Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

sudenaz hayırlısı olsun inşallah canım seçtiğin hastanenin çok meti var bende bugün aradım görüştüm ssk imkanıda var ama sanırım rapor için 3 yıllık evli olmak şartıyla fiyat baya bi düşüyo ssklıya ilaçlar hariç 1304tl dedi neslihan hanım bende henüz hastane için kararsızım tabi birazda maddi bu arada yaşadığın şehir mugla yazıyo eğer öyleyse nasıl olucak merak ettim tatlım şansın bol olsun cnm hayırlı haberlerini umutla bekliyorum

canım bana daha önce uygulanmadı femara...bakalım..inşallah herşey iyi olur..valla bu söylediğin beni pek bi sevindirdi :)

sağol canım inşallah...arkadaşının olayıda tabiki herkes için bi umut ışığı...

opuyorumnanaktanya canım ilkinde bende raporlu yaptırdım ama yinede 8000tl yı buldu..geçti bile...6000 tl sı ilaçtı...umut tüp bebek merkezine ssk ile gidersen ilaç karşılamıyolar..bu sefer ilaçlarının dozlar ne olcak ve ne kadar kullancağın belli olmayacağından aynı fiyata bile gelebilir yani...o yünden ben raporla uğraşmıycam bu sefer...

evet canım bodrumda yaşıyorum ben ama tüm sülalem istanbulda diyebilirim...akrabalarda kalacağım..o açıdan rahatım yani bi sorun yok..

Son düzenleme:
bu arada kızlar bugün sabah hastaneye gitiim...adetimin 2. günü hormon testlerini yenilettim...önümüzdeki ay içinde bi fikir olur diyerekten...

1. tüp bebek denememdeki hormon testim (şubat ta yapılan)

E2.............41.39
fsh.............9.02
Lh..............6.68
prolaktin........20.42
serbest t4........1.22
tsh..................6.21 çıkmıştı....bu sonuca bakarak dr.um yumurtalık rezervin kötü..yüksek dozda başlıycaz dedi...

aradan 8 ay geçti ve bugün yaptırdığım hormon testi

tsh.................4.59
serbest t3.........3.20
serbest t4..........1.20
fsh....................9.21
Lh................3.08
prolaktin..........13.48

şimdi bugünkü dr.a ilk defa gittim sırf test yaptırtmak için....bu dr. daha testi yapmadan ilk testi gösterdim..gayet normal bence dedi...nerde yaptırdığımı sordu..medikal park dedim...aynen şunu dedi; çok şaaşalı binaları var ama bi işe yaramıyor..sadece reklam dedi...2. yi nerde yaptırcağımı sordu..umut tüp bebek deyince süper bi karar dedi..doğru yoldasın çok iyi bir merkez mutlaka git dedi...bide testlerin sonucundan çok dr. un uygulayacağı ilaç tedavisi daha önemli dedi..takmamamı söyledi..iki testtide normal buldu...

açıkçası benim istediğim fsh değerinin düşmesiydi..aksine çok az artmış...diğerlerinde düşüş var buda çok iyi bence ama işte bu fsh ye çok takılıyorum....yumurtanın çokluğunu belirtiyor..ne kadar yüksek olursa o kadar az yumurtan oluşur..sınırda 10 muş...

bu testlerle ilgili yorumlarınız neler sizin?

Son düzenleme:
merhaba canım .. yenı tedavınde her seyın cok ıyı olmasını dılıyorum .. test sonucların bana ılgınç geldı .. tsh ( yanı tıroıd hormonun ) yuksek cıkmıs .. bu hıpotıroıd anlamına gelıyor ..yanı tıroıdın az calışıyor .. ılk denemende 6 cıvarında kı benım bıldıgım kadarıyla bu degerle tup bebek yapılmaz .. ıdeal deger 1 - 2,5 arasıdır .. ılac başlamak gerekır ..tefor tarzı ılaclar .. sımdıkı degerle rde yuksek gozukuyor .. bu detayı neden goz ardı ettıler anlıyamadım .. fsh degerlerın cok kotu degıl bence buna kafana takma .. bu degerle tup bebekte epey sansın var .. ama lutfen tıroıd degerlerını ıyı bır dr a degerlendır .. esen kal ..

