Evet canm ama ben klomenle hamile kaldigimda 9haftalikken dusuk yaptım kurtajdan bir ay sonra kendiliginden hamile kaldimhamilmisin şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canm ama ben klomenle hamile kaldigimda 9haftalikken dusuk yaptım kurtajdan bir ay sonra kendiliginden hamile kaldimhamilmisin şimdi
süper heyecanlı süreç umarım ki büyümüştür yumoşların inş güzel hbrler alırsın bu ay
Günaydın cnm inş güzel haberler alırsın bizede haber ver sizin olmama sebebiniz ne cnm
ben iğne kullanmadım ama arkadaşlardan edindiğim bilgi en geç 36 saate çatlıomuş o çatladıgında orda sperm olması olaslıgını artttırıyo bu ara sık sık ilişki olsunDoktora gittiğimde 1 yumurtamın 18 mm olduğunu söyledi. İğneyi de bu sabah oldum. Ama çok fazla bilgi vermedi ne yapmam gerektiğine dair. Yalnızca 24-36 saat arasında ilişki dedi. Şimdi benim tam olarak ne yapmam gerek?
hadi bakalım hayrlı olsun :)selam kızlar bende dün başladım klomene 5 gün kullanıcam çarşamba da kontrole gidicem bakalım girdik bi yola Allah ım hayırlısını versin bizlerinde yüzünü güldürsün inş. bi de gün aşırı yarım bebek aspirini kullanıcam bol bol su içmeliymişim bi de öyle bakalım nasip
Bende yarın gidicem kontrole bakalım klomen kullandım beş gün bol bol suda içtimselam kızlar bende dün başladım klomene 5 gün kullanıcam çarşamba da kontrole gidicem bakalım girdik bi yola Allah ım hayırlısını versin bizlerinde yüzünü güldürsün inş. bi de gün aşırı yarım bebek aspirini kullanıcam bol bol su içmeliymişim bi de öyle bakalım nasip
selam kızlar bende dün başladım klomene 5 gün kullanıcam çarşamba da kontrole gidicem bakalım girdik bi yola Allah ım hayırlısını versin bizlerinde yüzünü güldürsün inş. bi de gün aşırı yarım bebek aspirini kullanıcam bol bol su içmeliymişim bi de öyle bakalım nasip
inş buay bu şekilde bebeğinin hbrni alırız
Teşekkürler inşallah :)
Olmama nedeni belli değil açıkçası. Bende de eşimde de bir problem yok çok şükür ama yumurtlama dönemlerimde kontrole gittiğimde hep yeterli büyüklüğe ulaşmamış olduklarını gördük. Belki de strestendir bilemiyorum.
Yaşım 37 olduğu için doktor artık daha fazla zaman kaybetmeyelim dedi :)
selam kızlar bende dün başladım klomene 5 gün kullanıcam çarşamba da kontrole gidicem bakalım girdik bi yola Allah ım hayırlısını versin bizlerinde yüzünü güldürsün inş. bi de gün aşırı yarım bebek aspirini kullanıcam bol bol su içmeliymişim bi de öyle bakalım nasip
Polikistik over sendromu var bende. Çarşamba günü başladım. İlk kez kullanıyorum. 5 gün 1 er doz şeklinde. Salı günü folikül takibine başlayacağz dua edin gelişsinler :) ikiz filan olsa hattaaaa.. Neyse olsun da inşaallah
. Cnm bnmde akintim var kokusuz uzayan bnde ilk kullanyrum bilmyrumSağol canim. Bu arada akknti yapar mu bu ilaç öyle akışkan yapışkan değil sadece kokusuz şeffaf beyaz.
o kokousuz şeffaf yumurtlama belirtisidie biliorum cnmSağol canim. Bu arada akknti yapar mu bu ilaç öyle akışkan yapışkan değil sadece kokusuz şeffaf beyaz.
o kokousuz şeffaf yumurtlama belirtisidie biliorum cnm
bende bu ay kırmızıyı gördm adet oldum salı günü klomene başlıcam ikinci kez allah bu ay nasip eder inş
Ama uzamıyor uzayan için yumurtlama diyorlardı sanki