• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekimde Pozitifi Görenler

Arkadaşlar progestan kapsülü fitil olarak kullanan var mı aranızda gece uyumadan önce fitil olarak kullanıyorum ertesi gün ya sabah ya ikinci üçüncü tuvalette krem gibi bir kısmı düşmüş oluyor akıntı gibi bilemedim normal mi etki ediyor mudur diye
Ediyodur ya ben günde 3 defa kullanıyorum olduğu gibi geliyor bile bazen yarım saat içinde etkisini gösteriyor zaten geri kalanı da akıp gidiyor

Arkadaşlar progestan kapsülü fitil olarak kullanan var mı aranızda gece uyumadan önce fitil olarak kullanıyorum ertesi gün ya sabah ya ikinci üçüncü tuvalette krem gibi bir kısmı düşmüş oluyor akıntı gibi bilemedim normal mi etki ediyor mudur diye
Korkmanıza gerek ben de 2 tane sabah akşam kullanıyorum sürekli akıntı oluyor ve dediğin gibi beyaz krem gibi bir kısmı geliyor vücut gerekli olanı alıyor gerisini dışarı atıyor

Korkmanıza gerek ben de 2 tane sabah akşam kullanıyorum sürekli akıntı oluyor ve dediğin gibi beyaz krem gibi bir kısmı geliyor vücut gerekli olanı alıyor gerisini dışarı atıyor
Benim şu son günlerde bide geri gelirken vajinada yanma oluyor sonra geçiyor inşallah ilerlemez

Kızlar göğüs hassasıyetım bir an da kayboldu bugün 13. Gün acaba birsey olmuş mudur ya korkuyorum.iki sene önceki gebeliğimde de bir anda kaybolmuştu ve olumsuz olmuştu.

9.cu gün yapmıştım 269 çıkmıştı bugün 13.gun sabah test verdim ama korku var içim de
Ya kıyamam sana çok güzel çıkmış korkma bu yolda herşeyi yaşayabiliyoruz sonu güzel olucak :) göğüsle ilgili hiçbir bilgim yok bende t+6 dayım göğüslerim fena şiş inş senin gibi değerler çıkar karışma 🤲

Kızlar göğüs hassasıyetım bir an da kayboldu bugün 13. Gün acaba birsey olmuş mudur ya korkuyorum.iki sene önceki gebeliğimde de bir anda kaybolmuştu ve olumsuz olmuştu.
Korkma canım merak etme benim de fazla yok bebeğin seninledir inşallah 🤲 strese girme

Herkeste öyle kuzucum ya malesef. Pamuklu çamaşır kullan canım sık değiştir artık bende yani sayısını hatırlamadığım kadar çamaşır aldım enfeksiyon kapmayım diye 😄
Ah şu cektiklerimiz bugün t+6. Günüm test yapmamak için evde kendimi zor tutuyorum 😀

Back
X