Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam cnm ben geldım doktordaydım bugunnn hadı bakalım yarın sıra sende yumurtam dün kendılıgınden catlamıs cnm progestan 200 ılacı verdı ıkı günde ilşkiye gir dediSadece klomen kullandım canım 1 hafta günde 3 tane . 13. Günümde 10 civarı 18-21 mm yumurtalarım vardı o gün iğne vuruldum.
artık bu dr a emanet edıcem kendımı :) tavsıye uzerıne gıttım. pahallıda baya ama. napım guvendım bır kere.
adet olayımda gıdım bakım ne dıcek
sen su an ne durumdasın ?
BU AYDA OLMADI KIZLAR ÇOK ÜZGÜNÜM YA
hayırlısı canım. tez zamanda kavusalım ınsallah :)Aynen canım emanet et güven bakalım, ben de benimkiyle aynı şekildeyim :) Benim klomenle ilk denememdi bu ay, pazar günü adet olmam lazım, dün sabah dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif çıktı canım, şimdi adet olmayı bekliyorum bakalım...
hayırlısı canım. tez zamanda kavusalım ınsallah :)
hayırlısı canım. tez zamanda kavusalım ınsallah :)
kesınlıkle canım. umutsuz yasanmazAdet olana kadar bu ay için de umudumu koruyorum hala :=)
ilk ti canım yarın doktora gidicem bakalım nasıl devam etcek tedaviyeCanım hayırlısı olsun, klomenle kaçıncı denemendi?
kesınlıkle canım. umutsuz yasanmazben tabı bu ay yumurtlamıdıgım ıcın rahatım :) ama ne zaman adet olcam sımdı ben onu merak edıyorum. normalde 28 de 1 oluyorum ama
ilk ti canım yarın doktora gidicem bakalım nasıl devam etcek tedaviye
bakalım merak edıyorum. okumustum o yazıyı bılıyorum.Eğer gerçekten yumurtlamadıysan östrojen kırılması adeti yaşayacaksın demektir, o zaman da geç oluyo sanırım.. Bak şu linkte o konuyu güzel anlatıyo;
http://www.jinekolojivegebelik.com/2013/01/yumurtlama-olmadan-adet-olunur-mu.html
bakalım merak edıyorum. okumustum o yazıyı bılıyorum.
19 kasım normal gunu. 21 ekımde olmustum en son
tabı tabı. ben baya yol aldımZaten okuyo okuya jinekolog olcaz heralde :)
Kizlar klomen kullanan herkese progesteron veriyor mu doktorlar ? Onu neye gore veriyorlar ? Kendi alıp kullanan var mı ?
canim umitldndirmek istemem ama o ilacid düşük tehlikesindr veriyorlar inşallah bişey görmüştür doktor ve sen heyecan yapma diye düşük allah korusun olmasin tutunmasi kolay olsun diye vermiştirKizlar klomen kullanan herkese progesteron veriyor mu doktorlar ? Onu neye gore veriyorlar ? Kendi alıp kullanan var mı ?
Yok ben kullanmıyorum kullananlari okudum da onun için sordum. Ben folikül takibinden sonra gitmedin doktora tedavi önümüzdeki aya kaldı.canim umitldndirmek istemem ama o ilacid düşük tehlikesindr veriyorlar inşallah bişey görmüştür doktor ve sen heyecan yapma diye düşük allah korusun olmasin tutunmasi kolay olsun diye vermiştir