G
gizem_im
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
canım merhaba tüp bebek merkezini doğru secmek cok onemli, nerdeyse basarının yarısı onlar sayesinde(labaratuar)
bendede yumurta yetmezliği var umut tüp bebek merkezine gidiyorum. iğnenin yanında ilk beş gün femara diye bir ilaç kullandım sanada bunu verdilermi. yumurta için altın vuruş deniliyor bu ilaca en son teknıkmış. ???? özellikle yumurta yetmezliği olanlarda kullanılıyor. bende 6 adet yumurta oluştu 3 sağda 3 solda. tabi kalıteleri anca toplanacağı zaman belli olur. bu hafta sonu toplanıcak umarım güzel sonuclar alırım. aynen bende çider uyesi olarak gittim umut tüp bebeğe ççookk memnunum canım. 3950 ilaçlar dahıl. enver bey doktorum sanada femara protokolu uygulayacaktır mutlaka:))) hayırlı olsun şimdiden
tedavin hayırlı bir şekilde sonuçlanır inşallah canım ....bende çok yumurta vardı ama kısmet meselesi allah ne zaman verirse ozaman olacak... dua etmekten başka çaremiz yok tabi tedavimizide en ii şekilde yaptırmalıyız....arkadaşlar hepimize umut olsun diye bir şey anlatmak istiyorum .....sizlerde belki bu tür şeyler çevrenizden duymuşsunuzdur......benim bir arkadaşımın abisinin 17 yıl çocuğu olmamış erkek infertilitesi....istanbula geliyorlar tüp bebek deniyorlar defalarca olmuyor maddi manevi bitiyorlar....nerdeyse eve kapınıyorlar....2 yıl önce doğal yoldan hamile kalıyor eşi tedavisiz mucize....fakat çocuk doğuyor 2 aylıkken sebepsiz ölüyor...büyük bir yıkıntı yaşıyorlar bende çok üzülmüştüm...daha bitmedi arkadaşlar ve şu anda 7 aylık hamile ....ben çok dua ediyorum ...lütfen sizde edin arkadaşlar allah tamamına erdirsin...sağsalim kucaklarına almayı nasip etsin....inşallah hepimiz en kısa zamanda çocuklarımıza kavuşuruz.......
sudenaz hayırlısı olsun inşallah canım seçtiğin hastanenin çok meti var bende bugün aradım görüştüm ssk imkanıda var ama sanırım rapor için 3 yıllık evli olmak şartıyla fiyat baya bi düşüyo ssklıya ilaçlar hariç 1304tl dedi neslihan hanım bende henüz hastane için kararsızım tabi birazda maddi bu arada yaşadığın şehir mugla yazıyo eğer öyleyse nasıl olucak merak ettim tatlım şansın bol olsun cnm hayırlı haberlerini umutla bekliyorum
merhaba canım .. yenı tedavınde her seyın cok ıyı olmasını dılıyorum .. test sonucların bana ılgınç geldı .. tsh ( yanı tıroıd hormonun ) yuksek cıkmıs .. bu hıpotıroıd anlamına gelıyor ..yanı tıroıdın az calışıyor .. ılk denemende 6 cıvarında kı benım bıldıgım kadarıyla bu degerle tup bebek yapılmaz .. ıdeal deger 1 - 2,5 arasıdır .. ılac başlamak gerekır ..tefor tarzı ılaclar .. sımdıkı degerle rde yuksek gozukuyor .. bu detayı neden goz ardı ettıler anlıyamadım .. fsh degerlerın cok kotu degıl bence buna kafana takma .. bu degerle tup bebekte epey sansın var .. ama lutfen tıroıd degerlerını ıyı bır dr a degerlendır .. esen kal ..
sudenazcım tedavin şimdiden hayırlı olsun bende buay tüp bebek tedavisine başladım benimde tsh yüksekti dr um tefor ilacı verdi kulladım 1 e düştü ama genede devam etmemi istediler sende muhakkak o ilacını kullan tabiki drlar bizden ii bilirler ama o ilacı hamileler bile kullanırlar inş herşey güzel gider senin için..
merhabalar allah yardımcınız olsun ben yaptırmıcam ama yaptıran biri olarak moral vermek istedim allah yardım etsin konuşmak isterseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?