- Konu Sahibi baharinadasi
Tesellimiz o ama doktor pek kabul etmiyor malesef%60 yeterli canım illa 2 kat artması beklenmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesellimiz o ama doktor pek kabul etmiyor malesef%60 yeterli canım illa 2 kat artması beklenmez
Ne zaman kese kuzumTesellimiz o ama doktor pek kabul etmiyor malesef
Doktor artarsa degerker haftaya dediNe zaman kese kuzum
Şu an 17.günde misin? Ama artıyor da bi taraftan evet iki kat değil ama inşallah düzene girer de güzelce devam eder yaDoktor dün kan testi verdik bugün de istedi sonuc cıkmadı istediğim gibi olmuyor diyor
Bugun keseyi gördüm 5 haftalikmis 2 hafta sonra da kalp atışı için gel dediKeseyo gorursunuz indallah ben 5 li haftalsrda gormustum. 6+2 de kalp atisini gorduk cok sukur. Ondan 4 gun sonra da duyabildik![]()
Transfer + kaçıncı gün canım kaç beta ile gördünBugun keseyi gördüm 5 haftalikmis 2 hafta sonra da kalp atışı için gel dedi
5. Gun embriyosu 16 ekimde transfer oldum 12. Gun 167 ile öğrendimTransfer + kaçıncı gün canım kaç beta ile gördün
Bugün kaçıncı gün canım keseyi gördüğün gün5. Gun embriyosu 16 ekimde transfer oldum 12. Gun 167 ile öğrendim
Bugün 5 haftalik dedi doktorBugün kaçıncı gün canım keseyi gördüğün gün
Sağlıkla büyüsün inşallahhhBugün 5 haftalik dedi doktor
Teşekkür ederim canımSağlıkla büyüsün inşallahhhcanım sen bütün tahlilleri aynı yerde mi vermiştin
İnsalaşh güzel bi düzene otururŞu an 17.günde misin? Ama artıyor da bi taraftan evet iki kat değil ama inşallah düzene girer de güzelce devam eder ya
Kasık ağrın falan oluyor mu canımTeşekkür ederim canım
Evet ayni yerde verdim
İnşallah inşallah bugün verdiğiniz test çıkmadı mıİnsalaşh güzel bi düzene oturur
Aslında benim 10 ve 11 gun aşırı derecede belim ağrıdı ayakta duramayacak derecede ama ben adet olucam onun sancısıdir dedimKasık ağrın falan oluyor mu canım
Nasip işte yaaa allahım verince veriyor ne güzel olmuş sağlıkla doğsun inşallahAslında benim 10 ve 11 gun aşırı derecede belim ağrıdı ayakta duramayacak derecede ama ben adet olucam onun sancısıdir dedim
Çünkü 9. Gün negatifi görmüştüm umudum yoktu ama yine ilaçlarımı doktorum bırak demeyene kadar düzenli bir şekilde kullandım ve adet yerini bulsun diye dualarla 12. Gun gidip kan verdim ve bi şok geçirdim![]()
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahNasip işte yaaa allahım verince veriyor ne güzel olmuş sağlıkla doğsun inşallah![]()
Keske erken vermeseydiniz. Heyecaninizi anlıyorum ama bazen acele etmemek gerek. Burdan kimse yükselir veya yükselmez diyemez ki. Stres yapmadan gününüzü bekleyin en iyisiMerhaba kan verdim bugün, Yedinci günüm transferden sonra, çift embiriyo beşinci gün atıldı. Sonucum 2.05 çıktı malesef. Yükselme ihtimali var mı sizce
Benim 9. Gün 2 çıkmıştıMerhaba kan verdim bugün, Yedinci günüm transferden sonra, çift embiriyo beşinci gün atıldı. Sonucum 2.05 çıktı malesef. Yükselme ihtimali var mı sizce