• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekimde Pozitifi Görenler

baharinadasi

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2025
119
143
18
32
Merhaba Arkadaşlar

Bugün ilk transferimde Pozitif sonucunu aldım çok şükür.
Ekim ayında transfer olup Pozitif sonucu alanlar olarak bu süreçte birbirimize yardımcı olalım, gelişmeleri birlikte deneyimleyelim istedim.

Bugün sonucu doktoruma ilettiğimde transfer öncesi 1 doz aldığım clinoleic serumu yarında muhakkak almamı söyledi.
Bu serumun faydası nedir ve neden önerilir bilgisi olan var mı?

Transfer süreci başladığı andan itibaren kullanılmaya başlanan ilaçlar pozitif görüldükten sonra daha ne kadar kullanılmaya devam edecek?

Özel klinikde tüp bebek sürecine başlayan arkadaşlar pozitif sonrası doktor değişikliği yapacak mı?
Yapacaklarsa ilaç süreci değiştirilen doktorda nasıl devam edecek?

Günlük kullandığım ilaçlar;

Sabah 08:00 - Estroferm 2 tane -Redostim 1 Tane / Akşam 20:00 Estroferm 2 tane -Redostim 1 Tane
Saat 10:00 Prolutex İğne göbekten
Saat 13:00 Folik asit ve bactovis
Saat 22:00 Coraspin
Saat 23:00 Oksapar iğne

Progestan Fitil Saat 08:00 2 tane / 16:00 2 tane / 24:00 2 tane

Merhaba Arkadaşlar

Ekim ayında transfer olup Pozitif sonucu alanlar olarak bu süreçte birbirimize yardımcı olalım, gelişmeleri birlikte deneyimleyelim istedim.

Bugün sonucu doktoruma ilettiğimde transfer öncesi 1 doz aldığım clinoleic serumu yarında muhakkak almamı söyledi.

Transfer süreci başladığı andan itibaren kullanılmaya başlanan ilaçlar pozitif görüldükten sonra daha ne kadar kullanılmaya devam edecek?

Özel klinikde tüp bebek sürecine başlayan arkadaşlar pozitif sonrası doktor değişikliği yapacak mı?

Sabah 08:00 - Estroferm 2 tane -Redostim 1 Tane / Akşam 20:00 Estroferm 2 tane -Redostim 1 Tane

Merhaba bende ilk tedavi pozitif alanlardan biriyim. İlaçlarıma devam etmemi söyledi doktorum keseyi görene kadar yarın tekrar kan vereceğim.
Keseyi görene kadar tüp bebek doktorumda devam edeceğim. Sonra başka ilde oturduğum için yaşadığım ilde bir doktor bulmam lazım ☺️
İlaçlarım
Estrofem günde iki kez
Progestan fitil günde 3 kez
Progestan iğne 3 günde 1 kalçadan
Coraspin günde 1 kez
Birde takviyem var prowomen oda günde 1 kez.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar

Selamlar ilk tüp bebek transferim pozitif oldu 3 ekimde 2 adet yüksek kalite 5.gun embriyo transferi yapıldı
İlaçlarım
Estrofem günde 3
Progestan fitil günde 3 defa 2şer adet
Coraspin günde 1
Progestan iğne günde 1 defa 2 ampül

Merhabalar bende ikinci de pozitifi gördüm cok sukur ve aklımda bir cok soru var maalesef benimde 😶
Kullandığım ilaçlar
Sabah akşam progestan iğne göbekten
Günde 3 defa fitil
Günde 4 tane estroferm
Günde bir oksapar iğne
Corasprin 1 adet
Ve çeşitli vitaminler

Merhaba bende ilk tedavi pozitif alanlardan biriyim. İlaçlarıma devam etmemi söyledi doktorum keseyi görene kadar yarın tekrar kan vereceğim.
Keseyi görene kadar tüp bebek doktorumda devam edeceğim. Sonra başka ilde oturduğum için yaşadığım ilde bir doktor bulmam lazım ☺️
İlaçlarım
Estrofem günde iki kez
Progestan fitil günde 3 kez
Progestan iğne 3 günde 1 kalçadan
Coraspin günde 1 kez
Birde takviyem var prowomen oda günde 1 kez.
Kese sonrası doktor değişikliği ve ilaç kullanım süreci ile ilgili bilgi verebilirsen gerçekten çok sevinirim. ☺️

Selamlar ilk tüp bebek transferim pozitif oldu 3 ekimde 2 adet yüksek kalite 5.gun embriyo transferi yapıldı
İlaçlarım
Estrofem günde 3
Progestan fitil günde 3 defa 2şer adet
Coraspin günde 1
Progestan iğne günde 1 defa 2 ampül
Doktor değişikliği yapacak mısın canım

Merhabalar bende ikinci de pozitifi gördüm cok sukur ve aklımda bir cok soru var maalesef benimde 😶
Kullandığım ilaçlar
Günde 3 defa fitil
Günde 4 tane estroferm
Günde bir oksapar iğne
Corasprin 1 adet
Ve çeşitli vitaminler
Bende yarın Axa sigorta ile görüşeceğim TSS ordan yaptırmıştık fakat doğum paketi eklenmemiş sanırım Onu dahil edebiliyor muyum konuşacağım olmazsa hastanelerde ve tüp bebek kliniğinde ki doğum paketi fiyatlarını araştıracağım.
Duruma göre bende bilgilendiririm. İlaç devamı konusunda da aynı şekilde öğrenip bilgi vereceğim

Bende yarın Axa sigorta ile görüşeceğim TSS ordan yaptırmıştık fakat doğum paketi eklenmemiş sanırım Onu dahil edebiliyor muyum konuşacağım olmazsa hastanelerde ve tüp bebek kliniğinde ki doğum paketi fiyatlarını araştıracağım.
Duruma göre bende bilgilendiririm. İlaç devamı konusunda da aynı şekilde öğrenip bilgi vereceğim
Benim ameliyatlarimdan dolayı saglik sigortası kadin hastalıkları ve doğum ile ilgili hiç bir şeyi kapsamıyor dedikleri icin ben yaptirmamistkm geçen sene oyle de kaldı.

