Ekimde Pozitifi Görenler

Kızlar bugün t+8 günüm afedersiniz sütlü kahve akışkan bi akıntım geldi ne demişlerdi bu konuyla alakalı size neden oluyor bilgisi olan varmı yarın test yaptırcam zaten

merhaba benimde 22 ekim de 5.gün embriyo transfer edildi prednol estrofem ecopirin lutinus ı mom prolutex iğne kullandım ama değerim artmadı 10.gün 30 çıktı 48 saat sonra 40 çıktı sonraki testte 48 dün verdim 41 e düştü kimyasal dedi doktor ilaçları bırak 2. transfer için regl dönemini beklicez dedi bu benim 5. kaybım 2 dış gebelik tüpler alındı 2 kimyasal 1 tane düzensiz kese kürtaj transfer öncesi histereskopi yapıldı embriyo kalitesi güzeldi rahim istenilen kalınlığa geldi ama olmadı düşünme takma kafaya öyle tutuyor diyorlar nasıl düşümeyim transfer oluyosun değer artacakmı ikiye katlayacak mı sonra kese görünecek mi sonra kalp atışı duyulacak mı süreç bitmiyor ve insanın elinde olmuyor malesef şuan da ilaçları bıraktım yükselmesi için umutlandığım dualar ettiğim değerim iyice düşsün diye bekliyorum bir an önce toparlanıp 2. transfere başlayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…