- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Morfoloji bizimde 2Morfoloji tüp bebekte önemli mi morfoloji 2 yle tutma ihtimali var mıdır acaba
Benim de dualarım seninle o zamanMorfoloji bizimde 2
İlk denemede negatif ikinci deneme pozitifti 8 haftalıkken boş gebelik oldunu öğrendim 9+3 te düşük yaptım umutsuz olsa rabbim ol derse olur dua et ❤ Şimdi diğer adetimi bekliyorum tekrar transfer olcam dua edicem sana☺
Aminn en kısa zamanda rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahBenim de dualarım seninle o zamano duyguyu Rabbim dileyen hakeden herkese tattırsın inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın
Anladim,insallah en kisa zmnda bebeginize kavusursunuzBiz zaten sperm Dna hasarı düştü 3 ay denedik olmadı. Tüp bebek için hacettepe ye başvurduk. Belgelerimi tamamlıyordum. Eşimden rapor için tekrar test aldılar. Ve iyi geldi. Bu değerle tüp bebeği devlet karşılamaz sana aşılama yapalım dedi. Bu bile mutlu etti beni
3 embriyo sebepsiz sayılır canım hareketlilik ve sayı problemi vardıMerhaba kaç embriyo transfer edildi ? Sebepsiz infetilitemiydi ?
Nerde yaptirdiniz tedaviyi? Bizimkilrr 2 tane bile transfer etmiyor da3 embriyo sebepsiz sayılır canım hareketlilik ve sayı problemi vardı
Bursa jinamed tüp bebek yumurta kalitesi düşük olduğu için 3 adet normal de tek embryoNerde yaptirdiniz tedaviyi? Bizimkilrr 2 tane bile transfer etmiyor da
Rabbim isteyen herkese versinAnladim,insallah en kisa zmnda bebeginize kavusursunuz
Anladim,tesekkurler bilgilendirme icin.insallah bebeginizi saglikla kucaginiza alirsinizBursa jinamed tüp bebek yumurta kalitesi düşük olduğu için 3 adet normal de tek embryo
Teşekkürler ins sizde tedavinizden olumlu sonuç alirsinizAnladim,tesekkurler bilgilendirme icin.insallah bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz
Amin insallahTeşekkürler ins sizde tedavinizden olumlu sonuç alirsiniz
3 embriyo sebepsiz sayılır canım hareketlilik ve sayı problemi vardı
26 yaşım normalde konulmuyor ama benim embriyilar cok.kalitesizdi transfer günü bile öldü o yüzden 3 tane konulduAnladım canım yaş kaçtı 3 tane koyablyorlarmı bizde yaştan ötürü koymuyorlar
26 yaşım normalde konulmuyor ama benim embriyilar cok.kalitesizdi transfer günü bile öldü o yüzden 3 tane konuldu
Merhaba bizde tüp bebek tedavisine başladık tahlillerimiz bu hafta yapıldı benim prolaktin hormonum yüksek çıktı 24 tekrardan test yapılacak Ekim ilk adetle başlıycaz inşallah toplama işlemi anestezi ile oluyormuş nekadar sürüyor acaba korkuyorum anestezi almaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?