- Konu Sahibi baharinadasi
-
Ben il gündem veri Progestan dex kullanıyorum yok hiç acıtmıyor göbekten yapıyorumkızlar bugün keseyle beraber kanama alanı gördük maalesef. oksaparı kesip progestan dex başlıyoruz nasıl bu iğne acıtıyor mu
ay sevindim ya çok sağolun oksapar baya canımı yakıyordu daBen il gündem veri Progestan dex kullanıyorum yok hiç acıtmıyor göbekten yapıyorum
Ben direk transfer sonra bu iğneyi kullandım bide duphaston hap ve folik asitay sevindim ya çok sağolun oksapar baya canımı yakıyordu da
evet progesteron seviyesine göre fitil veya iğne verilebiliyor bende fitille başlamıştıkBen direk transfer sonra bu iğneyi kullandım bide duphaston hap ve folik asit
Tebrik ederim canım maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsinBugün cok şükür keseyi gördük iki tane .Allah a çok şükür sorun yok şuan.insallah herkesin gönlündeki olur
Yok yok biliyorum cok haklisinizHepsı de çok pahalı Bıde oksapar günde ıkı adettı bı kutu beş günde bitıyor gercı çok şükür gebelik oldu şikayetım yok da hanı yapılacak bişi varsa yapayım dıye sordum
Havasini mutlaka cikartin. Bir de oncesinde gobegimi buz ile biraz sogutuyorum hic acimiyor endise etmeyinay sevindim ya çok sağolun oksapar baya canımı yakıyordu da
Aynı sorunu yaşadım. Tabi ben şiddetli kanamayla hastaneye başvurdum. On gün iğne aldım. Bugün fitile geri döndüm çok şükür. İğneler pratik gibi görünebilir ama kalçalarım mahvoldu çok ağrıyor benim kalçalarım hala daha. Sıvı değil yağ olduğu için bu hormon kolay kolay emilim olmuyor . Ama alışırsınız merak etmeyin .Önemli olan bebeğinin iyi olmasıkızlar bugün keseyle beraber kanama alanı gördük maalesef. oksaparı kesip progestan dex başlıyoruz nasıl bu iğne acıtıyor mu
çok sevindim iyi olmanıza. doktorum bana göbekten yap dedi ama bakalım artık deneyince anlayacağım acısını.evet tabiki yeter ki bebişler iyi olsunAynı sorunu yaşadım. Tabi ben şiddetli kanamayla hastaneye başvurdum. On gün iğne aldım. Bugün fitile geri döndüm çok şükür. İğneler pratik gibi görünebilir ama kalçalarım mahvoldu çok ağrıyor benim kalçalarım hala daha. Sıvı değil yağ olduğu için bu hormon kolay kolay emilim olmuyor . Ama alışırsınız merak etmeyin .Önemli olan bebeğinin iyi olması
hadi inşallah teşekkürlerHavasini mutlaka cikartin. Bir de oncesinde gobegimi buz ile biraz sogutuyorum hic acimiyor endise etmeyin
yaa maşallah tebriklerBugün cok şükür keseyi gördük iki tane .Allah a çok şükür sorun yok şuan.insallah herkesin gönlündeki olur
Alıyorum da bazı zamanlar olmuyor bazı zamanlar çok morarıyor sanırım kılcal damara denk geliyorcanım havasını alıyor musun bende morarma yapmadı göbekte böyle tık tık vur önce havasını çıkar mutlaka
Hiçbirşey oksapar kadar acıtmıyoray sevindim ya çok sağolun oksapar baya canımı yakıyordu da
kesinlikle katılıyorum kapkalın iğnesiyle vurduktan sonra bile on dk yakıyor mübarekHiçbirşey oksapar kadar acıtmıyor
Bende bunu bu akşam deneyeceğimHavasini mutlaka cikartin. Bir de oncesinde gobegimi buz ile biraz sogutuyorum hic acimiyor endise etmeyin
Canım hayırlı olsun 5. İkiz annesi olarak aramıza hoş geldinBugün cok şükür keseyi gördük iki tane .Allah a çok şükür sorun yok şuan.insallah herkesin gönlündeki olur
Yaa tek yumurta ikizi mi oluyor o zamanBenım tek kese iki yolk gözüktü ama emın olamadı haftaya tekrar kontrol edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?