ekimde klomen kullananlar destekleşelim

süper heyecanlı süreç umarım ki büyümüştür yumoşların inş güzel hbrler alırsın bu ay

Doktora gittiğimde 1 yumurtamın 18 mm olduğunu söyledi. İğneyi de bu sabah oldum. Ama çok fazla bilgi vermedi ne yapmam gerektiğine dair. Yalnızca 24-36 saat arasında ilişki dedi. Şimdi benim tam olarak ne yapmam gerek?

Günaydın cnm inş güzel haberler alırsın bizede haber ver sizin olmama sebebiniz ne cnm

Teşekkürler inşallah :)
Olmama nedeni belli değil açıkçası. Bende de eşimde de bir problem yok çok şükür ama yumurtlama dönemlerimde kontrole gittiğimde hep yeterli büyüklüğe ulaşmamış olduklarını gördük. Belki de strestendir bilemiyorum.

Yaşım 37 olduğu için doktor artık daha fazla zaman kaybetmeyelim dedi :)

Doktora gittiğimde 1 yumurtamın 18 mm olduğunu söyledi. İğneyi de bu sabah oldum. Ama çok fazla bilgi vermedi ne yapmam gerektiğine dair. Yalnızca 24-36 saat arasında ilişki dedi. Şimdi benim tam olarak ne yapmam gerek?
ben iğne kullanmadım ama arkadaşlardan edindiğim bilgi en geç 36 saate çatlıomuş o çatladıgında orda sperm olması olaslıgını artttırıyo bu ara sık sık ilişki olsun

selam kızlar bende dün başladım klomene 5 gün kullanıcam çarşamba da kontrole gidicem bakalım girdik bi yola Allah ım hayırlısını versin bizlerinde yüzünü güldürsün inş. bi de gün aşırı yarım bebek aspirini kullanıcam bol bol su içmeliymişim bi de öyle bakalım nasip

selam kızlar bende dün başladım klomene 5 gün kullanıcam çarşamba da kontrole gidicem bakalım girdik bi yola Allah ım hayırlısını versin bizlerinde yüzünü güldürsün inş. bi de gün aşırı yarım bebek aspirini kullanıcam bol bol su içmeliymişim bi de öyle bakalım nasip
hadi bakalım hayrlı olsun :)

Bende yarın gidicem kontrole bakalım klomen kullandım beş gün bol bol suda içtim

Hadi bakalım inşallah Kasım ayında hepimize nasip olur pozitif sonucu görmek :)

Polikistik over sendromu var bende. Çarşamba günü başladım. İlk kez kullanıyorum. 5 gün 1 er doz şeklinde. Salı günü folikül takibine başlayacağz dua edin gelişsinler :) ikiz filan olsa hattaaaa.. Neyse olsun da inşaallah

Teşekkürler inşallah :)
Olmama nedeni belli değil açıkçası. Bende de eşimde de bir problem yok çok şükür ama yumurtlama dönemlerimde kontrole gittiğimde hep yeterli büyüklüğe ulaşmamış olduklarını gördük. Belki de strestendir bilemiyorum.

Yaşım 37 olduğu için doktor artık daha fazla zaman kaybetmeyelim dedi :)

Anladım cnm bnde 23 yaşındayım bnmde sebepsiz olmuyor her ay iki yumurtam oluyordu bnm büyüklügede ulaşmıştı ama stresten olmadıgını düşndüm rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın.Bizede hber ver olur mu bnde çarşamba günü ve cuma ilşki günüydü eşimle tartışınca çarşamba olmadı dün oldu yani cuma günü hyrlısı bklım :)

Slm cnm hoşgeldin aramıza inş güzel hberler alırsın :)

Polikistik over sendromu var bende. Çarşamba günü başladım. İlk kez kullanıyorum. 5 gün 1 er doz şeklinde. Salı günü folikül takibine başlayacağz dua edin gelişsinler :) ikiz filan olsa hattaaaa.. Neyse olsun da inşaallah

Bnmde 5 tane ymuurta var ikiz olma ihtimali var dedi ama rabbim aza noksansız saglıklı sıhhatli versin. Sende güzel hberler alırsan yaz cnm

Sağol canim. Bu arada akknti yapar mu bu ilaç öyle akışkan yapışkan değil sadece kokusuz şeffaf beyaz.

bende bu ay kırmızıyı gördm adet oldum salı günü klomene başlıcam ikinci kez allah bu ay nasip eder inş

o kokousuz şeffaf yumurtlama belirtisidie biliorum cnm

bende öyle bilyirum öyle gelio bazende peynir gibi püre gibi gelio hyrlısı bklım

bende bu ay kırmızıyı gördm adet oldum salı günü klomene başlıcam ikinci kez allah bu ay nasip eder inş

ins cnm bklım bnm sonuç ne olacak :) inş sende güzel hber aalrsın bidaki ay.

Ama uzamıyor uzayan için yumurtlama diyorlardı sanki

ewt şeffat uzayan yumurtlama bnm öyle geldi yine uzuyor ama şeffaf degil beyazımsı bklım cnm bkliyip görcez yanlız bnm gögüs ucumda agrı yokta büyüdü ucu bi acayip oldu :) . senin adet günün ne zmn

ben de ekimde beşinci klomen denememi yaptm ilk 3 ay klomenle yumurtam büyüdü ama son iki aydır büyümüyor :(
1 yıllık evliyim. polikistik overim var . doktor önümüzdeki ay iğneye başlayalım dedi. dün yumurtamın bu ay da gelişmediğini öğrendim. o kadar üzgünüm ki : ( :( :(

Back
X