- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
arkadaşlar merhaba; bende adet olmayı bekliyorum...dondurulmuş embryo ile 2. tüp bebek tedavisine başlayacağım.alman hastanesi doktorum halit fırat erden .doktorumdan memnunum tavsiye ederim.
birde 1. denemede olmayınca rahim filmi ve genetik test istedi doktorum yaptırdım ikisindede sonuç temiz çıktı.genelde genetik testi birçok doktor 3. olumlu denemeden sonra istiyor bence çok saçma eğer böyle bir problem varsa önlemi alınmalı boşu boşuna problem varsa 3 kez denemiş ve negatif sonuç almış oluyo insanlar maddi manevi zor bir süreç....hepimize hayırlı olsun arkadaşlar ....
kızlar merhaba.bende adet olmayı bekliyorum.ekim 17 gibi başlıyoruz 2. denemeye.inşallah allah hakkımızda hayırlısını nasip eder.
MERHABA tedaviye başlayan arkadaşlara başarılar diliyorum.bende ekimde 3. denememi 2 dondurulmuşumla başlıcam doktorum co-cülter yapıcak şimdi adet olmayı bekliyorum normalde bu gün olmam lazım doktora bildiricem.. Nasıl aşamayla karşılaşacağımı bilmiyorum kaç gün sürer bir bilgim yok co-cülteri bilen yada yaptıran varmı aranızda....tekrar BAŞARILAR diliyorum.
kızlar günaydın herkese
bende ekimde ki adetimle kontorolümü olacam ve 21. günüde tedaviye başlıcağız nasipse benim 5. denemem olacak hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşş
allah nasip ederse inşallah bende ekimin ilk haftası hasta olucam ve tedavi sürecni başlatıcaz inşallah
allah bi dert zeval vermesse
şimdiden cümlemize hayırlı olur inşallah
hepimizinki tutarda hayırlısıyla himileliklerimizi konuşuruz bi forumda hihihi
sudenaz canım benim lk olucak inşallah
sanırım bende umut tüp bebeğe gelicem ama henüz belli değil
işlerimi bi yoluna sokmam lazım işten çıkmayı düşünüyorum
yerime eleman bulmam lazım
para durumunu ayarlamam lazım
sanki üzerime on ton yük var
ekimin ilk haftası adet olucam işten sık sık izin almam sorun olmassa çıkmıycam bi ton primim tazminatım var işsizliğim şuyum buyum hamiş olrsam bi kaç ay dayanırım zaten işim rahat muhasebeciyim yalnızım istediğim zaman yatıp uyuyabilirim bile ama ilk zamanlar izin almam sorun olmassa çıkmıycam bugün yarın patronla konuşmam lazım yanii :))
sudenazzz peki dr kim olucak
========EKİM'DE TÜP BEBEK TEDASİ GÖRECEKLER=======
sudenaz222--------2. deneme---------umut tüp bebek merkezi
huriya----------2. deneme-----------?????????????
ozlecem-----------2. deneme-----------?????????????
balance88-----------3. deneme---------??????????????
nrcnözbk-----------5. deneme-------------?????????????
gizem_im-----------1. deneme------------umut tüp bebek merkezi
nevra73-------------2. denem---------------??????????????
ekledim nevracım hayırlısı olur inşallah..hangi merkeze gidiceksin bellimi?
hımmm evet enver beyin meti çokk ya bide çiğdem hanım var ben şimdi baktım hastanenein sitesinden sonuçta çok fark edermi acaba aynı hastane aynı laboratuvar aynı embriolog rahat olmak açısından bayan dr daha rahat sanki yani onun için ne dersin sence
evet aslında haklısın ama ne bilim işte yaa bakıcaz artık :kedi:valla canım tabi şimdi herkes rahat edemeyebilir yani...ama açıkçası ben alıştım sırnaşık şey..çok dr. dolaştım..ilk denemem erkek dr.du...artık farketmiyor..doğru dürüst uydulansında kadın erkek farketmez....
senin ilk denemen çekinmekte haklı olabilirsin ama gerçekten erkek dr.larda rahatsız edecek hiçbir şeyle karşılaşmıyorsun..zaten hemşireler hazırlıyor seniii...bu durum takılmasın kafana..sen yeterki güven yani...
nevra7 nerde oturuyosun cnm sen ben gebzedeyim anadoluya randevu aldım öngörüşme için 6 ekim.
ama tüp bebek fiyatları çok pahalı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?