Ekimde tüp bebek

Melek Ada eger heyet alamazsan nobet tutamaz diye rapor al.ben gecen yil almıştım.bebis gelirse bu yil kullanicam onu
Ben bundan önceki denememde başlamıştım okula gittiğimin ertesi günü düşük oldu. Üstelik nöbet tutmuştum. Belki ondan dolayı olmadı ama ben heyet raporu almadığım için çok pişman oldum. Bu sefer kesinlikle işimi şansa bırakmayacam. Sizler de bırakmayın. Sonuçta dediğiniz gibi keyfi alınmıyor bu raporlar kesinlikle hakkımız. Ama nöbet için alındığını bilmiyordum. Bunu öğrendiğim iyi oldu

Tabi ki doğru diyorsunuz ama ben edebiyatciyim oturarak ders anlatırım diye düşündüm. Kendimi yormadan bir düzen oturturum diye düşündüm bizim okul öğrenci sayısı ve sınıf mevcutları çok az olduğundan dolayı çok yoruldugum soylenilemez sürekli evde oturan bir mizacim yok ama verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum bunu düşüneceğim

Haklısınız maddi manevi anlamda çok yoruluyoruz iki hafta daha alınabilir ama doktor yatarak gecirmenin bir anlamı yok diyor .

Haklısınız maddi manevi anlamda çok yoruluyoruz iki hafta daha alınabilir ama doktor yatarak gecirmenin bir anlamı yok diyor .
Canm zaten rapor aldığımızda evde sürekli yatıyoruz ev içerisinde yürüyüş yapıyoruz. Ama çocuklar çok dengesiz teneffüslerde bize çarpabiliyorlar. Okula devam edilse bile nöbet için rapor alınmalı bence

Aslinda heyet alsak cok iyi olur ama tanidik dr olmadan verirler mi?

Ben de bi köy okulundayim mevcutlar dusuk ama sahsen pozitifi gorsem isimi sansa birakmam lisede ogrencilerin icine karisip gidiyoruz.yanlislikla iterler falan mazallah

Aslinda heyet alsak cok iyi olur ama tanidik dr olmadan verirler mi?
Yani bilemiyorum canm bir konuşmak lazım sonuçta çok zor hamile kalıyoruz ve hiçbir şekilde işimizi şansa bırakmamamız lazım. Bakın ben hala çok pişmanım.

Yani bilemiyorum canm bir konuşmak lazım sonuçta çok zor hamile kalıyoruz ve hiçbir şekilde işimizi şansa bırakmamamız lazım. Bakın ben hala çok pişmanım.
Anladim cnm,hele bi hamile kalalim da o zmn dr ayarlamaya da caliscaz artik

Merhabalar bende inşallah 9-11 ekim arası transfer olacağım ilk denemem Allah herkesi iyi sonuçlarla karşılaştırmayı nasip etsin Transfer denemesi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum

Merhabalar bende inşallah 9-11 ekim arası transfer olacağım ilk denemem Allah herkesi iyi sonuçlarla karşılaştırmayı nasip etsin Transfer denemesi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum
Merhaba,nerde oldunuz tedavinizi? Benim 2.olacak.insallah bebislerimize kavusuruz bu tedavide

Kiizlar kromozom testi yaptiraniniz oldu mu? Bizim bi basarisiz deneme var diye biz yaptirdik da

arkadaşlar bir sorum olacak.. ben tüp bebek tedavime başladım. iğnelerimi kullanıyorum. perşembe günü yumurtalarım toplanacak. bu sürede ilaç kullanımı ile ilgili bilgisi olan var mı? şuan boğazlarımda ve kulaklarımda bir sızı başladı. normalde bir tane soğuk algınlıgı ilacı ile önünü alabilirim. ama bu durumda bir sakıncası olur mu bilemedim. Devlet hastanesinde yaptırınca da açıp dr soramıyorsun.

Canim kesinlikle icme.agri kesici olarak bile sadece minoset ve o da cok asiri mecbur kalirsan dediler bana.sicak su torbasi falan yapip terlemeye calis ama sicak su torbasini da kasıklarına koyma tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…