- 1 Ekim 2025
- 119
- 141
- 18
- 32
- Konu Sahibi baharinadasi
Merhaba Arkadaşlar
Bugün ilk transferimde Pozitif sonucunu aldım çok şükür.
Ekim ayında transfer olup Pozitif sonucu alanlar olarak bu süreçte birbirimize yardımcı olalım, gelişmeleri birlikte deneyimleyelim istedim.
Bugün sonucu doktoruma ilettiğimde transfer öncesi 1 doz aldığım clinoleic serumu yarında muhakkak almamı söyledi.
Bu serumun faydası nedir ve neden önerilir bilgisi olan var mı?
Transfer süreci başladığı andan itibaren kullanılmaya başlanan ilaçlar pozitif görüldükten sonra daha ne kadar kullanılmaya devam edecek?
Özel klinikde tüp bebek sürecine başlayan arkadaşlar pozitif sonrası doktor değişikliği yapacak mı?
Yapacaklarsa ilaç süreci değiştirilen doktorda nasıl devam edecek?
Günlük kullandığım ilaçlar;
Sabah 08:00 - Estroferm 2 tane -Redostim 1 Tane / Akşam 20:00 Estroferm 2 tane -Redostim 1 Tane
Saat 10:00 Prolutex İğne göbekten
Saat 13:00 Folik asit ve bactovis
Saat 22:00 Coraspin
Saat 23:00 Oksapar iğne
Progestan Fitil Saat 08:00 2 tane / 16:00 2 tane / 24:00 2 tane
Bugün ilk transferimde Pozitif sonucunu aldım çok şükür.
Ekim ayında transfer olup Pozitif sonucu alanlar olarak bu süreçte birbirimize yardımcı olalım, gelişmeleri birlikte deneyimleyelim istedim.
Bugün sonucu doktoruma ilettiğimde transfer öncesi 1 doz aldığım clinoleic serumu yarında muhakkak almamı söyledi.
Bu serumun faydası nedir ve neden önerilir bilgisi olan var mı?
Transfer süreci başladığı andan itibaren kullanılmaya başlanan ilaçlar pozitif görüldükten sonra daha ne kadar kullanılmaya devam edecek?
Özel klinikde tüp bebek sürecine başlayan arkadaşlar pozitif sonrası doktor değişikliği yapacak mı?
Yapacaklarsa ilaç süreci değiştirilen doktorda nasıl devam edecek?
Günlük kullandığım ilaçlar;
Sabah 08:00 - Estroferm 2 tane -Redostim 1 Tane / Akşam 20:00 Estroferm 2 tane -Redostim 1 Tane
Saat 10:00 Prolutex İğne göbekten
Saat 13:00 Folik asit ve bactovis
Saat 22:00 Coraspin
Saat 23:00 Oksapar iğne
Progestan Fitil Saat 08:00 2 tane / 16:00 2 tane / 24:00 2 tane