Merhaba kizlar bende 1 yildir bebek istiyorum hicbir sorun yok ama olmuyor. Doktorum cyclo prognavya ilacını verdi. 3ay kullan olmazsa klomene baslariz dedi. Ben simdi bir tablet kullandim. Bugun adet gunum henuz baslamadi test yaptim negatif. Bu ay klomene başlamak istiyorum. Bu ilaclar beraber kullanilirmi. Yada kullanan varmi aranizda
cnm bence de kesin hamilesin.zaten bugun alırsın güzel haberi.valla cook mutu oluyorz ya burda bizim gibi insanların pozitifleri görmesine.bize de umut oluyo.senın durumun neydı cnm yazar mısın?klomenle hamıle kaldın değilmi
tatlım aynı durumdayız.bende gecen ay 2,5cm büyüklüğünde bir tane kistim oluştuğu için doğum kontrol hapı kullandım.ama bu ay dağılmış tekrar klomene devam edıyoruz.inşallah bu ay da oluşmazCANIM KEYİFLER PEK YERİNDE DEĞİLL, KLOEMNLE YUMURTALARIM ÇOK BÜYÜDÜ VE KİST OLDU ŞUAN KİST ERİTMEK İÇİN DOĞUM KONTROL HAPI KULLANIORUM HEM GEBELİĞİ ASKIYA ALDIM HEM KİST SIKINTISI PEK KEYFİM YOK İNŞ SZLERDEN İYİ HABERLER ALIRIM TATLIMM
cnm bence de kesin hamilesin.zaten bugun alırsın güzel haberi.valla cook mutu oluyorz ya burda bizim gibi insanların pozitifleri görmesine.bize de umut oluyo.senın durumun neydı cnm yazar mısın?klomenle hamıle kaldın değilmi
Umarım benm bu ayda olmaz dağılmıştır gebelik düşünürkn doğum kontrol hapı kullanmak çok sinir bozucu gercektentatlım aynı durumdayız.bende gecen ay 2,5cm büyüklüğünde bir tane kistim oluştuğu için doğum kontrol hapı kullandım.ama bu ay dağılmış tekrar klomene devam edıyoruz.inşallah bu ay da oluşmaz
canım cok sağol hepinize dua edicem bugun aldm sonucu ve gercekten hamileymişim 65 çıkmış değerim 1 senedir denedik olmuyodu doktorda bu ay klomen+çatlatma iğnesi verdi ilk defa denedik doğal yola ve tuttu rabbime şükürler olsun çok gözyaşı akıtmıştım ama yinede korkuyorum deüerim düşük olduğu için nolur sizde dualarınızda beni unutmayın sağ salim tutunsun bebeğim alıyım kucağıma
Canım inşallah sağlıkla devam eder hamileliğin, dualarımız seninle
Kızlar Klomeni içerken saati saatine mi içiyorsunuz, ben ilk aylar folik asiti o kadar düzenli kullanıyordum bu Klomen e adepte olamadım. Günde iki kere alıyorum ama aynı saat olmadı
Bugün son günüm niye böyle yaptım ya heyecanım yok gibi ondan mı acababen saati saatine içmiştim canım öle duymuştum bi yerden kaçırmadım o yüzden hiç
inşallah cnm sakın böyle düşünme hep güzel düşünmeye çalış..inş Rabbim sağlıklı bır sekılde kucağına almayı da nasip eder... ılk klomen denemesınde tuttu demek...ne güzel yaaaacanım cok sağol hepinize dua edicem bugun aldm sonucu ve gercekten hamileymişim 65 çıkmış değerim 1 senedir denedik olmuyodu doktorda bu ay klomen+çatlatma iğnesi verdi ilk defa denedik doğal yola ve tuttu rabbime şükürler olsun çok gözyaşı akıtmıştım ama yinede korkuyorum deüerim düşük olduğu için nolur sizde dualarınızda beni unutmayın sağ salim tutunsun bebeğim alıyım kucağıma
inşallah cnm sakın böyle düşünme hep güzel düşünmeye çalış..inş Rabbim sağlıklı bır sekılde kucağına almayı da nasip eder... ılk klomen denemesınde tuttu demek...ne güzel yaaaa
aynen... cook gıcık bşey gerecekten de benm de bu ay cok yumurtam oluşmuş ama inş kiste dönüşmezler ya. solda 25 mm bi tane sağda 15 ve 12 mm olmak üzere ıkı tane...dun çatlatma ıgnesını yaptık.bugun ev ödevimiz var artıkUmarım benm bu ayda olmaz dağılmıştır gebelik düşünürkn doğum kontrol hapı kullanmak çok sinir bozucu gercekteninş canm seninde olmaz alırız bebişleri kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?