Merhaba ben de ilk kez Klomen kullanıyorum. Reglimin 5. Günü başladım 5 gün kullanıp pazartesi iğne vurulacak mışım.
Herhangi bir sorunumuz yok 1 yıldır istiyoruz inşallah bu ay olumlu sonuçlanır merak içindeyim.
Merhaba ben de ilk kez Klomen kullanıyorum. Reglimin 5. Günü başladım 5 gün kullanıp pazartesi iğne vurulacak mışım.
Herhangi bir sorunumuz yok 1 yıldır istiyoruz inşallah bu ay olumlu sonuçlanır merak içindeyim.
. &Hoşgeldin canım, hayırlısı olsun inşallah...
hoşgeldin aramıza inşş güzel haberler veririz birbirimize benimde ilk kullanışımdı ama sanırsam olmadı testler negatifi gösterior regl olmayı bekliorum bidahaki aya bakalımMerhaba ben de ilk kez Klomen kullanıyorum. Reglimin 5. Günü başladım 5 gün kullanıp pazartesi iğne vurulacak mışım.
Kullanıyorum canım, doktor dedi ki 1 ay daha kullanırsın sonra aşılama yaparız...Şimdi adetime 5 gün var, en ufak bi belirtim yok, göğüslerim bile ağırlaşmadı yani :) Bu ay da boş geçiyoruz galiba...tontikto sen buayda kullanıomusun klomen
Benim gogusler buyudu ve acio bas donmesi falanda var ama hepsi bos canoo valla testim negatif yarinda regl günüm yani benimde bu aydan cort :)Kullanıyorum canım, doktor dedi ki 1 ay daha kullanırsın sonra aşılama yaparız...Şimdi adetime 5 gün var, en ufak bi belirtim yok, göğüslerim bile ağırlaşmadı yani :) Bu ay da boş geçiyoruz galiba...
Ah canım adet gelene kadar umut kesilmez ama bu ay olmasa da olsun umutlar gelecek aya kalır beraberce :)Benim gogusler buyudu ve acio bas donmesi falanda var ama hepsi bos canoo valla testim negatif yarinda regl günüm yani benimde bu aydan cort :)
Canım şu eczacının yaptığına bak ya sen bilinçsiz bi insan olsan gerçekten al üst edecekmiş her şeyiBugün garip bi olay yaşadım.
Klomen hapını evde unutmuşum iş yerimde eve uzakta, Eşimi aradım bir sefer içmesem olur mu diye. Eşim doktor tabi hemen olmaz dedi kızdı niye unuttun diye Hemen bi eczaneden al dedi. Gittim Klomen istedim Adamın farklı bi ilaç verdiğini farkettim. Üzerinde hormon yazınca benzer bi ilaç mı dedim hayır dedi. Meğer ilaç ertesi gün hapı diye bilinen gebe planı olmayan gecelerin ertesinde kullanıyormuş adı climen (Bu arada adam gelmemeye çalışıyor gibiydi sinir oldum)
Zaten gebe kalmaya çalışıyorum nerdeyse yanlış ilaçla hormonlar alt üst olacaktı
Evet üstelik bende işten çıktığım için telaşlıydım son anda farkettim, ilacın ismini bilmeyen biri için çok tehlikeli olurdu.Canım şu eczacının yaptığına bak ya sen bilinçsiz bi insan olsan gerçekten al üst edecekmiş her şeyi
Canım hamilesin galiba! Hemen git kan ver, tebrikler Allah tamamına erdirsin inşalla, bizi de haberdar et :))
İNŞ HAMİLESİN CANM BİZEDE HABER VERR :)
Canım hamilesin galiba! Hemen git kan ver, tebrikler Allah tamamına erdirsin inşalla, bizi de haberdar et :))
İNŞ HAMİLESİN CANM BİZEDE HABER VERR :)
TEBRİK EDİORUM CANIM ARKADAŞIMMM
TEBRİK EDİORUM CANIM ARKADAŞIMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?