ekimde klomen kullananlar destekleşelim

Arkadaslar benim tam tersi bu ay ne akintim ne de sgohus siskinligi oldu.ilkkez klomen kullaniyorum.acaba bu ay yu urtlamam olmadi mi

Sadece klomen kullandım canım 1 hafta günde 3 tane . 13. Günümde 10 civarı 18-21 mm yumurtalarım vardı o gün iğne vuruldum.
selam cnm ben geldım doktordaydım bugunnn hadı bakalım yarın sıra sende yumurtam dün kendılıgınden catlamıs cnm progestan 200 ılacı verdı ıkı günde ilşkiye gir dedi

artık bu dr a emanet edıcem kendımı :) tavsıye uzerıne gıttım. pahallıda baya ama. napım guvendım bır kere.
adet olayımda gıdım bakım ne dıcek
sen su an ne durumdasın ?

Aynen canım emanet et güven bakalım, ben de benimkiyle aynı şekildeyim :) Benim klomenle ilk denememdi bu ay, pazar günü adet olmam lazım, dün sabah dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif çıktı canım, şimdi adet olmayı bekliyorum bakalım...

Aynen canım emanet et güven bakalım, ben de benimkiyle aynı şekildeyim :) Benim klomenle ilk denememdi bu ay, pazar günü adet olmam lazım, dün sabah dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif çıktı canım, şimdi adet olmayı bekliyorum bakalım...
hayırlısı canım. tez zamanda kavusalım ınsallah :)

Adet olana kadar bu ay için de umudumu koruyorum hala :=)
kesınlıkle canım. umutsuz yasanmaz ;) ben tabı bu ay yumurtlamıdıgım ıcın rahatım :) ama ne zaman adet olcam sımdı ben onu merak edıyorum. normalde 28 de 1 oluyorum ama

Kizlar klomen kullanan herkese progesteron veriyor mu doktorlar ? Onu neye gore veriyorlar ? Kendi alıp kullanan var mı ?

Merhaba kızlar...bende 2. Kutu klomenime başladım..moraller yerle bir...çok korkuyorum...Allahım hepimize biran önce sağlıklı hayrli evlatlar nasip etsin insallah...

Kizlar klomen kullanan herkese progesteron veriyor mu doktorlar ? Onu neye gore veriyorlar ? Kendi alıp kullanan var mı ?
canim umitldndirmek istemem ama o ilacid düşük tehlikesindr veriyorlar inşallah bişey görmüştür doktor ve sen heyecan yapma diye düşük allah korusun olmasin tutunmasi kolay olsun diye vermiştir

canim umitldndirmek istemem ama o ilacid düşük tehlikesindr veriyorlar inşallah bişey görmüştür doktor ve sen heyecan yapma diye düşük allah korusun olmasin tutunmasi kolay olsun diye vermiştir
Yok ben kullanmıyorum kullananlari okudum da onun için sordum. Ben folikül takibinden sonra gitmedin doktora tedavi önümüzdeki aya kaldı.

Back
X