Ben bundan önceki denememde başlamıştım okula gittiğimin ertesi günü düşük oldu. Üstelik nöbet tutmuştum. Belki ondan dolayı olmadı ama ben heyet raporu almadığım için çok pişman oldum. Bu sefer kesinlikle işimi şansa bırakmayacam. Sizler de bırakmayın. Sonuçta dediğiniz gibi keyfi alınmıyor bu raporlar kesinlikle hakkımız. Ama nöbet için alındığını bilmiyordum. Bunu öğrendiğim iyi olduMelek Ada eger heyet alamazsan nobet tutamaz diye rapor al.ben gecen yil almıştım.bebis gelirse bu yil kullanicam onu
Tabi ki doğru diyorsunuz ama ben edebiyatciyim oturarak ders anlatırım diye düşündüm. Kendimi yormadan bir düzen oturturum diye düşündüm bizim okul öğrenci sayısı ve sınıf mevcutları çok az olduğundan dolayı çok yoruldugum soylenilemezBen de ogrtmnim.transferi ocakta yaptiricam o yuzden.15 tatilde dinleneyim diye.bence bizim isimiz baya agir.kac meslek grubu tum gunu ayakta geciriyor kibence alabildigin kadar rapor al.bi bebeginin olmasi cocuklarin 2 haftada ogreneceklerinden daha onemli.donunce illa ki telafi edersin.ben acikca konustum idarecimle.tedavi surecnde 2 hafta raporluyum,ki kurslar da baslamis oluyor
Haklısınız maddi manevi anlamda çok yoruluyoruz iki hafta daha alınabilir ama doktor yatarak gecirmenin bir anlamı yok diyor .Ben bundan önceki denememde başlamıştım okula gittiğimin ertesi günü düşük oldu. Üstelik nöbet tutmuştum. Belki ondan dolayı olmadı ama ben heyet raporu almadığım için çok pişman oldum. Bu sefer kesinlikle işimi şansa bırakmayacam. Sizler de bırakmayın. Sonuçta dediğiniz gibi keyfi alınmıyor bu raporlar kesinlikle hakkımız. Ama nöbet için alındığını bilmiyordum. Bunu öğrendiğim iyi oldu
Canm zaten rapor aldığımızda evde sürekli yatıyoruz ev içerisinde yürüyüş yapıyoruz. Ama çocuklar çok dengesiz teneffüslerde bize çarpabiliyorlar. Okula devam edilse bile nöbet için rapor alınmalı benceHaklısınız maddi manevi anlamda çok yoruluyoruz iki hafta daha alınabilir ama doktor yatarak gecirmenin bir anlamı yok diyor .
Aslinda heyet alsak cok iyi olur ama tanidik dr olmadan verirler mi?Ben bundan önceki denememde başlamıştım okula gittiğimin ertesi günü düşük oldu. Üstelik nöbet tutmuştum. Belki ondan dolayı olmadı ama ben heyet raporu almadığım için çok pişman oldum. Bu sefer kesinlikle işimi şansa bırakmayacam. Sizler de bırakmayın. Sonuçta dediğiniz gibi keyfi alınmıyor bu raporlar kesinlikle hakkımız. Ama nöbet için alındığını bilmiyordum. Bunu öğrendiğim iyi oldu
Ben de bi köy okulundayim mevcutlar dusuk ama sahsen pozitifi gorsem isimi sansa birakmamTabi ki doğru diyorsunuz ama ben edebiyatciyim oturarak ders anlatırım diye düşündüm. Kendimi yormadan bir düzen oturturum diye düşündüm bizim okul öğrenci sayısı ve sınıf mevcutları çok az olduğundan dolayı çok yoruldugum soylenilemez ☺ sürekli evde oturan bir mizacim yok ama verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum bunu düşüneceğim
Yani bilemiyorum canm bir konuşmak lazım sonuçta çok zor hamile kalıyoruz ve hiçbir şekilde işimizi şansa bırakmamamız lazım. Bakın ben hala çok pişmanım.Aslinda heyet alsak cok iyi olur ama tanidik dr olmadan verirler mi?
Anladim cnm,hele bi hamile kalalim da o zmn dr ayarlamaya da caliscaz artikYani bilemiyorum canm bir konuşmak lazım sonuçta çok zor hamile kalıyoruz ve hiçbir şekilde işimizi şansa bırakmamamız lazım. Bakın ben hala çok pişmanım.
Ben de Aret Kamara gdyorum tedawi tup bebek icinSelamun aleyküm. Bende tüp bebek serüvenine katılanlardanım. Ben daha randevu almadım. Ekim ayında dr aret kamar ile tedaviye başlamam istiyorum bana bu konuda yardımcı olur musunuz
Test yaptn mi cnm?Kızlar bende bu sabah kanda gebelik testi yapicam çok heyecanliyim
Merhaba,nerde oldunuz tedavinizi? Benim 2.olacak.insallah bebislerimize kavusuruz bu tedavideMerhabalar bende inşallah 9-11 ekim arası transfer olacağım ilk denemem Allah herkesi iyi sonuçlarla karşılaştırmayı nasip etsinTransfer denemesi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum
Hayır canım kahvaltı yapıp gidicem inşallahTest
Test yaptn mi cnm?
Ne zaman başladınız. Daha ben randevu almadım. Telefon ile görüştüm. 10 gün içinde randevu verebiliyorlarmış. Haftaya arayacağım. 5 ekimden snra gidebilirim ona göre alacağım randevuyuBen de Aret Kamara gdyorum tedawi tup bebek icin
Sonucu bize de yaz.insallah pzitif olurHayır canım kahvaltı yapıp gidicem inşallah
Canim kesinlikle icme.agri kesici olarak bile sadece minoset ve o da cok asiri mecbur kalirsan dediler bana.sicak su torbasi falan yapip terlemeye calis ama sicak su torbasini da kasıklarına koyma tabiarkadaşlar bir sorum olacak.. ben tüp bebek tedavime başladım. iğnelerimi kullanıyorum. perşembe günü yumurtalarım toplanacak. bu sürede ilaç kullanımı ile ilgili bilgisi olan var mı? şuan boğazlarımda ve kulaklarımda bir sızı başladı. normalde bir tane soğuk algınlıgı ilacı ile önünü alabilirim. ama bu durumda bir sakıncası olur mu bilemedim. Devlet hastanesinde yaptırınca da açıp dr soramıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?