ekimde klomen kullananlar destekleşelim

5 yumurtadan kıst falan kalmış olabılır keşke gtseydın ya neden kalamamşsın catlamamsmı hem ögrenırdın

Haa benden yeni sandım bu ay tedavı olmadın yanı

yok cnm degil :) senden güzel hber bkliyrum o zmn inş
5 yumurtadan kıst falan kalmış olabılır keşke gtseydın ya neden kalamamşsın catlamamsmı hem ögrenırdın

doktorla konuşup öyle gitmemiştim cnm bu ay belki giderim kisti filan düşünmedim artık doktorda bişi olmaz dedi :) bnde salladım yani .:) adet olursan da ovulasyon testi aldım onu ddeniyecegim

Hayırlısı olsun canım ya belli olmuyo işte, benim de ilk 2 hamile kaldığımda devamı gelmese de hemen olmuştu, şimdi olmuyo, doktor da şansa dedi bilemiyorum...Benim doktor çatlatma iğnesinden 36 saat sonraki ilişkiyi önemsiyo sadece, sonrası önemli değil diyo neden bilmiyorum. Bende tek yumurta büyüdü hem geçen ay hem bu ay, belki de ondandır, yani geriden gelip de sonradan çatlayacak yumurta ne de olsa yok diye düşünüyodur belki...Yine de ara ara devam ederiz çalışmalara, 3 gün üst üste olunca en azından 1-2 gün ara versek iyi olacak zavallı eşim için de

Kız benim de 5 tane yumurtam var bu ay 21 20 18 18 15 bana catlama iğnesi yaptı dr hıcte öyle demedi çoğul gebelik olur ilişki yasak dye bı problemımde yoktu benm sebepsz olmyodu ılk tedavım

Benim her 2 ay da birer yumurtam oluştu, ben doktor bey niye böyle oluyo diyince fazla yumurta olursa ilişkiyi yasaklıyoruz zaten dedi..Benim doktor da öyle bakıyo yani olaya

Canım hayırlısı diyelim, benim de hiç umudum yok bu aydan...1 hafta var bata, hiçbi sey yok belirti olarak...

bnm de yoktu zaten :) rbbim hyrlısıını versin şimdi doktora gidecegim tırnaklarımda beyaz lekeler var ve saçım döülüyor mineral eksikligineden oluyor muş çinko eksikligindnde oluyor mus çinko eksikligi kısırlıga yol açıyor filan die okudum belki degerlerim düşük bi baktrıcam tekrar:)

Tabi canım baktır hem de kendi sağlığın için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…