Merhaba,
4.ekim de 2 adet pgtli 2aa, 2bb embriyo transferi oldum.
  • Estrofem 3 x 2 kez
  • Progestan fitil günde 1 gece
  • Oksapar günde 1 sabah
  • Duphaston 1 x 2 kez
  • Progestan Dex günde 1
  • Progestan 50 mg 2 günde 1 kalçadan
  • Coraspin günde 1 gece
  • Prednol günde 1 16 mg
  • Prograf 0.5 mg x 2 kezdi. 14.ekim itibariyle bırakıldı.
  • Transferden 2 gün önce, 5 gün sonra ve 11.günü Clinoleic serum takıldı. Bu hafta T+19 da serumun son dozu verilecek.

Canim beni klinikten aradılar bugün perşembe gününe kese randevusu verdiler 🥲🥰 bütün sorular o güne kaldı tabi keseyi gorup de dikkatimi dagilmazsa 🥲😅

Selamlar bende bugün 3. Testimi verdim 508 çıktı daha önceleri farklı yerde vermiştim bugün tüp bebek merkezinde verdim. Doktor bir daha istedi çarşamba günü o gün ultrasonda da bakalım dedi hayırlısı olsun inşallah damarımda kan bulamadılar akmadı bir türlü inşallah bir daha bir daha istemez sağlıkla tutunmuştur 🥲🥲🥲

Kullandığım ilaçlar
Günde 3 defa fitil
Günde 4 tane estroferm
Günde bir oksapar iğne
Corasprin 1 adet
Ve çeşitli vitaminler

Merhaba,
4.ekim de 2 adet pgtli 2aa, 2bb embriyo transferi oldum.
  • Estrofem 3 x 2 kez
  • Progestan fitil günde 1 gece
  • Oksapar günde 1 sabah
  • Duphaston 1 x 2 kez
  • Progestan Dex günde 1
  • Progestan 50 mg 2 günde 1 kalçadan
  • Coraspin günde 1 gece
  • Prednol günde 1 16 mg
  • Prograf 0.5 mg x 2 kezdi. 14.ekim itibariyle bırakıldı.
  • Transferden 2 gün önce, 5 gün sonra ve 11.günü Clinoleic serum takıldı. Bu hafta T+19 da serumun son dozu verilecek.
Merhabalar serumun fiyatı nedir ve ne kadara taktırdınız acaba ve kaç saat sürüyor

Selamlar bende bugün 3. Testimi verdim 508 çıktı daha önceleri farklı yerde vermiştim bugün tüp bebek merkezinde verdim. Doktor bir daha istedi çarşamba günü o gün ultrasonda da bakalım dedi hayırlısı olsun inşallah damarımda kan bulamadılar akmadı bir türlü inşallah bir daha bir daha istemez sağlıkla tutunmuştur 🥲🥲🥲
Merhaba ilk kan testiniz kac çıkmıştı şimdiden rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏

İnşallah. Canim kan vermeye giderken bol su içelim. Benimde sorunum var su ile daha kolay oluyor. Allah kolaylık versinn

Ve bana 8.haftaya kadar estrofem diğerlerine 12.haftaya kadar devam dediler. Muayeneden sonra da detaylı gorusme yapacaklarmış haber veririm yeniden

Ve bana 8.haftaya kadar estrofem diğerlerine 12.haftaya kadar devam dediler. Muayeneden sonra da detaylı gorusme yapacaklarmış haber veririm yeniden
Ben bugün 2. kanı verdim henüz doktor sonuçla ilgili dönüş yapmadı durumla ilgili yine bilgilendirme yaparım senin perşembe kese vardı kaç kan tahlilinden sonra kese randevusu veriyorlar?

Ben bugün 2. kanı verdim henüz doktor sonuçla ilgili dönüş yapmadı durumla ilgili yine bilgilendirme yaparım senin perşembe kese vardı kaç kan tahlilinden sonra kese randevusu veriyorlar?
Pazar gunu 1400 geldi oyle olunca verdiler direkt. Iki kere deger artışı görmek istedi hemşirem. Muayene sonrasında detaylı görüşeceğiz dedi ilaçları

Canim beni klinikten aradılar bugün perşembe gününe kese randevusu verdiler 🥲🥰 bütün sorular o güne kaldı tabi keseyi gorup de dikkatimi dagilmazsa 🥲😅
merhaba. kan değerleriniz kaç çıkmıştı acaba? Bende bugün ilk transferimde pozitif gördüm ama Mart ayında düşük yapmıştım. Ondan dolayı değerimden emin olamıyorum. Sevinemiyorum. Doktorum gayet iyi dedi gerçi ama endişeliyim. Perşembe tekrar kana gideceğim eğer beklenen artış olursa kese için randevu vereceğim dedi.

Back
X