- Konu Sahibi baharinadasi
-
Fitili saglik ocagina yazdiriyorum ama gunluk dozum yasal sinirin uzerinde oldugu icin arada kendim aldigim da oldu. Kan sulandiriciyi da bir kere yazdirabildim henuz. Gebelik boyinca devam edenler icin doktoru rapor cikartiyormus galiba ama ben yapmadimMerhabalar herkese oksapar progestan kullananlara bir sorum olacak devlet ödüyor mu nasıl alıyorsunuz
Korkmamaya calis inan kahverengi veya kanama az ya da cok hepimiz yasadik. Normalmis hepsi. Agir kaldirma , uzun sure ayakta durma. Genel olarak dinlenme modunda ol bol su ic dedi bana doktorum gecen gun.Kızlar lekelenmesi olan oldu mu pozitif olduktan sonra hiç benim biraz lekelenmem oldu da korkuyorum acaba sütlü kahve gibi lekelenme yaşayan varmı ?
Sağlık ocağına yazdırdım eczane vermedi rapor olması gerekıyor dedıFitili saglik ocagina yazdiriyorum ama gunluk dozum yasal sinirin uzerinde oldugu icin arada kendim aldigim da oldu. Kan sulandiriciyi da bir kere yazdirabildim henuz. Gebelik boyinca devam edenler icin doktoru rapor cikartiyormus galiba ama ben yapmadim
Hastaneye bı gıdeyım bakalım bı ayda 36bınlık ilaç almışımoksaparı da SGK anlaşmalı doktora yazdırırsan devlet karşılıyormuş
Bana vermişlerdi doktor bi hastalik varmis onu yazinca olduSağlık ocağına yazdırdım eczane vermedi rapor olması gerekıyor dedı
Sorma bu ilaç süreci beni de çok yıprattı tedaviden çok ilaçlara para gidiyorHastaneye bı gıdeyım bakalım bı ayda 36bınlık ilaç almışım
Tabii bilirim hepimiz oyleyiz gunde 3 igne haplar ve fitiller var bende de. Minigime sifa olsunda yaoacak bisi yokHastaneye bı gıdeyım bakalım bı ayda 36bınlık ilaç almışım
Hepsı de çok pahalı Bıde oksapar günde ıkı adettı bı kutu beş günde bitıyor gercı çok şükür gebelik oldu şikayetım yok da hanı yapılacak bişi varsa yapayım dıye sordumSorma bu ilaç süreci beni de çok yıprattı tedaviden çok ilaçlara para gidiyor
Önce onu dedı ecz teshısı söyle yazması lazım ddı gonderdı onu girdi dr gerı gıttım bu kez de rapor yok vermıyo sıstem dedıBana vermişlerdi doktor bi hastalik varmis onu yazinca oldu
Oksaparı koldan mı yapıyorsun göbekten mi Çok morartıyorHepsı de çok pahalı Bıde oksapar günde ıkı adettı bı kutu beş günde bitıyor gercı çok şükür gebelik oldu şikayetım yok da hanı yapılacak bişi varsa yapayım dıye sordum
Doktorum bana vermedi bu ilacı pıhtılaşma sorununuz mu varOksaparı koldan mı yapıyorsun göbekten mi Çok morartıyor
Gobegım mosmor ısrarla göbek dedı drOksaparı koldan mı yapıyorsun göbekten mi Çok morartıyor
Yokmuş ama tedbıren yapıyor galıba tüp bebek merkezi sonuna kadar devam edeceksin dedıDoktorum bana vermedi bu ilacı pıhtılaşma sorununuz mu var
merhaba ben bugün özel hastanede panel testimle kadın doğum doktorumdan bir yıllık rapor çıkarttırdım siz de öyle yapabilirsiniz. hematoloji de yazıyormuş oksapara raporMerhabalar herkese oksapar progestan kullananlara bir sorum olacak devlet ödüyor mu nasıl alıyorsunuz
Banada kol demişti 2 kolumda çok fazla morardığı için göbeğe geçtim şimdi göbekte baya morardıGobegım mosmor ısrarla göbek dedı dr
canım havasını alıyor musun bende morarma yapmadı göbekte böyle tık tık vur önce havasını çıkar mutlakaBanada kol demişti 2 kolumda çok fazla morardığı için göbeğe geçtim şimdi göbekte baya morardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?