bu güzel olduu :)

kızlar dün ikili testimin sonuçlarını aldım herşey normal çok şükür
ama bugün karın ağrılarım var neden ki
ister istemez ürküyorum

Süper hadi bakalım sanada maşallah cnm; bendede çok kasık ağrısı oldu mesela çok korktumm ama herkes ve doktorda dahil rahim içi büyüyo genelde buağrılar çok normal diyolar
bide erkek bebişler daha çok ağrıtıyomuş kasıkları,bende hala geceleri var malesef ((

Evet aynen oyle garip bisey olsa, ne olduki aceba bebis iyimi diye merak ediyoruz :)

hava çok güzel ama ben çok miskinim bugün; fulll yattım ve başım ağrıyoo
oysaki neler planlamıştım akşamdan, uykuuu hepsinin önüne geçti :)) karnımdaki sıpa dinlenmek istedi demek :=))

Hava cok guzel ne yapsam diye dusunurken arkadasim aradi, hadi yuruyuse gidelim diye bende bulmusa dondum :)) 1saat yuruduk cok iyi geldi valla

aynen tatlım hava süperde ben iş yerinde tıkıldım kaldım benim yerimede gezdir bebişi

bende de ara ara oluyor oğluşmu gelicek kızım mı bilmiyorum bakalım perşembe doktora çat kapı yapcam

prenses gelecekmiş maşallahh :) hayırlı olsun annesi

KIZLAR KAYINPEDER HASTA DAMARINDA TIKANIKLIK VARMIŞ.. AMELİAYAT OLACAK GECENLERDE ANJİO OLDU ..KOCACIMDA HASTAHANEDE REFAKATÇİ KALACAK BEBİŞİMLE BEN BABASIZ KALACAZ BU AKŞAM O OLMAYIN CADA BEN KENDİMİ ÇOK HUZURSUZ HİSSEDİYORUM AMA SAĞLIK İŞTe dualarınızı eksik etmeyinn kızlar

Allah acil şifalar versin cnm, çok geçmiş olsunn;
inşallah bebişinin dedesi biranönce iyileşir ve babişde yanınıza döner.

kızlar dün ikili testimin sonuçlarını aldım herşey normal çok şükür
ama bugün karın ağrılarım var neden ki
ister istemez ürküyorum

Cnm benimde ara ara agrilarim oluyor bazen gun icinde bazen yatarken sabahlarida agriyla uyandigim oluyor bu rahmimizin buyudugunu gosteriyor bence

kızlar bu ağrılar bende de çok var son 3 gündür falan. yürüyemeyecek duruma geliyorum bazen.
az su içiyordum son günlerde korkudan bugün çoğalttım suyu, devam ederse doktora gideceğim.

bu arada sırt ağrılarım da var.

çok geçmiş olsun acil şifalar canım

biz de bu gece babamız olmadan kalacağız

kızlar bugün doktorumun yönlendirmesiyle burada bir hastanede bilgilendirme toplantısına katıldım hamişlikle ilgili.
haftada 2 kere balık tavsiye ettiler, somon da bebişlerimize faydalı dediler. aldığım bazı kısa notlar şöyle, biliyorsunuzdur ama yine de paylaşmak istedim.
-günde en az 1,5 lt su
-tuvalete gitmeyi kesinlikle geciktirmemeliymişiz
-günde 200 gr sebze
- günde en az 2 meyve
-gün içinde çok uzun süre oturmamalı ya da ayakta kalmamalıymışız.
-süt, ceviz, fındık vs hep dikkat ettiğimiz şeyler zaten saymıyorum.

Ayy natuşum herşeyide bizimle paylaşırmış,
ya ben kuruyemiş pek yiyemiyorum yaa
herkes ceviz falan mutlaka bi avuç ye diyo
bunu kendime bi alışkanlık haline getirmeliyim

Ayy natuşum herşeyide bizimle paylaşırmış,
ya ben kuruyemiş pek yiyemiyorum yaa
herkes ceviz falan mutlaka bi avuç ye diyo
bunu kendime bi alışkanlık haline getirmeliyim

Pinuşum ihmal eder miyim sizi hiç aaaa
cevizini ihmal etme canım, ben de pek yemiyordum masanın üstüne koyuyorum gözümün önünde olunca 1-2 atıyorum ağzıma.
bebiş için çok önemli canikom

Pinuşum ihmal eder miyim sizi hiç aaaa
cevizini ihmal etme canım, ben de pek yemiyordum masanın üstüne koyuyorum gözümün önünde olunca 1-2 atıyorum ağzıma.
bebiş için çok önemli canikom

öyleymiş yaa,bugün sağlık ocağındada hemşire gider gitmez onu sordu
mutlaka hergün badem içi, ceviz ,fındık yiyin dedi:)))
offf fındığımda baya var onları kırıyım kavuruyumda bari yiyeyim
çok tembel oldum çokkkkkk :////

kıs Pinuş tembelliğini başka şeylerde kullan, ye hadi fındıkları şimdi
ben de badem yemiyorum acaba çok mu şartmış

kıs Pinuş tembelliğini başka şeylerde kullan, ye hadi fındıkları şimdi
ben de badem yemiyorum acaba çok mu şartmış

ben 3nü karıştırıp koycam bi kaseye artık gelip gider yerim heralde :))
bide yarın sebze alıyımda pişiriyim off offf bu bebişler varya,bi doğsunlar hele popolarına popolarına vurcam :))
niyeyse bi halsizlik çöktü bana ama yarın silkelenmem kendime gelmem lazımm,
bugün full yattım yarın biraz dolanayım :)

ben de yarın badem ve sebze alayım. bugün balık günümüzdü. yarın bakliyat günü yapacağım. diğer günler de artık et sebze karıştırırız.
valla popişlerine vuralım hehhee yemediğim şeyleri yiyorum bebiş uğruna.
bir de tahin pekmez çok iyi diyorlar. günde birkaç kaşık yiyelim bari.

ben de bugün hiç dinlenemedim yarın da dinlenemeyeceğim perşembe de. artık hafta sonuna doğru tembelleşirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…