Ekimde tüp bebek

Ne zaman başladınız. Daha ben randevu almadım. Telefon ile görüştüm. 10 gün içinde randevu verebiliyorlarmış. Haftaya arayacağım. 5 ekimden snra gidebilirim ona göre alacağım randevuyu
Ekimde yeni baslicam kismetse adet oldugunuz gun arayin randewu wericez dediler

Merhaba aynı durumdayız galiba. Gerçi benim henüz transfer için birşey başlamadı ama ekim gibi planlıyo doktorum. Sizin ne zaman donduruldu? Benim daha düninşallah hayırlı haber alırız.

Merhaba benim şubat ayında donduruldu..
araya sürekli bişeyler girince bu zamana nasip oldu transfer işlemi de

Selam hanımlar. kısmetse Dondurulmuş embriyomuzu ekimde transfer yapmayi düşünüyoruz. Benim 4.denemem olacak. Bir. Oğlum var kardeş istiyoruz ❤

Üstünden 2 sene geçti prosedür nasıldi.ben daha randevu. Almadım. Başka şehirden gidiyoruz bide.

ben de ekimde nasipse tüp bebeğe başlıyoruz ilk tüp bebek denememiz olacak

Cnm msjini görünce sevinçi de hüzünü de bir anda yaşadım. Baya oldu grșmeyeli. Bu sürede benim. Prematüre bebeğim şükür evine geldi. Ve ekimde 2 yaşına basacak çok. Şükür. O tedaviden kalan. Kardeş embriyo için ekimde transfere karar verdik. İnşallah beraber pozitif alırız..

Kızlar sonucum pozitif. Doktor ilaçlara devam 15 gün sonra ultrasona giricem her şeyin hayırlısı. Inşallah her şey güzel ilerler. Hepiniz dualarımdasiniz. Cani gönülden edicem dualarımı.
Rabbim sağlıkli sıhhatli hayırlı bir evlat dogurmani nasip etsin çok sevindim ben de 5 Ekim tahlil günüm

Melek Ada cemre cemre bende Diyarbakır da zeki beydeyim. 2 denemem ankarada oldu 3.denemem de diyarbakır'da oldu oğluma kavuştum. Dondurulmuş tek embriyo kasımda transfer istiyorum bakalım. Heyecanlıyım siz? Yaşlar kaç Seben sizde ne? Bizim yaşlar 29 31. Seben. Erkek infertilite

Hayırlı olsun canm çok sevindim senin adına darısı bizlere olsun insaalahhhbiz de sorun ben de amh 0.53, rahimde yapışıklık var, tüplerimin ikisi de kapalı. Yaş 30. 5.denemem olacak bu

Hayırlı olsun canm çok sevindim senin adına darısı bizlere olsun insaalahhhbiz de sorun ben de amh 0.53, rahimde yapışıklık var, tüplerimin ikisi de kapalı. Yaş 30. 5.denemem olacak bu

Dondurulmuş var mı? Senin de durum karışık Allah yardımcın olsun. Benim oğlumda toplamda 5embryo 3.gun donduruldu. Transfer günü hepsi çözüldü 2tanesi transfer oldu. Kalan 3 embryo 5.gune kadar bekletildi ama sadece 1 embriyo blast olarak donduruldu. 2 sene önce şimdi oğlum Kasım da 2 yaşına basacak.

Yok canm iki embriyo oluştu ikisi de transfer edildi ve düşük oldu. Sıfırdan başladık tedaviye

Yok canm iki embriyo oluştu ikisi de transfer edildi ve düşük oldu. Sıfırdan başladık tedaviye

Inşallah sağlıklı verimli yumurtalar oluşur cnm. Kaçıncı haftada düşük oldu sebeb neydi. Benim 2. Denenem de tutu ama 21.haftada ölü doğumla kaybettim kızımı. 3.denemem 28.haftalik erken doğum oldu oğlum, 3 aya yakın küvezde kaldı. Yine bir olumsuzluk yaşamaktan korkuyorum ama tekrar bir bebek fikri de içimde kelebeklerin uçuşmasına sebeb oldu. Ben daha yarın randevu için tel acacam

5+2 de kaybettim meleğimi. Çok küçük olduğu için sebebi yok bilinmiyor. Pıhtılaşma genetik testlerde bişey çıkmadı. Maşallahh canm ne güzel oğlunu zor olsa da kucağına almışsın insallahhh darısı yeni bebişin ve bana olsun. Çok istiyorum bir bebeğimin olmasını. Dünyanın en zor imtihanı artık dayanamıyorum

Merhaba benim şubat ayında donduruldu..
araya sürekli bişeyler girince bu zamana nasip oldu transfer işlemi de
Benim de kasımda olacakmış transfer. Bugün öğrendim. 2 aylık bir hazırlık aşamasına başlıyoruz. Önce d. kontrol hapı sonra lucrin sonra estrofem. Bu arada da hsg istemiş doktorum. Daha önce hiç hsg çekilmedi. Acaba bilen var mı zor bir işlem mi? Yani histereskopi gibi hemen olup çıkabiliyor muyuz? Yoksa uzun süren bir işlem mi? Sonrasında dinlenmek gerekir mi?

Çok iiyi anlıyorum seni ve senin gibileri. Bende 7 sene Sonra oğluma kavuştum. İnan hala eşimle birbirimize bakıp "bu bizim. Mi? Biz anne baba mı olduk" diyoruz mucize. Benim dondurulmuş embriyom olmasaydı düşünmezdim veya ileriki zamanlar için. Belki derdim. Ama şuanda şark görevindeyiz ve seneye bitiyor. Burda gitmeden onu. Da kucağıma alsam doğudan gelen en. Güzel hediyelerimle buradan ayrılmış olacam.

15 dk falan suruyor.anestezili olmasi snn acindan daha rahat.sonrasinda bazilarindan azicik bi kanama oluyor.ozelde fiyat 1200 civari anestezili.sormak istedigin bisi varsa sorabilirsn daha yeni cektirdim

15 dk falan suruyor.anestezili olmasi snn acindan daha rahat.sonrasinda bazilarindan azicik bi kanama oluyor.ozelde fiyat 1200 civari anestezili.sormak istedigin bisi varsa sorabilirsn daha yeni cektirdim
Teşekkür ederimçok kısa sürüyormuşHsg ne için çekiliyor? Daha önce hiç doktorlar istememişti. Acaba özel bir nedeni var mı yoksa duruma bakmak için mi? Bir de devlette yaptırmak için doktorun devlette mi olması gerek? Yani biz de özel tedavideyiz ama devlete gitsem doktora söylesem yapar mı acaba? Siz de transfer öncesi mi çektirdinşz? Çok soru sordum çok teşekkür ederim

Yaaaa ne güzel bizim de 7 sene oldu ve evlendiğimizden beri İstiyoruz hiç korunmadık. Benden sonra evlenen bütün arkadaşlarımın ya çocuğu oldu ya da hamile. Arkadaşlarımla görüşmütorum artık sürekli çocuk muhabbeti dönüyor. Çok üzülüyorum veve geldiğimde sürekli ağlıyorum elimde değil. RABBİM insallahhh hayırlısıyla sağlıkla bize de nasip eder

Insallah 2020de tek derdimiz hastane çıkışı VS vs olur . Sizin de baya olmuş. Bizim. Tek sorun. Eşimin sperm sayısı ve kalite çok. Kötü. Ama ben iki hamilelik geçirdim ve sorunlu oldu belki ben ayrıntılı bir kontrol yaptırırım. Bide benim. Oğlum sezeryan la doğdu ameliyata 7 miyom bulundu habersizdim onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…