Ekimde tüp bebek

Morfoloji tüp bebekte önemli mi morfoloji 2 yle tutma ihtimali var mıdır acaba
Morfoloji bizimde 2
İlk denemede negatif ikinci deneme pozitifti 8 haftalıkken boş gebelik oldunu öğrendim 9+3 te düşük yaptım umutsuz olsa rabbim ol derse olur dua et Şimdi diğer adetimi bekliyorum tekrar transfer olcam dua edicem sana

Benim de dualarım seninle o zaman o duyguyu Rabbim dileyen hakeden herkese tattırsın inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın

Nasipse bende 3.deneme için ekimde baslamak istiyorum. Henuz on gorusmeye gitmedim. İns bu yoldaki herkesin yuzu guler
Allah saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cumlemize

Anladim,insallah en kisa zmnda bebeginize kavusursunuz

Anladım canım yaş kaçtı 3 tane koyablyorlarmı bizde yaştan ötürü koymuyorlar

Merhaba bizde tüp bebek tedavisine başladık tahlillerimiz bu hafta yapıldı benim prolaktin hormonum yüksek çıktı 24 tekrardan test yapılacak Ekim ilk adetle başlıycaz inşallah toplama işlemi anestezi ile oluyormuş nekadar sürüyor acaba korkuyorum anestezi almaktan

Yarım saat kadar sürüyor daha kısada sürebilir ekibe bağlı anestesizi almaktan korkmayın öncesinde sakinleştirici gibi birşey veriyorlar masada panik olmuyorsunuz bir bakmışsınız odada uyanmışsınız sonrasında biraz ağrı oluyor bende çok şişlik oldu 4,5 gün ağrım oldu biraz ağrı kesicilerle idare ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…