- 30 Kasım 2015
- 54
- 15
- 3
- 34
Sonuc ne oldu hamılemısınKızlar pazar günü çatlatma ignem vuruldu çok heyecanlyım bn ya günler hmn geçsin istyrumbu aydan çok umutluyum 5 yumurtam var allhım inş biri döllenir yaa :).rabbim isteyen herkese nasip etsin
hamile degilm cnm :)Sonuc ne oldu hamılemısın
Canım adet gunun gectımı de kesınmı yanıhamile degilm cnm :)
Canım adet gunun gectımı de kesınmı yanı
Haa benden yeni sandım bu ay tedavı olmadın yanı
5 yumurtadan kıst falan kalmış olabılır keşke gtseydın ya neden kalamamşsın catlamamsmı hem ögrenırdın
oh oh cok iyi canim çalışmalara son gune kadar devam edin yumurta gec catlayabiliyomus yada adet donemine yakin ikinci kez tekrar yumurtluyomus bazi kadinlar o yuzden calismalar devamdiger ikisindede istedigim ay oldu bu sefer ikinci klomen ve catlatma igne tedavim ara verdigim icin herkes hemen olmaz seninki diye yorumlar yapiyo ama nasip bakalim
Kız benim de 5 tane yumurtam var bu ay 21 20 18 18 15 bana catlama iğnesi yaptı dr hıcte öyle demedi çoğul gebelik olur ilişki yasak dye bı problemımde yoktu benm sebepsz olmyodu ılk tedavım
Kızlar bn yine kırmızı kartı gördüm önümüzdeki aya artık
Canım hayırlısı diyelim, benim de hiç umudum yok bu aydan...1 hafta var bata, hiçbi sey yok belirti olarak...
bnm de yoktu zaten :) rbbim hyrlısıını versin şimdi doktora gidecegim tırnaklarımda beyaz lekeler var ve saçım döülüyor mineral eksikligineden oluyor muş çinko eksikligindnde oluyor mus çinko eksikligi kısırlıga yol açıyor filan die okudum belki degerlerim düşük bi baktrıcam tekrar:)
Tabi canım baktır hem de kendi sağlığın için...
evet cnm baktırcam bklım sizden güzel hberler alırım inş
Sabredemicem diyosan ver canım kesin çıkar kanda heralde...Bizi de haberdar etmeyi unutma :)Bnm de bugun iğnenın 12.günü kan verim dyorum
Bnm de bugun iğnenın 12.günü kan verim dyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?