- 17 Aralık 2018
- 278
- 185
- 23
- 39
Teşekkür ederim canım Ekim adetle başlıycaz bakalım inşallah güzel geçer tek korkum oydu biraz olsun rahatladımYarım saat kadar sürüyor daha kısada sürebilir ekibe bağlı anestesizi almaktan korkmayın öncesinde sakinleştirici gibi birşey veriyorlar masada panik olmuyorsunuz bir bakmışsınız odada uyanmışsınız sonrasında biraz ağrı oluyor bende çok şişlik oldu 4,5 gün ağrım oldu biraz ağrı kesicilerle idare ettim
Teşekkür ederim canım Ekim adetle başlıycaz bakalım inşallah güzel geçer tek korkum oydu biraz olsun rahatladım
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız şimdiden heyecan yapıyorumEvet insan heyecan yapıyor ister istemez ama bir bakmışsın olmuş geçmiş korkacak bir şey yok rahat olun yeter ki ☺ Hayırlısı inşallah olumlu sonuçlanır
Bende daha dün görüştüm doktorla kızlar direk tüp bebek dedi reglimin 4. Günüydü yoksa bu ay bile başlayacaktı ama Ekim e kaldık Rabbim inşallah çok aratmadan en yakın zamanda nasip eder hepimizeEkimde tüp bebek yapacak arkadaşlar varsa paylaşalım inş herkesin muradı olur rabbim büyüktür
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız şimdiden heyecan yapıyorum
Çorluda özel Kemal yıldız doktorumun adı İstanbul Beylikdüzü’nde olcakmış işlemler bilemiyorum ama ben çok korkuyorum bayıltmasan olsa keşke acı çekmeye razıyımK Kelebeklerim88 anestezi guzel bisi cok tatli uyuyosunen fazla yarim saat.sonra sersem bi sekilde uyaniyosun.keske transferde de anestezi verilse demistim ben hatta hic korkma.nerde yaptircaksn tedavini?
Seni korkutmam istemem ama transfer esnasinda bnm cok cnm yanmisti,agladim cikana kadar.hos olmuyor yani bayiltmadan.sen en guzel uykuna hazirlanÇorluda özel Kemal yıldız doktorumun adı İstanbul Beylikdüzü’nde olcakmış işlemler bilemiyorum ama ben çok korkuyorum bayıltmasan olsa keşke acı çekmeye razıyım
Teşekkür ederim canım hazırlanmaya çalışcam artıkSeni korkutmam istemem ama transfer esnasinda bnm cok cnm yanmisti,agladim cikana kadar.hos olmuyor yani bayiltmadan.sen en guzel uykuna hazirlan
Merhaba aynı durumdayız galiba. Gerçi benim henüz transfer için birşey başlamadı ama ekim gibi planlıyo doktorum. Sizin ne zaman donduruldu? Benim daha dünselam herkese..
benim de dondurulmuş 1 adet embriyomun transferi için dün tedaviye başladık
herşey yolunda giderse Ekim ayında transferim gerçekleşecek
Ben de ogrtmnim.transferi ocakta yaptiricam o yuzden.15 tatilde dinleneyim diye.bence bizim isimiz baya agir.kac meslek grubu tum gunu ayakta geciriyor kiArkadaşlar pazartesi transferim olacak. Siz transfer sonrası ne kadar süre yattıınız, dinlendiniz? Ben ne yapsam karar veremedim öğretmenim, işim ağır değil. Bir hafta rapor alacağım iki haftaya mi çıkarsam rapor olayını siz ne düşünüyorsunuz?
Kesinlikle katılıyorum üstelik teneffüsler 15 dakika nöbetlerde uzun süre ayakta kalıyoruz ben de iki haftalık rapor almayı düşünüyorum. Nasip olur da tutunursa ilk üç ay için heyet raporu almayı bile düşünüyorum.Ben de ogrtmnim.transferi ocakta yaptiricam o yuzden.15 tatilde dinleneyim diye.bence bizim isimiz baya agir.kac meslek grubu tum gunu ayakta geciriyor kibence alabildigin kadar rapor al.bi bebeginin olmasi cocuklarin 2 haftada ogreneceklerinden daha onemli.donunce illa ki telafi edersin.ben acikca konustum idarecimle.tedavi surecnde 2 hafta raporluyum,ki kurslar da baslamis oluyor
Heyet raporu da cok mantikliymisKesinlikle katılıyorum üstelik teneffüsler 15 dakika nöbetlerde uzun süre ayakta kalıyoruz ben de iki haftalık rapor almayı düşünüyorum. Nasip olur da tutunursa ilk üç ay için heyet raporu almayı bile düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?