ekimde klomen kullananlar destekleşelim

selam kızlar buay 2. klomene baslıyorum bıırncı kullanımda hamıs kalamadım yarın dr gıdıyorum tekrardan ovıtrelle ıgnemıde vuruldum tek yumurtam olusmustu ama bu ay ınsallah mınıgım olur benımle ıkıncı defa klomen kulalanlar varmıı bnm gıbı

Canım benim ooo! Benim de ilk ay da tek yumurtam oldu bu ay da...İğnemi pazar sabah vuruldum, bat 14 Aralık, hayırlısı diyorum...Sen ne zamandır çocuk istiyosun neler yaşadın?

Canım benim ooo! Benim de ilk ay da tek yumurtam oldu bu ay da...İğnemi pazar sabah vuruldum, bat 14 Aralık, hayırlısı diyorum...Sen ne zamandır çocuk istiyosun neler yaşadın?
Canim 15aylik evli 10aydirda bebis isdiyorum allahim gonlumuzegore versin onceleri akisina biraktim ama olmadi yinede strestendir dedim ve dr gittim herseyim gayet normel senn dolsun gel dedi gittim yine iyi durumlar dedi ve klomene baslatti ovitrellede vuruldum 15.gun test yaptim igmeden sonra pozitif 17.gun hasta oldim ama

Canım ben 2 yıllık evliyim, bizim de tam 1 yıl oldu isteyeli. Önce hemen hamile kaldım kalp atışı oluşmadı kürtaj oldum. 3 ay ara verdik, yine ilk denemede hamile kaldım ama kimyasal oldu. Sonra 1 ay ara verip testler yaptırdık, sadece bende küçük bi kan pıhtılaşması sorunu çıktı, doktor onun için coraspin verdi. Sonra 3 ay kendimiz denedik hamile kalamadım, sonra klomene başladık. Doktor 3 ay klomen, olmazsa aşılama dedi. Klomenle ilk ay olmadı, bu ay da ikinci...Senin belki kimyasal olmuştur önce pozitif çıkıp sonra adet olduysan..Üstelik çatlatma iğnesi de olmuşsun, iğneden 15 gün sonra adet olman gerekirdi ama 17. gün olmuşsun..Doktor bişey söyledi mi o konuda?

canım ya pozitifi görüp adet olmak çok kötü bişi olsa gerek doktor ne dedi kimyasal gebelikmi acaba arkadaşın dediği gibi

Canik hic sorma ya 26gunde bir hasta olan biriyim ama bn 27bir gun sonra hasta oldum pozitifi gordum ama ilacin etkisimi degilmi kimyasalmi bilemedim dr aradim onceden hastaligin gecince gel dedi bana bnde gitmedim baska bir doktora gidecegim yarin memnun kalmadim dr ikinci defa gitmeme ragmen :

canim bendede kan pihtilasmasi var ilk hamileligim 3 aylikken kalbi durdugu icin sonlandi bu rahatsizlik ta hamileyken igne kullanmazsan bebek ya erken dusuyo yada beslenemeyip kalbi duruyo ikincide ben 9 ay boyunca 1 gun aksatmadan igne vurdum kendime 5 yasinda bir evladim var cok sukur ama simdide pko cikti bizimde imtihanimiz buymus demekki

Canım Allah bağışlasın çocuğunu, sende hangi kan pıhtılaşması sorunu vardı? Bende MTHFR Heterozigot olduğu için çok önemli değil deniliyo, coraspin yeterli görülüyo...Bende de pko var bu arada...

Anladım canım kimyasal olmuş olabilir o zaman, git bakalım başka bi doktora ne diyecek...

ismini tam hatirlamiyorum sana soylemek icin sonuclarimi aradim nereye koydugumu hatirlayamadim bulunca yazarim sana ben hamileligimin ilk 3 ayi coraspin de kullandim ignede vardi sonra corasbini kesti doktor

ismini tam hatirlamiyorum sana soylemek icin sonuclarimi aradim nereye koydugumu hatirlayamadim bulunca yazarim sana ben hamileligimin ilk 3 ayi coraspin de kullandim ignede vardi sonra corasbini kesti doktor

Sağol canım uğraştırmışım seni :) Ben bi hamile kalabilsem tekrar sorucam doktora iğne de lazım mı diye :)

Sağol canım uğraştırmışım seni :) Ben bi hamile kalabilsem tekrar sorucam doktora iğne de lazım mı diye :)
ins gerek kalmaz kalirsada onemli degil ben bebegime iyi geldigini daha iyi beslendigini dusundukce canim yansada mutlu oluyodum tekrar ayni hisleri yasamayi sabirsizlikla bekliyorum

insallah hamileyim diye mujde verdigin gunleri görürüz igneden sonra kacinci gunun

Amiiiin canım..İğneyi pazar sabahı oldum, pazartesi-salı-çarşamba çalıştık :) 14 Aralık bat artık bakalım..Geçen ay klomenle ilkti olmadı, bu ay da çok umutlu değilim ama beklicez artık...Senin daha önce kolay olmuş muydu hamile kalman? Şimdi ne zamandır istiyosun?

oh oh cok iyi canim çalışmalara son gune kadar devam edin yumurta gec catlayabiliyomus yada adet donemine yakin ikinci kez tekrar yumurtluyomus bazi kadinlar o yuzden calismalar devam diger ikisindede istedigim ay oldu bu sefer ikinci klomen ve catlatma igne tedavim ara verdigim icin herkes hemen olmaz seninki diye yorumlar yapiyo ama nasip bakalim

Meraba kızlar bende ekim 26 da ilk iğnemi oldum 5 tane yumurtam olmuştu inş tutar beklemedeyım yalnız bugun dayanamayıp test yaptım pozıtıf yanı ıkıncı sılık ama iğnenin etkısı dye pozıtıf dyemiyorum iğnenin etkisi nezman gecerki gunler gecmek bilmyor

Kız benim de 5 tane yumurtam var bu ay 21 20 18 18 15 bana catlama iğnesi yaptı dr hıcte öyle demedi çoğul gebelik olur ilişki yasak dye bı problemımde yoktu benm sebepsz olmyodu ılk tedavım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…