valla canım anlamadımki bende..başka dr.larada ilk testimi söylemiştim..hiçbir anormallik bulmadılar...bakalım gidince özellikle soracağım...

sudenazcım tedavin şimdiden hayırlı olsun bende buay tüp bebek tedavisine başladım benimde tsh yüksekti dr um tefor ilacı verdi kulladım 1 e düştü ama genede devam etmemi istediler sende muhakkak o ilacını kullan tabiki drlar bizden ii bilirler ama o ilacı hamileler bile kullanırlar inş herşey güzel gider senin için..

merhabalar allah yardımcınız olsun ben yaptırmıcam ama yaptıran biri olarak moral vermek istedim allah yardım etsin konuşmak isterseniz sevinirim

sağol canım ya..en azından kolay düşebileceğini bilmekte moral verici bişey...önümüzdeki ay istanbula tedaviye gitmeden bunu burda çözeceğim..tekrar bi dr.a gideceğim...

kızlar ya benim adetim 6 gün dolu dolu sürer...şimdi 3 günde bitti...bugün 4. gün hiç bişey yok..anlamadım ben bu işten yavvv....

sudenazcım valla bende senin durumundayım.her zaman 7 gün adet olan ben 5 günde tamamlıyorum artık.tedaviye başlamayı düşünüyoruz ya illa bir aksilik olacak.süprizzzzz

ben ekimde değilde kasımd< başlamayı düşünüyorum tabiki bir aksilik olmazsa....

bana akupunkturda önerdilerdi..... strese iyi geliyor dediler..... ayrıca şansıda artırıyormuş deneyenleriniz varmı.....

ayrıca nerde yaptıracaksınız.......

ben 2 aşılama yaptırdığım için bu sanırım tüp bebek ücreti yarısı olacak

bebegem canım tyedavin hayırlı olur inşallah.ben 3 kez yaptırdım hastanemden ve dr çok memnunum.tekrar tedaviye başladığımda yine aynı merkezi düşünüyorum.sen hangi ildesin bilmiyorum ama memoriali tavsiye ederim.birde akupuntur konusuyla ilgili topik açılmıştı oradan bilgi alabilirsin.

arkadaşlar merhaba; bende adet olmayı bekliyorum...dondurulmuş embryo ile 2. tüp bebek tedavisine başlayacağım.alman hastanesi doktorum halit fırat erden .doktorumdan memnunum tavsiye ederim.
birde 1. denemede olmayınca rahim filmi ve genetik test istedi doktorum yaptırdım ikisindede sonuç temiz çıktı.genelde genetik testi birçok doktor 3. olumlu denemeden sonra istiyor bence çok saçma eğer böyle bir problem varsa önlemi alınmalı boşu boşuna problem varsa 3 kez denemiş ve negatif sonuç almış oluyo insanlar maddi manevi zor bir süreç....hepimize hayırlı olsun arkadaşlar ....

kızlar merhaba.bende adet olmayı bekliyorum.ekim 17 gibi başlıyoruz 2. denemeye.inşallah allah hakkımızda hayırlısını nasip eder.

MERHABA tedaviye başlayan arkadaşlara başarılar diliyorum.bende ekimde 3. denememi 2 dondurulmuşumla başlıcam doktorum co-cülter yapıcak şimdi adet olmayı bekliyorum normalde bu gün olmam lazım doktora bildiricem.. Nasıl aşamayla karşılaşacağımı bilmiyorum kaç gün sürer bir bilgim yok co-cülteri bilen yada yaptıran varmı aranızda....tekrar BAŞARILAR diliyorum.

kızlar günaydın herkese

bende ekimde ki adetimle kontorolümü olacam ve 21. günüde tedaviye başlıcağız nasipse benim 5. denemem olacak hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşş

allah nasip ederse inşallah bende ekimin ilk haftası hasta olucam ve tedavi sürecni başlatıcaz inşallah
allah bi dert zeval vermesse
şimdiden cümlemize hayırlı olur inşallah
hepimizinki tutarda hayırlısıyla himileliklerimizi konuşuruz bi forumda hihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…