- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.921
Cnm benimde ara ara agrilarim oluyor bazen gun icinde bazen yatarken sabahlarida agriyla uyandigim oluyor bu rahmimizin buyudugunu gosteriyor bence
Oh şükür cnm gördünmü sölemiştim sana enfeksiyonla alakalı olabilir diye güzel haberinternetten pozisyonları iyice incele bundan sonra olcaksa da ona göre olsun bir de eşinde hijyene önem versin sen ve bebişin için :)
Aman tatlım inşalah büyüsünlerde bişe olmasın yavrularımıza
annelik başladı bizim için biyerimiz ağrısa aklımız çıkıyo
benim ufaklık kızmış çok sevindim sağlıkla kucağıma alacağım günü bekliyorum :) bu arada çatlaklar için badem yağını duymuştum ben onu kullanıyorum ama haftada bir galiba artık arttırmak gerek :) 3 taramamızı yaptık sonuçlarını bekliyorum ............
kızlar dün ikili testimin sonuçlarını aldım herşey normal çok şükür
ama bugün karın ağrılarım var neden ki
ister istemez ürküyorum
Evet aynen oyle garip bisey olsa, ne olduki aceba bebis iyimi diye merak ediyoruz :)
Bu arada hava cok guzel burda bahar gelmiss gibi sankii icim enerji doldu :)
Evet aynen oyle garip bisey olsa, ne olduki aceba bebis iyimi diye merak ediyoruz :)
Bu arada hava cok guzel burda bahar gelmiss gibi sankii icim enerji doldu :)
ayyy hadi maşallah bi prenses haberi aldık nihayet :)) burda hep pipili haberleri alıyoruz bu güzel olduu :)
Süper hadi bakalım sanada maşallah cnm; bendede çok kasık ağrısı oldu mesela çok korktumm ama herkes ve doktorda dahil rahim içi büyüyo genelde buağrılar çok normal diyolar
bide erkek bebişler daha çok ağrıtıyomuş kasıkları,bende hala geceleri var malesef((
benim ufaklık kızmış çok sevindim sağlıkla kucağıma alacağım günü bekliyorum :) bu arada çatlaklar için badem yağını duymuştum ben onu kullanıyorum ama haftada bir galiba artık arttırmak gerek :) 3 taramamızı yaptık sonuçlarını bekliyorum ............
KIZLAR KAYINPEDER HASTA DAMARINDA TIKANIKLIK VARMIŞ.. AMELİAYAT OLACAK GECENLERDE ANJİO OLDU ..KOCACIMDA HASTAHANEDE REFAKATÇİ KALACAK BEBİŞİMLE BEN BABASIZ KALACAZ BU AKŞAM O OLMAYIN CADA BEN KENDİMİ ÇOK HUZURSUZ HİSSEDİYORUM AMA SAĞLIK İŞTe dualarınızı eksik etmeyinn kızlar
kızlar dün ikili testimin sonuçlarını aldım herşey normal çok şükür
ama bugün karın ağrılarım var neden ki
ister istemez ürküyorum
Cnm benimde ara ara agrilarim oluyor bazen gun icinde bazen yatarken sabahlarida agriyla uyandigim oluyor bu rahmimizin buyudugunu gosteriyor bence
KIZLAR KAYINPEDER HASTA DAMARINDA TIKANIKLIK VARMIŞ.. AMELİAYAT OLACAK GECENLERDE ANJİO OLDU ..KOCACIMDA HASTAHANEDE REFAKATÇİ KALACAK BEBİŞİMLE BEN BABASIZ KALACAZ BU AKŞAM O OLMAYIN CADA BEN KENDİMİ ÇOK HUZURSUZ HİSSEDİYORUM AMA SAĞLIK İŞTe dualarınızı eksik etmeyinn kızlar
kızlar bugün doktorumun yönlendirmesiyle burada bir hastanede bilgilendirme toplantısına katıldım hamişlikle ilgili.
haftada 2 kere balık tavsiye ettiler, somon da bebişlerimize faydalı dediler. aldığım bazı kısa notlar şöyle, biliyorsunuzdur ama yine de paylaşmak istedim.
-günde en az 1,5 lt su
-tuvalete gitmeyi kesinlikle geciktirmemeliymişiz
-günde 200 gr sebze
- günde en az 2 meyve
-gün içinde çok uzun süre oturmamalı ya da ayakta kalmamalıymışız.
-süt, ceviz, fındık vs hep dikkat ettiğimiz şeyler zaten saymıyorum.
Ayy natuşum herşeyide bizimle paylaşırmış,
ya ben kuruyemiş pek yiyemiyorum yaa
herkes ceviz falan mutlaka bi avuç ye diyo
bunu kendime bi alışkanlık haline getirmeliyim
Pinuşum ihmal eder miyim sizi hiç aaaa
cevizini ihmal etme canım, ben de pek yemiyordum masanın üstüne koyuyorum gözümün önünde olunca 1-2 atıyorum ağzıma.
bebiş için çok önemli canikom
öyleymiş yaa,bugün sağlık ocağındada hemşire gider gitmez onu sordu
mutlaka hergün badem içi, ceviz ,fındık yiyin dedi:)))
offf fındığımda baya var onları kırıyım kavuruyumda bari yiyeyim
çok tembel oldum çokkkkkk :////
kıs Pinuş tembelliğini başka şeylerde kullan, ye hadi fındıkları şimdi
ben de badem yemiyorum acaba çok mu şartmış
ben 3nü karıştırıp koycam bi kaseye artık gelip gider yerim heralde :))
bide yarın sebze alıyımda pişiriyim off offf bu bebişler varya,bi doğsunlar hele popolarına popolarına vurcam :))
niyeyse bi halsizlik çöktü bana ama yarın silkelenmem kendime gelmem lazımm,
bugün full yattım yarın biraz dolanayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?